Catrice Astrology face palette + swatches

catrice astrology face palette

Ik liet de Catrice Astrology limited edition al zien vanuit het persbericht en nu werd ik blij verrast met het Catrice Astrology face palette dat ik opgestuurd kreeg. Super leuk! Nu gebruik ik dit soort poeders niet op mijn gezicht maar ik vind het des te leuker om hem te laten zien op mijn blog. Deze limited edition spreekt mij aan omdat het thema astrologie is gebruikt. Zelf ben ik Leeuw van sterrenbeeld en ik ben dan ook vaak bezig om te kijken of ik karaktereigenschappen van mezelf terug zie bij andere mensen die ook Leeuw van sterrenbeeld zijn. Of ik ga sterrenbeelden vergelijken met elkaar of dit een match blijkt te zijn. De vormgeving vind ik ook heel mooi en ik laat het Catrice Astrology face palette graag aan je zien natuurlijk :)

Catrice Astrology face palette

catrice astrology face palette

Kijk nou wat een plaatje? De kleur van het palette is mat zwart en heeft mooie gouden details. Je ziet op het Catrice Astrology face palette alle sterrenbeelden staan in een mooie gouden kleur en ook het detail rechtsonder vind ik heel erg mooi. De combinatie van zwart en goud vind ik gewoon heel erg chique ogen en dat doet dit palette ook. Het is een mooi groot vierkant en was dan ook benieuwd hoe hij er in het echt uit zou zien als je hem opent. Zou die net zo mooi zijn van binnen?

catrice astrology face palette inside
catrice astrology face palette face powder

Als je het Catrice Astrology face palette openslaat dan zie je aan beide kanten een spiegel en dan zie je 4 kleuren gezichtspoeder aan de binnenkant. Ik heb al even gekeken op de verpakking maar je kunt daar niet op vinden welk poeder nu waar voor bedoelt is. Al zou ik denken dat de roze poeder een blush is, de lichte daarnaast een highlighter, de bruine een bronzer of om mee te contouren en rechtsonder ook een highlighter of om mee te contouren. Wat mij betreft had 1 spiegel voldoende geweest maar het ziet er wel erg leuk uit zo. Omdat ik echt heel erg onhandig ben met dit soort dingen heb ik ze niet op mijn gezicht geprobeerd, maar natuurlijk wel even geswatched op mijn arm.

catrice astrology face palette face powder swatches

De swatches van het Catrice Astrology face palette zien er niet slecht uit naar mijn idee. Omdat het gezichtspoeders zijn en geen oogschaduw heb je natuurlijk ook niet heel erg veel en mooi pigment nodig. Dan ben je namelijk zo een clown en smeer je al snel teveel op je gezicht. Ik denk dat sowieso het eerste, de blush, er al heel goed uitziet. Een mooie kleur. De tweede is duidelijk een highlighter en de derde een bronzer. Met de bronzer zou ik dus wel rustig aan doen omdat die best wel wat pigment bevat zoals je ziet. De laatste is ook een heel licht poeder en valt een beetje weg op mijn arm.

Het Catrice Astrology face palette kost €12,99 en is maar een bepaalde tijd beschikbaar en verkrijgbaar bij Kruidvat . Ik vind het echte en pareltje om te zien!

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
LOV make-up update nieuwe producten
Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette
Catrice Brown Collection