Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)

by Mariska

Mijn bureau had ik een tijdje geleden weggehaald omdat ik het te druk vond in mijn woonkamer. Toch begon het weer te kriebelen het ding neer te zetten en spulletjes te kopen om mijn bureau weer op te vrolijken. Ik had al wat dingetjes in mijn hoofd maar kwam natuurlijk ook thuis met dingen die ik niet in mijn hoofd had. Al met al vind ik het er nu leuk uitzien en heb ik een Action stationary shoplog gemaakt. Ik twijfelde wel even om het in een filmpje te doen, maar omdat bloggen toch iets beter bij mij past heb ik het in artikel vorm :) Onder andere kocht ik leuke Action stationary, een nep bos rozen in pot en een mooie bronzen schaaltje.

Action stationary shoplog

action stationary

Bij een bureau horen natuurlijk ook wat stationary spulletjes. Die heb ik zeker gekocht! Action heeft altijd wel leuke spulletjes in deze categorie maar het viel me op dat ze nu nog veel leukere dingen hadden! Er waren pakketjes met 2 schriftjes die verschillende printen hadden. Ik koos voor de grijze variant met een quote ‘Make it Happen’ erop in het goud en de roze met marmer. Van beide heb ik er 2 en volgens mij was zo’n setje 50 cent. Het dikkere notitieboek heb ik dus ook meegenomen zoals je ziet en deze was er ook in verschillende varianten. Op de foto zie je het niet zo goed maar hij is heel lichtroze met ook weer mooie gouden letters erop.

action stationary marmer klembord

Dit klembord zag ik ook liggen en nam ik voor een paar euro ook mee naar huis. Wat ik er precies mee wil gaan doen weet ik nog niet, maar ik vond hem gewoon té leuk om niet mee te nemen. Marmer vind ik al leuk en tegenwoordig kan ik me ook wel vinden in de combinatie met goud. Eerder had ik dat trouwens nooit. Voor nu hangt er een polaroid foto aan die ik met mijn Instax camera heb gemaakt om te testen :)

Nep rozen in pot

action stationary shoplog
action stationary shoplog rode nep rozen

Dit zijn de nep rozen die ik zag staan en waarvan ik wist dat ik ze mee wilde nemen. Het zit in een zwarte plastic pot en ik schat dat het zo’n anderhalve meter hoog is. Deze waren er in roze rozen en deze variant in rode rozen en de rode vond ik veel mooier. Het geeft net wat meer contrast aan je interieur. Deze nep rozen in pot kosten €14,95 wat naar mijn idee erg meevalt. Je kon al een foto zien op mijn Instagram account.

Bronzen schaal

Dit schaaltje kwam ik ook ‘per ongeluk’ tegen en wist ook dat ik deze zou willen. Hij was er trouwens ook in het zilver en is van goede zware kwaliteit. Nu heb ik er een eenhoorn kaars op staan, mijn kwastjes uit de AliExpress shoplog en staat hij te pronken op mijn bureau. Volgens mij was dit schaaltje €2,50 of iets in de buurt. De kaars komt van Primark, de plantjes en potjes van Ikea (plantjes zijn nep) en de lightbox van Radbag.

Action stationary letterbord

Dit letterbord had ik gezien in de wekelijkse mail die ik ontvang van Action en deze wilde ik sowieso! Het is tegenwoordig echt een soort hype en je ziet het overal. Nu ook bij mij op mijn bureau. Je krijgt er echt flink wat letters bij zodat je best wat tekst erop kunt plaatsen. Dat zie je aan de tekst die ik erop gemaakt heb :) Ik vind het echt een leuke toevoeging en volgens mij was dit letterbord tussen de 3 en 4 euro wat ook natuurlijk geen geld is.

Lees ook:
Shea moisture Jamaican black castor oil
Cashmere Haze body scrub van H&M
Oliebrander Action
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)

Wat vind jij het leukste uit deze Action stationary shoplog?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?