Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)

action stationary shoplog letterbord

Mijn bureau had ik een tijdje geleden weggehaald omdat ik het te druk vond in mijn woonkamer. Toch begon het weer te kriebelen het ding neer te zetten en spulletjes te kopen om mijn bureau weer op te vrolijken. Ik had al wat dingetjes in mijn hoofd maar kwam natuurlijk ook thuis met dingen die ik niet in mijn hoofd had. Al met al vind ik het er nu leuk uitzien en heb ik een Action stationary shoplog gemaakt. Ik twijfelde wel even om het in een filmpje te doen, maar omdat bloggen toch iets beter bij mij past heb ik het in artikel vorm 🙂 Onder andere kocht ik leuke Action stationary, een nep bos rozen in pot en een mooie bronzen schaaltje.

Action stationary shoplog

action stationary

Bij een bureau horen natuurlijk ook wat stationary spulletjes. Die heb ik zeker gekocht! Action heeft altijd wel leuke spulletjes in deze categorie maar het viel me op dat ze nu nog veel leukere dingen hadden! Er waren pakketjes met 2 schriftjes die verschillende printen hadden. Ik koos voor de grijze variant met een quote ‘Make it Happen’ erop in het goud en de roze met marmer. Van beide heb ik er 2 en volgens mij was zo’n setje 50 cent. Het dikkere notitieboek heb ik dus ook meegenomen zoals je ziet en deze was er ook in verschillende varianten. Op de foto zie je het niet zo goed maar hij is heel lichtroze met ook weer mooie gouden letters erop.

action stationary marmer klembord

Dit klembord zag ik ook liggen en nam ik voor een paar euro ook mee naar huis. Wat ik er precies mee wil gaan doen weet ik nog niet, maar ik vond hem gewoon té leuk om niet mee te nemen. Marmer vind ik al leuk en tegenwoordig kan ik me ook wel vinden in de combinatie met goud. Eerder had ik dat trouwens nooit. Voor nu hangt er een polaroid foto aan die ik met mijn Instax camera heb gemaakt om te testen 🙂

Nep rozen in pot

action stationary shoplog

action stationary shoplog rode nep rozen

Dit zijn de nep rozen die ik zag staan en waarvan ik wist dat ik ze mee wilde nemen. Het zit in een zwarte plastic pot en ik schat dat het zo’n anderhalve meter hoog is. Deze waren er in roze rozen en deze variant in rode rozen en de rode vond ik veel mooier. Het geeft net wat meer contrast aan je interieur. Deze nep rozen in pot kosten €14,95 wat naar mijn idee erg meevalt. Je kon al een foto zien op mijn Instagram account.

Bronzen schaal

action stationary bronzen schaal

Dit schaaltje kwam ik ook ‘per ongeluk’ tegen en wist ook dat ik deze zou willen. Hij was er trouwens ook in het zilver en is van goede zware kwaliteit. Nu heb ik er een eenhoorn kaars op staan, mijn kwastjes uit de AliExpress shoplog en staat hij te pronken op mijn bureau. Volgens mij was dit schaaltje €2,50 of iets in de buurt. De kaars komt van Primark, de plantjes en potjes van Ikea (plantjes zijn nep) en de lightbox van Radbag.

Action stationary letterbord

action stationary shoplog letterbord

Dit letterbord had ik gezien in de wekelijkse mail die ik ontvang van Action en deze wilde ik sowieso! Het is tegenwoordig echt een soort hype en je ziet het overal. Nu ook bij mij op mijn bureau. Je krijgt er echt flink wat letters bij zodat je best wat tekst erop kunt plaatsen. Dat zie je aan de tekst die ik erop gemaakt heb 🙂 Ik vind het echt een leuke toevoeging en volgens mij was dit letterbord tussen de 3 en 4 euro wat ook natuurlijk geen geld is.

Lees ook:
Shea moisture Jamaican black castor oil
Cashmere Haze body scrub van H&M
Oliebrander Action
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)

Wat vind jij het leukste uit deze Action stationary shoplog?

21 Reacties

 1. 8 februari 2018 / 20:12

  Wat een leuke shoplog! Mooie spulletjes heb je gekocht. Ik moet ook dringend weer eens naar de Action. Ik heb nu een heel simpel en saai schrift voor aantekeningen waar het hele bedrijf mee rond loopt dus zo’n roze schrift met harde kaft zou ik graag willen kopen.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Getting ready for Spring: 2 outfits voor de lenteMy Profile

 2. 6 februari 2018 / 13:02

  Action heeft zoveel leuks op moment! Love it! Nam er vorige week nog een bullet journal mee, kaarsenhouder en leuke pennen (en nog meer, oeps).

 3. 6 februari 2018 / 07:33

  Ohh die notitieboekjes… love itt!! <3 Ik ben dus echt verslaafd aan notitieboekjes!

 4. 5 februari 2018 / 23:57

  Leuke items! 😀 Vooral het letterbord vind ik leuk.

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2018 / 16:01

   Ja en je komt er altijd met teveel spullen weer naar buiten!

 5. 5 februari 2018 / 09:23

  oh ik ga straks naar de action.. hopen dat het letterbord er nog is
  haha ik had hetzelfde met het klembord.. wat doe ik ermee? geen idee ziet er leuk uit, meenemen!
  Lees het laatste blogbericht van Rachel – Ik heb social media verwijderdMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2018 / 15:58

   Ja volgens mij zag ik het ook op jouw blog. Zag alleen de Bullet journals niet 🙁

 6. 4 februari 2018 / 19:18

  Super leuke items zeg! Vooral de schriftjes en notitieboekje en klembord vind ik echt tof!

 7. 4 februari 2018 / 18:23

  Die neprozen zijn echt prachtig! Ik moet blijkbaar nog eens dringend naar de action want ik heb enkel prachtige spulletjes zien voorbijkomen!
  Lees het laatste blogbericht van Elke – Hoe goed is lady speed stick?My Profile

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2018 / 16:00

   Ja zeker doen en als die rozen er nog zijn zeker meenemen, haha!

  • Mariska
   Auteur
   5 februari 2018 / 15:57

   Ja die nep rozen zijn echt een van mijn favorieten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.