Nieuwe Hema notitieboekjes

hema notitieboekjes

Op zich tref ik het best wel met een Hema vlakbij mijn huis, nog geen 5 minuten ervandaan. Nog beter is dat ik er elke dag wel langs kom als ik van mijn werk kom. Vandaag ging ik naar de Lidl voor boodschappen (zit naast de Hema) en ik kon het niet laten om dus even naar binnen te lopen. Had ik iets nodig? Nee, natuurlijk niet. Maar ze hebben er zulke leuke dingen dat ik zeker wist dat ik wel met iets zou thuis komen. Dit zijn dus nieuwe Hema notitieboekjes geworden. Omdat ik weet dat veel lezers notitieboekjes leuk en handig vinden, laat ik ze lekker zien in een artikel. Ik vergeet meestal later dat ik ze heb, maargoed, ze zijn leuk. Nu liggen ze mooi op mijn bureau en straks belanden ze in een la of ik ga er wél eentje gebruiken.. dat weet je ooit 😉

Nieuwe Hema notitieboekjes

hema notitieboekjes

hema notitieboekjes

Het leuke van de twee onderste boekjes is dat de zijkanten zilver zijn! Oh, dat vind ik echt zo leuk en stiekem heb ik ze daarom ook gekocht, haha. Niet alleen daarom, mij lijkt het ook wel handig om eindelijk eens to do lijstjes te maken voor mijn chaotische gedrag. Als ik maar niet vergeet dat ik dan überhaupt weer die boekjes voor to do lijstjes gebruik.. that’s me.

hema notitieboekjes roze

hema notitieboekjes roze

Dit notitieboekje vond ik vooral leuk door de voorkant eigenlijk. Hij is roze en er staan leuke dingetjes op in het zwart. Ook is hij niet zo heel erg groot en dus ook makkelijk mee te nemen in je tas. Het notitieboekje dat je ziet zie ik jammer genoeg niet op de website, maar wel soortgelijke in formaat A6. Deze was €2,50.

hema notitieboekje wit

Deze is van formaat A5 en is dus wat groter. Het leuke vind ik dus de zilveren zijkant en hij heeft maar liefst 300 bladzijdes! Dat is best wel veel zeg maar. Hij is wit en de stippen op de voorkant zijn zilver, die verkleuren als je van licht veranderd. Deze kost €4,00 en is wel online te verkrijgen.

hema notitieboekje pretty notes

Deze is langwerpig en sla je als het ware naar achter. Je slaat de bladzijde dus niet om. Verder aan de binnenzijde niets bijzonders, er staan lijntjes in. Ook deze kan ik helaas niet vinden op de website, maar volgens mij was deze rond de €2,50.

Er zijn op dit moment zoveel mooie en super leuke notitieboekjes bij Hema! Zowel online als in de fysieke winkels. Ik denk wel dat iedere fysieke Hema uiteindelijk een ander assortiment heeft. Wel zou ik nog heel graag dit roze met gouden notitieboekje willen hebben! Deze kwam ik toevallig tegen bij het zoeken op de website en hij is zó mooi!

Lees ook:
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Zó maak je in 2018 een goede start met je blog
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
World Letter Writing Day – groot pakket van Viking

Gebruiken jullie vaak een notitieboekje?

7 Reacties

 1. 15 september 2016 / 00:05

  Ik gebruik eigenlijk nooit notitieboekjes maar die van de hema zijn wel heel erg leuk!

 2. 14 september 2016 / 19:47

  Hey Mariska,

  Oee dit zijn echte leuke notitieboekjes 🙂 ! Ik zie bij HEMA echt super vaak van die mooitjes 🙂 . Alleen ik heb er nog veel liggen, dus ik mag van mezelf nog geen nieuwe kopen haha.

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Herinnering – Win een LUSH cadeaubon van 25 EuroMy Profile

 3. 14 september 2016 / 11:37

  Ik ben gek op notitieboekjes! Heb 3 schriftjes naast mij liggen op de bank waar ik allerlei blog-gerelateerde dingen in krabbel. Soms wordt het na een tijdje een zooitje en dan wil ik weer een nieuwe. Dus ik ga binnenkort eens bij de Hema kijken! Leuk!

  • Mariska
   Auteur
   14 september 2016 / 15:02

   Dat heb ik dus ook vaak. Ik koop een of meerdere boekjes, begin er in eentje en na de loop van tijd vergeet ik het of wil ik een nieuwe. Eigenlijk wil ik altijd alles in een schrift/boekje houden, maar dat lukt dus niet, haha.

 4. 14 september 2016 / 09:34

  Hema heeft inderdaad erg leuke spulletjes. Notitieboekjes vind ik persoonlijk ook heel tof. Heb er dan ook een aantal thuis. Nog toffer is dat ik zelf bij de Hema werk en dus elke dag deze mooie spulletjes mag bewonderen. Wel niet altijd even goed voor mijn portemonnee moet ik toegeven.
  Lees het laatste blogbericht van Kaylee Joosten – Music is Life #21My Profile

  • Mariska
   Auteur
   14 september 2016 / 09:57

   Oh dan heb je inderdaad mazzel zeg! En ik snap best dat het lastig is voor je portemonnee, haha! Ze krijgen steeds leukere spullen ook 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.