Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof review

Catrice Pret a Volume smokey mascara waterproof 1

Mascara is een van de beauty producten die ik erg graag gebruik en ik ook echt super kieskeurig in ben. Al een tijdje gebruik ik de Catrice Speedstar mascara, maar helaas is die niet bij ons Trekpleister filiaal verkrijgbaar. Nu heb ik de Catrice Pret-a-Volume smokey mascara, waterproof. Deze is Catrice Pret-a-Volume smokey mascara ligt volgens mij nog niet zo heel erg lang in de schappen, tenminste dat denk ik. Tijd om hem te testen! Normaal nam ik altijd de niet waterproof variant, maar sinds ik erachter ben dat dit veel beter blijft zitten qua volume en krul, neem ik dus waterproof.

Lees ook: Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof

Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof 1

De huls van deze Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof vind ik al heel erg mooi en vind het ook wel luxe uitstralen. Ik vind de lettertypen ook leuk gekozen, wat speelser en daarbij wat strakkere letters. De huls is heel mooi donkerblauw met een gouden opdruk. De gouden opdruk maakt het naar mijn idee ook wat luxer. De uitstraling vind ik dus wel mooi en heeft Catrice goed gedaan.

Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof 1

Het borsteltje leek me ook wel fijn. Zelf heb ik niets met de hele dunne rubberen borsteltjes die zeggen veel volume te geven. Voor mij werkt dat gewoon vaak niet. Deze mascara beloofd diep zwart te zijn, voor extreem volume te zorgen, goed te separeren en niet te klonteren. Nou, dat zijn best wel wat beloftes en vaak worden ze zeker niet allemaal nagekomen. Ik was dus benieuwd! Het borsteltje beviel mij wel zo op het eerste zicht en er leek ook wel veel product af te komen, wat ik fijn vind. Tijd om goed te testen!

Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof

Om een goed beeld te geven heb ik een full face foto gemaakt en daarbij ook een close up van mijn oog. De mascara geeft inderdaad mooi volume aan mijn wimpers, ze worden ook voller en naar mijn idee separeert de mascara ook goed. Dat vind ik tenminste ;) Ik hou zelf wel van meerdere lagen mascara om mijn wimpers goed op te laten vallen en dat kan bij deze Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof prima. Mijn wimpers klonteren niet aan elkaar en ze krijgen zeker meer body door deze mascara. Ook komt er een mooie hoeveelheid product van het borsteltje af, die fijn werkt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Catrice Pret a Volume smokey mascara waterproof 5

Zoals je ook wel uit het artikel kunt opmaken ben ik tevreden over deze mascara en misschien is het wel een vervanger voor mijn Catrice Speedstar mascara. Deze is waterproof en overleefd ook zelfs een douchebeurt en laat geen waas achter onder m’n ogen gedurende de dag. Ook blijven mijn wimpers, mede omdat het waterproof is, goed gekruld zitten en dat vind ik erg fijn. Je kunt de mascara heel gemakkelijk verwijderen met een makeup remover op oliebasis. Zelf gebruik ik altijd Garnier SkinActive micellair reinigingswater.

Deze Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof is verkrijgbaar bij Trekpleister of Kruidvat voor €4,59 en bevat 12ml aan product.

Lees ook:
Primark volume & texture spray review
Essence super curl volume mascara eye opening
Lidl waterproof mascara van Cien

Geverifieerd door MonsterInsights