Super leuke blog spulletjes bij Hema

shutterstock 567913393

De Hema staat er om bekend dat ze echt leuke spulletjes hebben. En zulke leuke boekjes, USB sticks, agenda’s en noem maar op die je heel gemakkelijk kunt gebruiken voor je blog. Zelf gebruik ik een agenda en een boekje met to do lijstjes die ik altijd met mij mee draag. Het leek me leuk om eens een artikel te maken met daarin wat leuke spullen van Hema op een rij. Gelukkig heb ik een Hema zo ongeveer achter ons huis en daar ben ik ook redelijk vaak te vinden. Ook al is het voor de halve warme worst ;)

Foto: Shutterstock

hema weekplanner
Hema weekplanner – €2,50

Zo’n weekplanner van Hema heb ik zelf ook al vaker gehad, alleen in een andere vorm. Op dat moment gebruikte ik nog niet echt een agenda dus leek het me heel handig om die te gebruiken. Ook als planning voor mijn blog. Voor de prijs hoef je het niet te laten en als blogplanner werkt het echt heel erg fijn.

hartjes paperclips
Hartjes paperclips – 12 stuks €1,50

Mocht je paperclips gebruiken, dan zijn die standaard dingen ook maar een beetje saai. Bij Hema verkopen ze nu deze leuke paperclips in hartjesvorm. Dat maakt het natuurlijk een stuk leuker! :)

hema usb sticks
Pump usb stick – 8GB €8,50 ♥ lipstick usb stick – 8GB €8,50 ♥ flamingo usb stick – 8GB €8,50

De USB sticks van de Hema zijn wel echt mijn favoriet hoor! De lipstick USB stick heb ik zelf in gebruik en ook heb ik eens een konijntje gehad die uit een hoed kwam, ook van Hema. Je hebt de leuke USB sticks volgens mij niet in een groter geheugen, alleen maar 8 GB. In principe heb je daar best wel genoeg aan, wat je er ook mee wilt gaan doen. Er kan veel muziek op, nog meer documenten en je kunt het natuurlijk ook als back-up voor je blogfoto’s gebruiken.

bureauset
Bureauset – €2,00

Vroeger toen ik mijn eerste bureau had was ik al gek op dit soort setjes. Van die setjes waar alles dan bij zat zoals dit en het liefst ook nog een mooie pennenbak erbij. Als ik dit zo zie vind ik het ook echt heel schattig en zou ik het zo weer op mijn bureau plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk ook evengoed wel handig.

bureau cadeauset
Bureau cadeauset – €5,00

Ook vind ik dit heel erg leuk bedacht, een setje waarin ook een notitieboekje zit. Dit is niet alleen heel leuk om zelf te gebruiken, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Brengt me op een idee! ;) Binnenkort doe ik weer mee met “echte post is cool” en wellicht dat zo’n setje ook erg leuk is om te geven aan het lootje dat ik heb gekregen.

De Hema heeft echt nog veel en veel meer leuke spullen, maar dat is veel te veel om hier te laten zien. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven in ieder geval :)

Lees ook:
Hema festival collectie make-up producten
Super schattige Hema artikelen voor bloggers (en niet bloggers)
4x Hema nagellak
5x to do op Ibiza

Wat zijn jullie favoriete items van de Hema?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *