Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel

yves rocher bourbonvanille geconcentreerde douchegel

Deze Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel kocht ik laatst toen ik een Yves Rocher shoplog plaatste. Ik had hier zelf helemaal geen ervaring mee, maar las op verschillende blogs dat het toch wel een heel fijn product zou zijn. Het komt er op neer dat deze douchegel super geconcerteerd is en je er tot 40 douchebeurten mee zou kunnen doen. Met een flesje van 100ml! Dat geloofde ik niet echt, dat is toch weinig product? Nu heb ik hem al even in gebruik en ga mijn mening met je delen.

Lees ook: Review Yves Rocher Anti Haaruitval Shampoo

Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel

yves rocher bourbonvanille geconcentreerde douchegel

Geniet van een sensueel moment onder de douche en draag meteen bij aan een beter milieu.
Het miniformaat van deze nieuwe Geconcentreerde douchegel – een concentraat van innovatie – kan voor net zoveel douches worden gebruikt als een klassieke 400 ml-flacon bad- en douchegel. De vloeibare, omhullende textuur verandert in een fijne, rijke schuimmassa die de huid mild reinigt. Een heel klein beetje gel is al voldoende voor een overvloed aan schuim! De belofte van een heerlijk geurende douche die de zintuigen prikkelt.

Dat is een pittige belofte als je het mij vraagt. Zoals ik al zei verwacht ik niet dat je zolang kunt doen met ‘zo weinig’ product en wat moest ik me voorstellen bij een super geconcentreerde douchegel? Ik koos trouwens voor de Yves Rocher Bourbonvanille, omdat ik vanille altijd erg lekker vind. De andere geuren ga ik misschien ook nog wel proberen, maar eerst deze!

yves rocher bourbonvanille geconcentreerde douchegel

Het flesje is dus niet zo heel groot, maar ik vind het wel een typisch Yves Rocher flesje. Eigenlijk heel simpel, maar toch ook wel weer speels met wat leuke afbeeldingen hier en daar. Op de verpakking kun je alles terugvinden, waaronder ook de ingrediënten en waar het voor staat. De groene dop is een handige klik dop en daardoor kun je makkelijk doseren.

yves rocher bourbonvanille geconcentreerde douchegel

De douchegel zelf is een vrij stevige douchegel die al direct heel erg lekker ruikt. Het is de bedoeling dat je hem gewoon op je natte huid goed insmeert. Wat mij opviel is dat de de douchegel dan best wel stug kan zijn. Je krijgt niet direct een hele zachte schuimige huid. Je moet wel even goed wrijven zodat het goed uitsmeert en het goed over je lichaam wordt verdeelt. Daarna krijg je schuim en dat al van een redelijk kleine hoeveelheid douchegel.

Ingrediënten

yves rocher bourbonvanille geconcentreerde douchegel ingredienten

97% natuurlijke ingrediënten
0% ethoxylaten, parabenen, conserveringsmiddelen
50% minder plastic en broeikaseffect in vergelijking met een klassieke flacon van 400 ml*

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De geur is echt lekker vanille, dus mocht je dat niet lekker vinden moet je deze zeker schrappen. De Yves Rocher Bourbonvanille douchegel maakt mijn huid zeker zacht en het viel mij direct op dat de geur ook zo lekker lang blijft hangen op je huid. Ook na het douchen! Meestal is dat bij mij niet het geval maar bij deze dus wel. Heerlijk! Wat mij betreft is deze douchegel dus dubbel en dwars zijn geld waard. De geur doet me denken aan de herfst en winter, echt zo’n warme vanillegeur.

Ik kocht Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel uiteraard op de website van Yves Rocher voor een prijs van maar €3,95. Het flesje bevat 100ml. Verder heb je in deze lijn de Mango & Koriander en Olijf & Petitgrain geur.

Lees ook:
Bluxbox lente editie + kleine reviews
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!
Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid

Hebben jullie favoriete producten van Yves Rocher?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook