Mijn Yves Rocher bestelling

Het is al een hele tijd geleden (voor deze Yves Rocher bestelling) dat ik een bestelling deed bij het merk. Ooit schreef ik over een Yves Rocher anti haaruitval shampoo en die wordt nog verbazend vaak gelezen. Dat was ook de laatste bestelling die ik deed en ik was eigenlijk wel weer benieuwd naar nieuwe producten. Op zich bestelde ik niet zo heel veel, maar ik ga natuurlijk wel laten zien wat er allemaal inzit. Ook mocht ik wat samples uitzoeken en die laat ik ook zien.

Yves Rocher bestelling

yves rocher bestelling douchegel

Allereerst begin ik met de doucheproducten die ik heb besteld. Eigenlijk zag ik door de bomen het bos niet meer, dus ik heb vrij lang zitten kijken op de website. Heb gekeken naar welke producten ik ook echt zou gaan gebruiken na het reviewen en niet alleen maar kopen om maar te hebben. Allereerst een hele geconcentreerde douchegel in een flesje dat maar 100ml bevat voor €3,95. Weinig eigenlijk, maar het zou 40 douchebeurten mee kunnen omdat het super geconcentreerd is en je er dus maar weinig van nodig hebt. Ook bestelde ik nog de douche- en badgel met een heerlijke geur van oranjebloesem en amandel. Zeker nu ik vaker in bad ga wil ik dit proberen. Deze is wel iets groter en bevat 200ml – €2,50. Wat ik ook wel leuk vond om te proberen, zijn de kleine bruisblokjes voor in bad. Deze bestelde ik in precies dezelfde geuren als de douchegels. Ze waren maar één euro per stuk, dus voor die prijs wilde ik het zeker even proberen. Het beloofd je badwater te laten bruisen :)

yves rocher volume

Ik heb vrij dun en fijn haar, dus een beetje volume kan ik altijd wel gebruiken. Op de website zag ik deze producten om volume in je haar te kunnen krijgen. Leuk om te proberen! Ik kocht de volume shampoo voor €3,45, de volume conditioner voor €3,45 en de volume stylingspray voor €5,45. De laatste is wat duurder, maar vind ik zeker het proberen waard! Als ik deze volume producten in gebruik heb genomen ga ik hier zeker een review over schrijven.

yves rocher bestelling extra's

Als je een Yves Rocher bestelling plaatst, dan krijg je zo goed als altijd daar wat extra’s bij. En meestal niet één ding, maar meerdere producten. Ik koos voor proefmonstertjes van 2 parfums een een crème voor het gezicht. De overige 3 producten zijn de Monoï de Tahiti haar- en body wash, Pur Bleuet express eye makeup remover en Hydra Végétal refreshing radiance scrub. Ben ik ook wel benieuwd naar! Jammer dat je dit niet echt langer kunt testen omdat het kleinere verpakkingen zijn.

Lees ook:
Maria Nila repair haarmasker en shampoo review (luxe én vegan)
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Yves Rocher volume shampoo en conditioner
Cosnature Volume shampoo granaatappel

Naar welke product van de Yves Rocher bestelling ben jij het meest benieuwd?

Oh, en de foto’s heb ik gemaakt op mijn fotoplek die ik op Instagram liet zien. De oude salontafel met wat leuke achtergronden en mijn daglichtlampen :)