4 leuke artikelen van mede bloggers #3

by Mariska

Ik vind het weer eens tijd om leuke artikelen in het zonnetje te zetten van de blogs die ik heb bekeken. Er blijven mij namelijk altijd wel een aantal leuke artikelen bij. Je kunt de eerste en tweede artikel ook nog even lezen! Je kunt natuurlijk lang niet alles lezen en zo helpen we elkaar ook een beetje. Leuk! Lees je ook mee? Ik heb weer leuke artikelen van mede bloggers verzameld.

foto: Shutterstock

Matte & Shimmer – DIY maak je eigen rose highlighter

IMG 2848

Mariska, mijn naamgenootje, maakte een hele leuke DIY om een rose highlighter zelf te maken! Ik gebruik het niet, maar vind het zo leuk dat ze dit zelf heeft gemaakt :) Ooit heb ik hem ook op andere websites voorbij zien komen en was het volgens mij redelijk aan de prijs. Dit is dus een heel goed (en goedkoop!) alternatief voor als je ook een rose highligter wilt. Check het artikel.

Beautygoddess – Orly breathable treatment & color

ORLY Breathables Main

Ik volg deze blog nog niet zo heel erg lang, maar ben wel verliefd op de foto’s die Deb maakt. De foto’s hebben sfeer, mooie kwaliteit én de nagellak swatches vind ik ook prachtig. Kijk dit artikel maar! Ben blij dat ik de blog heb ontdekt :)

Er is veel om te doen in de blogwereld, de follow en de no-follow links die je kunt gebruiken voor je artikelen. Ik zie soms de meest rare bangmakerijen de ronde doen. Voorbeeld; dat je een boete kunt krijgen als je do-follow links gebruikt in een betaald artikel. Niet waar. Wel vindt Google dat je no-follow links moet gebruiken bij gesponsorde artikelen en kun je misschien een soort straf van Google krijgen. Een straf die zich uit in minder gevonden worden in de zoekmachines. Op Blogchick vond ik hier een artikel over met een zeer duidelijke uitleg. Je leest het artikel hier.

Vakervrolijk – struggles met de perfecte Instagram feed

Wederom een artikel van Romy in de leukste artikelen! Ik lees het trouwens vaker, mensen die de pérfecte Instagram feed willen hebben en zorgen dat alles bij elkaar past. Romy heeft dat ook, zo schrijft ze in dit artikel. Eigenlijk herken ik er zelf niets van. Ik post foto’s waarvan ik denk dat ze leuk zijn en bewerk ze vaak een beetje. Dat is het. Ik ga echt niet een foto niet posten omdat ik het niet mooi in mijn feed vind staan. Het is iets persoonlijks en je krijgt een kijkje in iemand z’n leven, dat vind ik veel leuker dan de hele tijd maar moeten denken dat alles bij elkaar moet passen. Het artikel van Romy lees je hier.

Deel jij ook artikelen van mede bloggers?

Lees ook:
Advertenties, wat verdien je er nou mee + voor- en nadelen
Tag: Mijn blog content tag
Betaald worden voor een product review?
Waarom ik de reclame code wél belangrijk vind

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?