Grahams Hair Care voor de gevoelige hoofdhuid (natuurlijk!)

by Mariska

Grahams Hair Care was voor mij nog een onbekend merk voor ik een persbericht ontving. In dit artikel ga ik het hebben over een conditioner en een shampoo van Grahams Hair Care, voor de gevoelige hoofdhuid. Het is een natuurlijke haarverzorging op basis van kruiden en organische ingrediënten voor de gevoelige hoofdhuid. Dit wilde ik graag proberen, omdat ik een geveolige hoofdhuid door de nikkelallergie die ik heb. Daar heb ik ook een zalfje en een speciale lotion voor, maar zo’n shampoo en conditioner wilde ik ook wel eens proberen. Zou dit ook de grootste jeuk wegnemen en mijn haren evengoed goed verzorgen? Ik heb de conditioner en shampoo van Grahams Hair Care getest.

Lees ook: Yves Rocher volume shampoo en conditioner

Grahams Hair Care shampoo

Grahams Shampoo is ontwikkeld op basis van een mix van kruiden en organische ingrediënten. Deze uitzonderlijk milde formule bevat natuurlijke oliën van kokos, jojoba, tarwekiem en olijf. De toegevoegde vitamine E, panthenol en het kamille-extract verzorgen, voeden en laten het haar mooi glanzen, aangenaam soepel vallen en zijdezacht aanvoelen. Deze hypoallergene shampoo is geschikt voor alle haartypes. De milde samenstelling werkt bovendien effectief verlichtend en verzachtend voor een droge-, jeukende- of geïrriteerde hoofdhuid en bij mensen met eczeem of psoriasis.

De shampoo heeft niet echt een speciale geur en ruikt neutraal, misschien zelfs een beetje geurloos. Jammer, maar wel begrijpelijk. Met de handige klik dop kun je mooi doseren. Ik merk dat de Grahams Haire Care shampoo inderdaad wel wat verzachtend werkt, maar mijn allergie is niet ineens als sneeuw voor de zon verdwenen natuurlijk. De shampoo gebruik ik nu een paar weken en het werkt wel een beetje voor mij. Mijn haren worden wel wat stug door de shampoo en zeker met het droge onderin is dat wel vervelend. Dit is wel weer goed op te lossen door de conditioner.

grahams hair care ingredienten shampoo

Grahams Hair Care conditioner

Als synergetische aanvulling op de Grahams Shampoo ontwikkeld Grahams een speciale hypoallergene Conditioner. Deze rijke formule bevat kokos-, jojoba-, olijf- en tarwekiemoliën vanwege de intensief voedende werking op de haren en de haarwortels. Het toegevoegde Kamille-extract en panthenol zorgen voor gezond, sterk en glanzend haar dat mooi soepel in model valt en zijdezacht aanvoelt.

De conditioner vind ik ook enorm fijn! De conditioner heeft in tegenstelling tot de shampoo dan wel weer een lekkere frisse geur. Het is geen stevige conditioner, hij is wat zacht qua structuur. De shampoo heeft wel een ietwat stevige structuur. De conditioner brengt heel gemakkelijk aan en kun je ook goed doseren door de klik dop. Je hebt in principe niet zoveel nodig en kunt dit gemakkelijk verdelen in je haar. Mijn haar wordt er inderdaad super zacht van en ruikt ook lekker fris. Mijn droge haar kun je er niet helemaal mooi meer uit laten zien, maar het ziet er wel een stuk meer verzorgd uit. Ik kan niet zeggen of de jeuk iets verminderd wordt door alleen de shampoo of een combinatie van beide, maar de combinatie van beide producten maakt het wel erg fijn.

grahams hair care ingredienten conditioner
grahams hair care

Links kun je de shampoo zien, die doorzichtig is en geen kleur heeft. En ook al geen geur, dus echt heel neutraal. Daarnaast zie je de conditioner die wit van kleur is en ook tegelijk wat dunner van structuur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

grahams hair care


Ik gebruik de Grahams Hair Care nu een aantal weken en ik ben wel erg tevreden. Het kan mijn klachten natuurlijk nooit helemaal wegnemen, maar ik merk zeker wel een verlichting als ik bijvoorbeeld de speciale lotion niet heb gebruikt die ik van de dokter heb. De shampoo maakt mijn haar wel wat stug, maar met de Grahams conditioner is dit dus prima op te lossen en het maakt mijn haar dan ook echt super zacht, de hele dag. Je betaalt wel iets meer voor deze producten, maar daarentegen krijg je twee flessen van 250ml die in mijn ogen ook heel zuinig zijn in gebruik.

Grahams Hair Care is vrij van parabenen, vrij van parfum en 100% natuurlijk. Te gebruiken voor zowel jong als oud.
Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. bij De Tuinen/Holland & Barrett, DA, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com .

Lees ook:
Maria Nila repair haarmasker en shampoo review (luxe én vegan)
Lush Retread haar conditioner
Cosnature Volume shampoo granaatappel

Kennen jullie de producten van Grahams Hair Care?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?