essence hug me it’s cold outside hand cream set

essence hug me it’s cold outside hand cream set

Winters cadeautje! De essence hug me it’s cold outside hand cream set – verkrijgbaar in november 2017 – is leuk om weg te geven of een fijn cadeautje voor jezelf. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen!

essence hug me it's cold outsite handcreme set

 

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De drie versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die supergemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt!
Consumentenadviesprijs € 3,39.
01 have glovely winter days!

Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, in de winkel en in de webshops. Deze Essence hug me it’s cold outsite handcremes zijn vanaf november verkrijgbaar. Lees meer van Essence.

Lees ook:
Essence hand protection balm (Banana Dark Chocolate & Kiwi Dark Chocolate)
Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep
Essence super curl volume mascara eye opening
Essence wake up & make-up producten

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

2 reacties op “essence hug me it’s cold outside hand cream set

  1. Ik denk niet dat ik deze set snel voor mezelf zou aanschaffen maar ik vind dit wel een heel tof cadeautje om tijdens de feestdagen aan m’n (jongere) nichtjes te geven. Ik weet zeker dat zij dit heel tof vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.