Mijn Yves Rocher bestelling

Mijn Yves Rocher bestelling

Het is al een hele tijd geleden (voor deze Yves Rocher bestelling) dat ik een bestelling deed bij het merk. Ooit schreef ik over een Yves Rocher anti haaruitval shampoo en die wordt nog verbazend vaak gelezen. Dat was ook de laatste bestelling die ik deed en ik was eigenlijk wel weer benieuwd naar nieuwe producten. Op zich bestelde ik niet zo heel veel, maar ik ga natuurlijk wel laten zien wat er allemaal inzit. Ook mocht ik wat samples uitzoeken en die laat ik ook zien.

Yves Rocher bestelling

yves rocher bestelling douchegel

Allereerst begin ik met de doucheproducten die ik heb besteld. Eigenlijk zag ik door de bomen het bos niet meer, dus ik heb vrij lang zitten kijken op de website. Heb gekeken naar welke producten ik ook echt zou gaan gebruiken na het reviewen en niet alleen maar kopen om maar te hebben. Allereerst een hele geconcentreerde douchegel in een flesje dat maar 100ml bevat voor €3,95. Weinig eigenlijk, maar het zou 40 douchebeurten mee kunnen omdat het super geconcentreerd is en je er dus maar weinig van nodig hebt. Ook bestelde ik nog de douche- en badgel met een heerlijke geur van oranjebloesem en amandel. Zeker nu ik vaker in bad ga wil ik dit proberen. Deze is wel iets groter en bevat 200ml – €2,50. Wat ik ook wel leuk vond om te proberen, zijn de kleine bruisblokjes voor in bad. Deze bestelde ik in precies dezelfde geuren als de douchegels. Ze waren maar één euro per stuk, dus voor die prijs wilde ik het zeker even proberen. Het beloofd je badwater te laten bruisen 🙂

yves rocher volume

Ik heb vrij dun en fijn haar, dus een beetje volume kan ik altijd wel gebruiken. Op de website zag ik deze producten om volume in je haar te kunnen krijgen. Leuk om te proberen! Ik kocht de volume shampoo voor €3,45, de volume conditioner voor €3,45 en de volume stylingspray voor €5,45. De laatste is wat duurder, maar vind ik zeker het proberen waard! Als ik deze volume producten in gebruik heb genomen ga ik hier zeker een review over schrijven.

yves rocher bestelling extra's

Als je een Yves Rocher bestelling plaatst, dan krijg je zo goed als altijd daar wat extra’s bij. En meestal niet één ding, maar meerdere producten. Ik koos voor proefmonstertjes van 2 parfums een een crème voor het gezicht. De overige 3 producten zijn de Monoï de Tahiti haar- en body wash, Pur Bleuet express eye makeup remover en Hydra Végétal refreshing radiance scrub. Ben ik ook wel benieuwd naar! Jammer dat je dit niet echt langer kunt testen omdat het kleinere verpakkingen zijn.

Lees ook:
Maria Nila repair haarmasker en shampoo review (luxe én vegan)
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Yves Rocher volume shampoo en conditioner
Cosnature Volume shampoo granaatappel

Naar welke product van de Yves Rocher bestelling ben jij het meest benieuwd?

Oh, en de foto’s heb ik gemaakt op mijn fotoplek die ik op Instagram liet zien. De oude salontafel met wat leuke achtergronden en mijn daglichtlampen 🙂

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

12 reacties op “Mijn Yves Rocher bestelling

 1. Geachte heer/mevrouw
  Ik ben Denise Van Biesen, Ik heb bij jullie een bestelling gemaakt, heb die gekregen in goede staat. Maar toen wij de doos openden was set
  bad douchegel Red Apple 200 ml met sleutelhanger VOS er niet bij. Dat was een geschenkje voor nieuwjaar voor mijn kleindochter, en dat is heel spijtig. De faktuur is volledig betaald over een uur.
  Wij zijn al jaren klant van jullie en hopen dat jullie dit snel in orde brengen. Wij danken jullie bij voorbaat en hopen dat dit in orde komt. Groetjes.

  1. Denise, dit is een blog en ik ben niet Yves Rocher zelf. Uit privacy heb ik je adresgegevens en klantnummer weggehaald uit deze reactie. Je dient echt contact op te nemen met Yves Rocher zelf.

 2. Oh wat is het lang geleden dat ik wat bij YR heb besteld! Leuke bestelling! En altijd leuk dat je samples kreeg!
  PS hebben jullie het hierboven over een plugin waarbij degene die een reactie achter heeft gelaten een mailtje krijgt bij een reactie daarop? Welke plugin gebruik je daarvoor? Ik zoek nog een goede!

 3. Je bent goed geslaagd zo te zien! Je brengt me op het idee om de Monoi de Tahiti haar- en body wash aan te schaffen. Eigenlijk schaf ik die iedere zomer wel aan, maar was het een beetje vergeten dus bedankt voor de reminder! Je achtergrond met de flamingo’s vind ik trouwens erg leuk!

  1. Die flamingo achtergrond zijn eigenlijk uit een blok met pastel bladen om mee te knutselen 🙂 Er zitten nog meer leuke in en je hebt verschillende varianten in die blokken van Action. Ligt bij de knutselspullen wellicht een idee 😉

   1. Bedankt voor je reactie én je tip: kijk, daarom vind ik deze plugin zo leuk 😉 En ik kom gelijk terug om je reactie te lezen.

    Ik heb ook eens vergelijkbare bladen bij het Kruidvat gehaald. Deze zijn soms nét niet breed genoeg om als achtergrond te gebruiken.

    1. Haha, deze plugin vind ik daarom ook zo fijn 🙂 Maar in dat blok wat ik heb zit van elk 2 vellen in, dus kun je het wel mooi breed maken zoals op de foto’s 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.