Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel

yves rocher oranjebloesem amandel douchegel

Even geleden plaatste ik een Yves Rocher shoplog en daar zat ook deze Yves Rocher Oranjebloesem amandel douchegel bij. Het is met een mooi en lang woord een: relax- bad- en douchegel met oranjebloesem en amandel. Zelf heb ik hem alleen onder de douche gebruikt, maar ik heb er wel een duidelijke mening over die ik graag met je wil delen. Deze Yves Rocher Oranjebloesem amandel douchegel heb ik puur gekozen om de geur oranjebloesem, in eerste instantie. Goed, lees en kijk mee!

Geniet van een bad- en douchegel met ontspannende eigenschappen. Wilt u genieten van een bad- en douchegel met ontspannende eigenschappen? Dan is de Bad- en Douchegel Amandel & Oranjebloesem (400 ml) van Les Plaisirs Nature precies wat u zoekt.
Om in bad of onder de douche te genieten van zachtheid en ontspanning heeft ons unieke team van experts, dat al sinds 1959 bestaat, een combinatie geselecteerd van aloë-veragel uit biologische teelt, absolue van oranjebloesemwater* en amandelextract. De huid wordt op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd. +punt: deze formule bestaat voor meer dan 98% uit plantaardige bestanddelen, onder dermatologisch toezicht getest. Bevat geen ethoxylaten of parabenen. Gemakkelijk biologisch afbreekbare formule. De flacon is recyclebaar en bevat gerecycled plastic.

Yves Rocher Oranjebloesem amandel douchegel

yves rocher oranjebloesem amandel douchegel
yves rocher oranjebloesem amandel douchegel

Deze Yves Rocher douchegel zit in een doorzichtige fles en de douchegel zelf is groen van kleur. De fles heeft een handige klik dop en dat is precies wat ik zelf het fijnste vind. De dop gaat gaat gemakkelijk open en dicht en klemt ook goed. Dus hij zal niet ineens snel opengaan. De douchegel is ook goed te doseren en je hebt niet heel erg veel nodig. Qua structuur is het een middelmatige douchegel. Hier bedoel ik mee dat hij niet heel waterig is en ook niet stevig zoals de Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel. Je hebt niet heel erg veel nodig om een goed schuimend product te krijgen en deze schuimt ook veel sneller. Hier hoef je geen moeite voor te doen.

Direct als hij uit het flesje komt, komt de geur van oranjebloesem je tegemoet. Zelf vind ik dit een lekkere kruidige geur vooral voor de herfst en winter. In de zomer en lente kan het ook, maar ik vind hem toch wel iets kruidig. Amandel ruik ik niet echt. De geur vind ik echt heel erg lekker!

Ingrediënten

Ik heb op de website van Yves Rocher gekeken bij de productinformatie, maar daar staan geen ingrediënten. Ook op de fles kan ik het heel erg moeilijk lezen, dus die kan ik helaas niet noemen. Ik ben er namelijk een groot voorstander van dat je ingrediënten in een product review plaatst.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

yves rocher oranjebloesem amandel douchegel

Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik de fles al even in gebruik. Hij is nu tot iets meer over de helft leeg, dus ik kan er wel echt goed zeggen wat ik ervan vind. De geur vind ik dus echt heerlijk en ik hou ervan als de douchegels na het douchen ook echt qua geur op de huid blijven hangen. Dat doet deze! Hij blijft echt nog wel een paar uur goed hangen. Hij schuimt fijn, je hebt weinig nodig en maakt mijn huid ook wel zacht. Niet perse zachter dan andere douchegels, maar mijn huid voelt fijn aan na gebruik. Wat mij betreft dus echt een aanrader qua prijs, gebruik en geur. Je moet wel van de geur van oranjebloesem houden, dit is erg aanwezig en is wat kruidig. Ik ga hem zeker opnieuw kopen als hij op is.

Yves Rocher oranjebloemsem amandel douchegel is verkrijgbaar bij Yves Rocher voor €3,95 en bevat 400ml. Degene die ik op de foto heb is 200ml en kost €2,50.

Lees ook:
Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao
Review Yves Rocher Anti Haaruitval Shampoo
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Ken jij deze Yves Rocher oranjebloesem amandel douchegel al?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook