Waterproof mascara, deze heb ik getest!

waterproof mascara

Waterproof mascara is wel handig voor in de zomer. Zeker als je van plan bent vaker een frisse duik te nemen of op vakantie gaat. Dat niet alleen, het is ook wel fijn als het een beste regenbui overleeft. En van die regenbuien hebben we nogal last deze zomer. Al is de zomer nog niet voorbij en kun je nog altijd lekker een (kleine) vakantie boeken in eigen land of het buitenland. Wat is de beste waterproof mascara die je zeker in je koffer moet stoppen? Lees mee. Alvast een tip: combineer dit met een waterproof oogpotlood en waterproof wenkbrauwpotlood ­čÖé

Lees ook: L’oréal Paradise Extatic mascara waterproof

Waterproof mascara, de beste op een rij!

cosmetic brushes and round mirror placed on wooden table
Photo by George Milton on Pexels.com

Zelf gebruik ik het liefste een goede waterproof mascara als ik mascara draag. Niet alleen moet het een regenbui overleven of een goed blijven zitten als je baantjes trekt, maar ik vind dat het ook beter blijft zitten in het algemeen. Weet je waarom? Omdat er bij dit soort mascara een soort ‘coating’ komt waardoor je wimpers beter gekruld blijven. Dit werkt bij mij in ieder geval super goed. Eerst je wimpers krullen en vervolgens een goede mascara aanbrengen die tegen water kan.

Catrice Eyeconista waterproof mascara

catrice eyeconista waterproof mascara review

Deze mascara van Catrice is tijdenlang mijn favoriet geweest. Maakte mijn wimpers lang en hield ze gekruld. Heel fijn en goed op te bouwen. Ik hou namelijk nogal van wat dikker aangezette wimpers. Wat dat betreft een super fijne mascara, goed betaalbaar en fijn in gebruik. Deze heb ik getest onder de douche, maar helaas ging daar de mascara al snel van mijn wimpers af. Dus of hij echt geschikt is om mee te zwemmen? Ik gok van niet, maar verder is hij super fijn!

L’oréal Paradise Extatic mascara

l'oreal paradise extatic mascara waterproof review

Deze mascara van L’Oréal is wel een hele fijne mascara om mee te gaan zwemmen en die ook een douchebeurt en regenbui zeker weten overleefd. Nadeel van deze mascara vind ik dat je wimpers wel keihard worden en je best hard moet schrobben met een goede make-up remover op oliebasis om het van je wimpers af te krijgen. Daarentegen weet je wel dat hij écht waterproof is ­čśë

Catrice Lift up mascara

catrice lift up mascara review

Deze mascara van Catrice is ook heel makkelijk te verkrijgen en vind ik ook wel fijn. Helaas is hij ook niet dusdanig waterproof dat hij een douchebeurt overleefd net als de EYEconista mascara. Een regenbui dan weer wel. Ook deze mascara is goed verkrijgbaar en goed betaalbaar. Een goed product hoeft niet altijd duur te zijn namelijk

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete waterproof mascara is!

3 Reacties

  1. 12 augustus 2021 / 16:26

    Ik gebruik zelf zelden waterproof mascara. Maar wel fijn om te weten welke jij fijn vind. Ik moet er binnenkort weer eens ├ę├ęn aanschaffen.

  2. 9 augustus 2021 / 08:55

    Mijn favoriete mascara is de Paradise Extatic van L’Or├ęal, deze nam ik laatst mee op vakantie. Met waterproof remover (gebruik momenteel een hele fijne van Garnier) gaat ie er ook nog een beetje fatsoenlijk af gelukkig. Dat kun je ook niet van alle waterproof mascara’s zeggen vind ik daarom gebruik ik ze ook normaliter liever niet.
    Lees het laatste blogbericht van Deb – Lanc├┤me Id├┤le Aura eau de parfumMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.