Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Breek de week #4 (Dopper aanbieding & bang voor onweer)

breek de week

En het is weer woensdag, dus dat betekent weer een nieuwe Breek de Week! Er is weer veel gebeurd afgelopen week achter mijn blog. Zowel dingen als blogger zijnde, maar ook in mijn privéleven. Zo woon je ineens met je broertje én zusje samen en ga je van je eigen lieve kattenvriendje naar nog twee katten erbij. Heel gezellig, maar het is natuurlijk wel allemaal weer even wennen. Op dit moment is het dinsdagavond als ik dit nieuwe artikel tik, dus erg vooruit werken is er niet bij dit keer 😉 Kijk mee naar een nieuwe Breek de Week met o.a. een mooie Dopper aanbieding!

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

 • Dat ze morgen code oranje geven voor storm – het liefst blijf ik dus de hele dag binnen, maar dat gaat niet
 • De onweer van gisteravond – het ging hier zó tekeer, niet normaal. En ik ben bang voor onweer.
 • Het verwoeste eiland Sint Maarten – echt vreselijk om te zien dit, alles is weg en kapot. En dan die plunderingen…

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

 • BreastGro review – tutje.nl
 • Beste en slechtste aankopen – veracamilla.nl
 • 90’s jeugdsentiment – burgertrutjes.nl

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

 • 24 Twin Markers op alcoholbasis €4,95 – Action.nl
 • DOPPER flessen voor €9,99 per stuk, dat is een leuke Dopper aanbieding! (normaal €12,50) – Etos
 • Hema haarverzorging 2 artikelen voor €2,50 (bijvoorbeeld dit Hema haarmasker) – hema.nl

Lees ook:
Mijn echtepostiscool pakketje, EPIC 6!
TIP: Euroknaller.nl
Super leuke blog spulletjes bij Hema
Nieuwe Hema notitieboekjes

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 14 september 2017 / 15:38

  Brrr, het weer, bah. Als ik geen leven zou hebben, dan was ik gisteren mooi binnen gebleven. Moest helaas vier keer op en neer om mijn moeder naar revalidatie te brengen en te halen en daarna nog mijn oudste uit school halen, lekker buiten dus…

  Ik ga van de week even kijken naar een extra Dopper, die worden hier veel gebruikt.
  Lees het laatste blogbericht van Annika – Het is toch geen hond?! (Peuter aan de polsband)My Profile

 2. 13 september 2017 / 11:13

  Pff het weer momenteel is echt heftig inderdaad. Ik blijf ook liever thuis, maar ik moet straks toch echt de deur uit. Oh en bedankt voor de tip van de Dopper flessen. Daar ga ik even voor kijken 🙂
  Lees het laatste blogbericht van priscilla – Sally Hansen Adventure Land CollectionMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   16 september 2017 / 18:05

   En heb je nog een Dopper kunnen scoren? 🙂

 3. 13 september 2017 / 09:20

  Hadden we een Etos in België, dan sloeg ik een voorraad Doppers in! Ik heb al een kleine paarse en die grote stalen. 🙂
  Pff, de beelden van de aftermath van zowel Irma als Harvey… Eng. Dat kunnen wij ons hier gewoonweg niet voorstellen.
  Lees het laatste blogbericht van Jessica J. – In bad met Lush | Shoot for the Stars Bath BombMy Profile

 4. 13 september 2017 / 07:38

  Wat een leuk artikel weer voor midden in de week! Hier was het weer maandagavond ook echt bizar. We schrokken ons opeens rot van een enorme blikseminslag. En de ramp op Sint Maarten heeft inderdaad ook op mij veel indruk gemaakt. Zo erg!
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Druk, druk? | 8 tips voor omgaan met stressMy Profile