Day of my life 15 september 2017

Day of my life 15 september 2017

Zo, hier ben ik weer! Er is de afgelopen week best wat gebeurd en daarom had ik het bloggen even op een lager pitje gezet. Ook was ik niet meer tevreden over mijn layout. Het is zo hetzelfde en heel veel bloggers hebben zo’n soort layout met dezelfde lettertypes. Ik wilde wat anders. Dus ik kocht een thema, maar niet naar de specificaties gekeken waardoor het dus niet past met mijn noodzakelijke dingen in de layout. Heb de maker gemaild om te kijken wat we kunnen doen. Voor nu heb ik van de huidige layout kleuren en kleuren veranderd én een leuk link effect toegevoegd 🙂 Goed, afgelopen vrijdag maakte ik weer wat foto’s voor een Day of My life.

15september2017 1 | DoorMariska

Als je me volgt op Twitter weet je dat ik het heerlijk vind om de ochtend te beginnen met een enerydrank. Nee, niet goed, maar koffie lust ik niet en ik vind het gewoon lekker. Dus voor ik naar mijn werk ging nam ik deze thuis. Tegelijk ontbijten lukt me nooit zo erg dus ik nam ontbijtkoek mee naar het werk en at dat daar op. Dan ben ik inmiddels alweer een paar uur verder en dan krijg ik het wel weg 😉

15 september 2016 2 | DoorMariska

Ik heb het geluk dat er uit de koffieautomaat op het werk (met verschillende varianten die ik allemaal niet lust), ook warme chocomel komt. Dus nu het weer weer wat slechter is neem ik vaak warme chocomel. Heerlijk, zo lekkere grote mok vol. Vrijdag werk ik maar tot 13:00 dus daarna ga ik weer lekker naar huis. Lekker vroeg weekend is ook wel eens lekker 🙂

15 september 2017 3 | DoorMariska

Sinds vorige week zondag woont mijn zusje bij ons, dus wonen we met zijn drietjes (zusje, broertje en ik). Ik heb natuurlijk mijn kleine vriendje Abeltje, maar mijn zusje heeft ook nog 2 katten. Deze rode gecastreerde kater Sammy en Punky (die zie je niet). Best wel een dingetje. Die van mij is vrijdag net 1 jaar geworden en niet gecastreerd, Sammy is 6 en Punky is 8. Dus de twee van mijn zusje moeten best wel wennen aan de kleine speelse doerak en dat waarderen ze niet altijd. Maargoed, we laten ze hun gang gaan. Hoe dan ook moeten ze wel aan elkaar gaan wennen natuurlijk.

In de avond besloot ik dat ik een ander thema voor mijn blog wilde. Ik ging op zoek op internet en vond wel wat, maar dat was dus niet zoals ik het wilde. Niet heel handig. Ik was er uren mee bezig om codes te veranderen zodat het wel zou passen, maar op het moment dat ik dacht dat het klaar was vond ik weer iets dat ik niet kon aanpassen. Zo frustrerend is dat met al die codes. Dus nu maar besloten om mijn layout gewoon met lettertypen en kleuren aan te passen. Oh en de indeling 🙂 Daar had ik deze suikergoed muisjes bij. Die kocht ik bij Action en vind ik zo goddelijk lekker! En natuurlijk super slecht, maargoed zo af en toe mag het. En het hele zakje was heel snel leeg….

15 september 2017 5 | DoorMariska

Deze linkerfoto is nog van dat het licht was. Die kat ligt dus vaak zo bij me als ik in bed lig. Hij ligt op een vensterbank die net boven het hoofdeind van de ene kant van mijn bed is. Voor de andere 2 raampjes heb ik een gordijn, maar deze is gewoon open zodat hij naar buiten kan kijken. We hebben voor het huis een sloot dus hij vindt het prachtig om naar de vogels en de eendjes te kijken. In de avond gaan mijn zusje en een vriendin van ons mijn zusje haar spullen ophalen bij haar oude huis. Heel gedoe, want de aanhanger stond weer achter een trekker van mijn broertje. Mijn broertje zat ergens te pilsen, dus kwam er een vriend van hem om te helpen. Dat eindelijk klaar, aanhanger achter de auto, deden de lichten het steeds weer niet. Als ze het deden bleven ze wel aan, maar zodra je over een hobbel ging gingen ze weer uit. Uiteindelijk voor elkaar zodat ze verder konden.

Daarna ben ik naar huis gegaan en heb ik nog uren aan mijn layout geknutseld. Geloof dat ik pas rond 4 uur in de nacht ging slapen, haha! Maar het is zo frustrerend als het niet lukt. Dan ga je gewoon net zo lang door tot het wel lukt en heb je niet door dat de tijd zo snel is gegaan. Binnenkort weer een day of my life!

Lees ook:
Ja, daar is MMagazine.nl!
Freedom lipstick Now Collection
Lucky list #10
Lucky list #15

Wat vind je van de veranderingen in mijn layout?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook