Breek de week #3 (Kempi en Matthijs van Nieuwkerk)

Breek de week #3 (Kempi en Matthijs van Nieuwkerk)

Ja, daar is de nieuwe Breek de Week weer! Vorige week heb ik overgeslagen omdat ik toen een gezellig dagje naar Oberhausen ging, naar CentrO. Achteraf viel dat een beetje tegen, maar dat heb je helaas weleens. Wel heb ik leuke dingen gekocht die ik nog laat zien (en aan het testen ben!) en Balea producten voor een winactie. Ik heb weer wat leuke dingen bij elkaar verzameld om deze Breek de Week in elkaar te kunnen zetten!

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

  • De heisa over het nieuwe haar van Matthijs van Nieuwerk – laat die man lekker blond haar hebben.
  • Rapper Kempi die zijn ex bedreigd met een pistool – eh, ik vind dit soort dingen altijd zo stom en vreemd!
  • Zorgpremie en eigen risico flink omhoog – Allemaal heel leuk, maar hoe komen mensen in de schulden? Hierdoor vind ik!.

En natuurlijk het vreselijke nieuws van Orkaan Irma die richting Sint Maarten gaat! Wat moeten die mensen in angst leven als ze weten dat hij zo dichtbij komt en zo hoog van kracht is.

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

  • En toen stortte mijn wereld in.. – prisje.nl
  • Gender reveal | wordt het een jongen of een meisje? – mylittlehappiness.nl
  • Likes/dislikes augustus 2017 – veracamilla.nl

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

  • activity tracker die met een app werkt – Action.nl
  • letterballonnen, unicorn ballonnen en slingers – Xenos
  • veel 2+1 en 3+1 gratis op kantoorartikelen (die leuke usb sticks zijn in de aanbieding!) – hema.nl

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

3 reacties op “Breek de week #3 (Kempi en Matthijs van Nieuwkerk)

  1. Het bericht van de zorgpremie en het stijgen van de eigen risico bijdrage vind ik ook wel heel zorgelijk. Het lijkt me dat mensen die weinig geld hebben een bezoek aan de dokter dus uit gaan stellen en hierdoor uiteindelijk alleen maar zieker worden en daardoor weer meer / duurdere zorg nodig hebben. Ik heb zelf zes jaar lang chronische pijn gehad, heel veel dokters en ziekenhuis bezoeken, 3 kleine en 1 grote operatie en vreselijk veel medicijnen gehad, dus ook ik was elk jaar door mijn eigen risico heen. Het is triest dat je ziek bent en dan op die manier dubbel ‘gestraft’ word.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.