Breek de week #5 (iPhone X en Trump met Korea)

by Mariska

De weken gaan tegenwoordig sneller voorbij dan ik had gehoopt. Kan me nog herinneren dat ik bezig was met de Breek de week van vorige week woensdag. Nu is het alweer woensdag 20 september! Morgen begint officieel de herfst en daarna krijgen we de winter. Ik geniet er stiekem al van hoor, de waxmelts, geurkaarsjes en dekentjes op de bank. Goed, hier een gloednieuwe breek de week met o.a. de iPhone X die gelanceerd werd.

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

  • Al die orkanen van de laatste tijd – echt, ik vind het zo erg voor de mensen die zo getroffen zijn :(
  • Trump dreigt Noord Korea met totale vernietiging – het deed me niet zoveel, maar de laatste tijd vind ik het niet zo leuk meer!
  • De nieuwe iPhones met name de iPhone X – het is toch niet meer normaal hoe duur die iPhones gaan kosten? Neem de iPhone X voor meer dan 1000 dollar (!!!) dan maar geen iPhone X.

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?