Playboy #generation Press to Play

playboy eau de toilette #generation press to play

Playboy eau de toilette

Zoals je misschien wel weet ben ik dol op bijna alles van Playboy. Ik heb al een hele verzameling gecreëerd met parfumflesjes, lege blikjes drinken, strandlaken, nagellak en ga zo maar door. Bij Action zag ik deze Playboy eau de toilette #generation Press to Play. Hij zat verstopt in een mooie grote toilettas die ik ook in gebruik heb, zwart met roze. Helemaal mijn ding! Of ik deze Playboy #generation eau de toilette zo fijn vind? Dat is de reden dat ik je deze review laat lezen.

Lees ook: Body Language eau de parfum (Jean Paul Gaultier Dupe van Action)

Playboy #generation Press to Play eau de toilette

playboy eau de toilette #generation press to play

De Playboy eau de toilette zit in een hele speelse en mooie donker roze verpakking. Wat mij betreft past dit er helemaal bij, lekker vrouwelijk. Misschien oogt het iets druk maar zelf vind ik dat wel erg leuk. Het flesje zelf is niet anders dan de andere flesjes die we kennen van de geuren van Playboy. Het is een niet zo’n heel groot flesje met zwarte oortjes en een gekleurde strik. Mede daarom heb ik hem gekocht en zet ik hem bij mijn verzameling :)

play eau de toilette #generation press to play

Je voelt je een op en top sensuele vrouw met Playboy #Generation for Her Eau de Toilette. De verleidelijk zoete geur bevat noten van roze peper, mandarijn, kers, jasmijn, violen, framboos, houtachtige noten en muskus.

Nu moet ik toegeven dat ik zelf niet zo van de hele zoete luchtjes ben. Ik hou meer van de wat zwaardere parfums, zoals Thierry Mugler Aliën (mijn alltime favorite!). Ik vind het heel erg lastig om een geur te omschrijven, vandaar dat ik de originele omschrijving hier heb geplaatst. Dat komt misschien wat beter over voor je ;) Zelf vind ik het niet perse een zoete geur, maar wel een geur die geschikt is voor de zomer en lente. Lekker fris. Als je hem opspuit dan blijf je hem wel een paar uur ruiken, maar verwacht niet dat je de geur aan het einde van de dag nog goed ruikt. Daarvoor moet je hem wel een paar keer bij spuiten op een dag.

play eau de toilette #generation press to play

Over het algemeen dus een lekker en geurtje die geschikt is voor de meer zonnige dagen die gaan komen. Ik zou hem nu zelf niet zo snel dragen in de kou. Je moet het niet erg vinden om hem af en toe bij te spuiten op een dag, om hem later nog te kunnen ruiken. Hij is wel vrij makkelijk verkrijgbaar. Zo kocht ik hem bij Action, maar bij Kruidvat, bol.com of een andere drogist kun je het ook erg makkelijk krijgen.

De Playboy eau de toilette bevat 30ml aan product en kost tussen de €10,00 en €15,00.

Lees ook:
The new noir eau de toilette by H&M
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum
Playboy Play It Wild eau de toilette

Heb jij al eens een Playboy eau de toilette gekocht? En wat vond je ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *