The Lovely body shop tag

the body shop shea eau de toilette

Bij Hillybillybeauty zag ik deze leuke ‘The Lovely Body Shop tag’ en ik vond het eigenlijk wel erg leuk om deze over te nemen. Zelf ben ik niet zo’n grote doorgewinterde Body Shop fan, maar kan wel zeggen dat ik zo nu en dan een bestelling plaats of iets in een fysieke winkel koop. Op dit moment heb ik ook een aantal verschillende producten van The Body Shop in gebruik, dus kan er wel over meepraten 🙂 Tijd dus om deze leuke tag in te vullen. De tag is bedacht door Priscilla van belleviefashion.nl. Mocht je de Lovely Body Shop tag dus overnemen is het wel zo lief om Priscilla even te vermelden!

The Lovely Body Shop tag

the body shop shea eau de toilette | DoorMariska

1. Wat is je favoriete product lijn van The Body Shop?
Dat zijn de geuren die ik momenteel in gebruik heb; Shea lijn en de Vanilla Chai lijn! Andere geuren heb ik wel geroken, maar dit zijn écht mijn favorieten op dit moment. Ook heb ik nog een handcrème uit de amandel lijn en gebruik ik bijna dagelijks. Ik wil nog anderen gaan proberen, maar deze eerst maar eens opmaken 🙂

2. Hoeveel producten heb je in totaal van The Body Shop?
Euh, moet ik even denken. Ik denk een stuk of 10 op dit moment. 2 lip butters, 2 body lotions, body scrub, 2 handcrèmes, douchegel en ook nog de eau de toilette uit de Shea lijn. Volgens mij is dit het 🙂 al kan ik iets vergeten zijn.

3. Welk product kocht jij opnieuw?
De Shea handcrème en de Shea douchegel. Die geur vind ik zo ontzettend lekker! Het is wel een ietwat zware geur als je het mij vraagt, maar dat vind ik juist erg lekker. Ook is het niet echt een seizoensgebonden geur vind ik, zowel met zonnige dagen als somber weer is het heerlijk.

4. Gebruik je buiten om de lichaamsverzorging ook de gezichtsverzorging van The Body Shop?
Nee, dit heb ik nog nooit gebruikt. Heb er wel veel reviews over gelezen en ben toch wel erg benieuwd. Op dit moment heb ik fijne gezichtsverzorging van onder andere de Hema welke ik vaak gebruik.

5. Welke Special Editions heb jij?
Dat is dus alleen de Vanilla Chai limited edition waarvan ik producten heb. In het begin heb ik enorm aan de geur moeten wennen, maar nu ben ik er echt zo blij mee! Heb ook de lippen balsem daarvan en die gebruik ik écht dagelijks. Die smaak is zo lekker. Of het ook echt iets voor m’n lippen doet? Mwah, beetje.

6. Welke geur zou jij graag willen zien bij de Body Shop?
Ik denk niet dat ik een speciale geur heb die ik bij The Body Shop zou willen hebben. Zelf vind ik dat The Body Shop altijd wel speciale geuren heeft die echt bij hen past en daar is geen andere geur voor nodig. Lekker zo houden dus 🙂

7. Wat is je grootste miskoop?
Die heb ik tot nu toe nog niet gehad en hoop ik ook niet te krijgen, haha!

8. Wat is je favoriete parfum van de Body Shop?
Tot nu toe heb ik alleen de eau de toilette van de Shea lijn geprobeerd en die is erg fijn. Wel heb ik wederom goede reviews gelezen over de Musk geuren van ze en die heb ik laatst ook geroken in Alkmaar. Op zich erg lekker, maar ben er nog niet over uit of ik die echt wil gaan aanschaffen. Tot nu toe zal ik eerder deze eau de toilette opnieuw aanschaffen denk ik.

9. Wat staat er nog op je verlanglijstje?
Tot nu toe niet echt nee. Al denk ik dat ik binnenkort wel nog even iets ga shoppen omdat alles zo lekker in de sale is. Op veel producten is nu 50% korting en dat is natuurlijk altijd fijn. Ook op de Vanilla Chai collectie 🙂

10. Welk product zou jij iedereen aanraden?
De Shea collectie, zeker weten! Heel erg fijn qua geur en ook qua verzorging.

Lees ook:
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?
The Body Shop Vanilla Chai body lotion & shower gel
7x affiliate links, de belangrijkste dingen + extra tip!
The Body Shop Shea bestelling

Wat is jouw favoriete product(lijn) van The Body Shop?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook