Ted Baker Ella eau de toilette review

Ted Baker Ella eau de toilette ted's sweet treat

Vorig weekend was ik een dagje naar Duitsland met Bianca en wij gingen een dagje shoppen in Nordhorn. Daar kom ik nooit, dus dat was heel leuk en vooral ook erg gezellig. Een tripje langs de DM, Rossmann en ook kwamen we langs Douglas. Ik was wel bekend met het merk Ted Baker, maar niet dat Ted Baker ook parfum had. Er stonden een paar mooie flesjes uitgestald, waaronder Ted Baker Ella eau de toilette. Deze had ik opgespoten en vergat hem, tot ik na een tijdje later aan mijn hand rook en blij verrast was naar de geur. Maar op dat moment had ik niet onthouden welk het was die ik had opgespoten dus ik bestelde deze Ted Baker Ella eau de toilette puur op de gok bij Douglas in de hoop dat het de juiste zou zijn. Dus ik spoot hem op…

Ted Baker Ella eau de toilette

Ted Baker Ella eau de toilette ted's sweet treat

Opvallend zelfverzekerd en verrukkelijk laat Ted Baker’s Sweet Treats Ella een spoor van vonken achter overal waar ze heengaat. Met slechts één spritz raakt u verslaafd aan Ella’s bedwelmende cocktail van bergamot en cassis gecombineerd met een bedwelmende hartnoten van oranjebloesem, jasmijn en rozen. Haar verleidelijke mix wordt aangevuld met rijke noten van amber, patchoeli, sandelhout en vanille voor een prachtig warme vrouwelijke geur.

Op de website van Douglas ging ik dus zoeken naar de geuren van Ted Baker voor vrouwen en dat waren er maar 3. Zo moeilijk zou de keuze dus niet moeten zijn en zeker niet omdat ik op zoek was naar de (overduidelijke) geurnoot van Vanille en deze in Ted Baker Ella eau de toilette zou zitten. Het was dus vrij aannemelijk dat het deze geur was. En kijk nou die mooie fles en dat mooie doosje? Prachtig zwart doosje met rosé gouden details, net als de dop van het flesje van de parfum zelf. De geur is er in 30ml, 50ml en 100ml en ik bestelde de 50ml. Ted Baker vind ik al mooi en leuk qua vormgeving van accessoires en dit parfumflesje ook, al is het alleen maar om hem op mijn kast te zetten voor de ‘mooi’. Buiten de mooie rosé gouden dop om vind ik het een vrij strakke uitstraling hebben.

Ted Baker Ella eau de toilette ted's sweet treat

Ondanks dat ik er echt vanuit ging dat het deze Ted Baker Ella eau de toilette was die ik rook is het, zo lijkt het, toch een andere geur. Eerst vond ik dat wel jammer maar nu ik hem een tijdje op heb vind ik hem eigenlijk best wel lekker. Een vrouwelijke geur is het zeker, alleen had ik liever misschien toch wel wat meer vanille geroken zoals ik dat in Duitsland had. Deze geur zou ik omschrijven als fris en toch ietwat warm. Ik zou hem persoonlijk eerder in de zomer of de lente dragen, maar voor dagelijkse geur vind ik hem zeker niet verkeerd.  Als je hem opspuit dan is hij in het begin best heel erg sterk en ruik je, tenminste ik, best wel een alcohol lucht. Dat trekt vrij snel weg en daarna ruik je er niets meer van.

Ted Baker Ella eau de toilette is minder sterk dan een eau de parfum en dat merk je wel. Hij blijft (bij mij) minder lang op mijn huid hangen en dat is ook te verwachten als het een eau de toilette is. Neemt niet weg dat ik het flesje prachtig vind, de geur voor een alledaagse geur wel lekker vind, hij is niet heel erg aanwezig in tegenstelling tot Mugler Aliën Essence Absolue bijvoorbeeld en hij toch wel ietwat warm van geur is.

Ted Baker Ella eau de toilette heb ik zelf gekocht bij Douglas, is 50ml en kost €39,99. Hij is verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 100ml. Wat mij betreft is de prijs goed betaalbaar voor wat je krijgt.

Lees ook:
Burberry Brit Rhythm
Burberry Brit woman eau de parfum
Jo Malone Honeysuckle & Davana
Mijn favorieten (o.a. Primark, Ted Baker & Hands off my Chocolate)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *