Mijn favoriete producten van nu (stijltang, Lidl en Primark)

cien lidl dagcreme

De laatste tijd heb ik best wat producten in gebruik die ik normaal niet in gebruik had. Het zijn niet allemaal nieuwe producten en sommige heb ik al eens eerder laten zien op mijn blog. Zelf vind ik het altijd leuk om te zien welke producten iemand gebruikt omdat ik misschien wat nieuws ontdek of een product zie waar ik juist helemaal niet tevreden over ben geweest. Kijk mee naar mijn favorieten en wellicht zit er iets voor jou bij 😉 grappig feitje is dat het Lidl product ineens heel veel gezocht wordt op Google!

Primark texture & volume spray

primark volume & texture spray

Dit is wat mij betreft echt de beste ontdekking ooit! En van mezelf de beste ontdekking van de laatste tijd. Ik heb best fijn haar wat wel wat volume kan gebruiken. Dit kwam ik tegen bij Primark en had er ooit al eens een review over gelezen dus ik vond deze Primark Volume en Texture spray wel het uitproberen waard. Man, wat een goed product! Ruikt fijn, werkt handig en mijn haren krijgen echt zoveel volume! En dat voor een prijs van €3,00. Zeker aan te raden! (review Primark volume & texture spray)

Babyliss stijltang

Over deze Babyliss stijltang heb ik ook al een review geschreven en nog steeds pak ik dit apparaat er super vaak bij. Eerder gebruikte ik het om een slag of krullen in mijn haar te krijgen, maar de laatste tijd echt om mijn haar te stijlen. Ik vind het namelijk een mooie combinatie om mijn haar stijl te hebben in combinatie met de Primark volume & texture spray. Heb er ook wel wat complimenten over gekregen als ik mijn haar zo draag dus dat is heel mooi 😉 (review Babyliss stijltang)

Thierry Mugler Aliën

thierry mugler alien

En dan vooral mijn meest gekochte parfum aller tijden en daarbij ook mijn all time favoriete parfum. Ooit geroken bij een vriendin en sindsdien wilde ik hem ook heel erg graag. Ondanks dat ik hem zo goed als elke dag draag krijg ik er vaak complimentjes over. Ook van de mensen die me hier al eerder een compliment over hebben gegeven 🙂 Het is echt een hele speciale geur, maar wel wat zwaarder. Sommige kiezen er dan ook voor om hem alleen als ‘avondgeur’ te dragen. Ik niet 🙂 (review Mugler Aliën)

Lidl dagcrème

cien lidl dagcreme

Deze Lidl dagcrème kocht ik voor nood bij de Lidl maanden geleden omdat ik even niets anders voor handen had. Nooit geweten dat het toch wel een favoriet is geworden voor die paar euro. Ik heb een droge en gevoelige huid en deze dagcrème werkt voor mij perfect en doet wat hij moet doen. Maakt mijn gezicht lekker zacht, trekt niet en nog belangrijker; mijn huid reageert er goed op en prikt dus niet. (review Lidl dagcrème)

Action body lotion

action sento bodylotion voor droge huid

Ook is deze Action body lotion van het merk Sento (volgens mij het huismerk van Action) nog steeds een goede koop geweest. Het is wederom een body lotion voor een droge huid en werkt ook voor mij heel erg goed. Hij ruikt lekker fris (geen goedkope geur) en maakt mijn huid lekker zacht en voedt het ook. Hij is ook erg zuinig in gebruik omdat je echt maar een klein beetje nodig hebt voor je hele lichaam. (review Action body lotion)

Yves Rocher volume shampoo & conditioner

yves rocher volume | DoorMariska

Mijn haar is dus fijn en redelijk dun en daarom kan ik wel een goede shampoo en conditioner gebruiken die voor volume zorgen. Mijn hoofdhuid is ook gevoelig en daarom kies ik vaak voor producten zonder toevoegingen als parabenen en siliconen. Dat vind ik nog best wel lastig soms. De uitvinding is nog steeds deze Yves Rocher volume conditioner en shampoo. Ik moet alweer bijna voor de zoveelste keer bestellen en ben dus nog dik tevreden 🙂 Ook zorgen deze producten ervoor dat ik geen jeuk op mijn hoofd krijg en dat is wel erg fijn. (review Yves Rocher volume shampoo & conditioner)

iPhone 8 plus

En natuurlijk kan ik niet zonder mijn mooie en fijne iPhone 8 plus. Deze heb ik nu bijna een jaar geloof ik en ben nog steeds erg blij met deze telefoon. Hij is mooi, snel en je maakt echt prachtige foto’s. Vooral de portretmodus is een hele goede uitvinding en kun je zulke mooie foto’s mee maken. Je kunt echt wel zeggen dat de foto’s met de portretmodus hetzelfde effect hebben als dat je maakt met je spiegelreflex camera met een 50mm lens. Althans, dat vind ik 🙂

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook