Dit wil ik absoluut in mijn nieuwe huis!

shutterstock 121658065

Jongens, jullie willen niet weten hoeveel ik in mijn hoofd bezig ben met een nieuwe woning. Misschien dat het op jullie een beetje vervelend overkomt inmiddels sorry not sorry, maar ik kan er uren over nadenken en praten. Ook droom ik er zelfs al over, dus dan weet je wel hoe laat het is. Ik ben geld aan het sparen voor het verhuizen, ik breng uren door op websites waarvan ik denk dat ik producten moet gaan aanschaffen (en mezelf lekker maken) en wat wil ik precies? Allereerst een woning waar ik mezelf over een aantal jaar nog zie wonen. Niet een woning die ik maar aanneem omdat ik zo graag op mezelf wil wonen. Leuk dus om een lijst te maken met wat ik absoluut in mijn nieuwe huis wil. Afgezien van de blogkamer die ik wil, daar twijfel ik toch wel een beetje over.

Foto: Shutterstock

Hoekbank

Dit is een van die dingen die eigenlijk wel bovenaan mijn lijstje staat. Nu wil ik graag alles altijd zo goedkoop mogelijk, maar ben wel bereid om voor een hoekbank wat meer geld neer te tellen. Zo’n bank waar je dus lekker op je zondagochtend kunt wakker worden onder een dekentje met de tv aan. Maar wel daar vlakbij een tafeltje zodat ik lekker heel makkelijk bij mijn kopje thee kan bijvoorbeeld. Lui ;) Of waarbij ik dat gewoon op een grote stevige leuning kan zetten.

Mooie badkamer

In mijn eentje kan ik geen huis kopen en vind ik ook niet nodig. Als ik binnenkort een huis krijg is dit een sociale huurwoning van de gemeente, niets mis mee! Toch is het wel vaak zo in de huurhuisjes dat de badkamer er niet heel erg mooi uit ziet en het maar simpel is. Nu kun je natuurlijk het wel mooier maken door leuke accessoires toe te voegen. Wat ik eigenlijk sowieso wil is lampjes boven mijn spiegel zoiets als in deze badkamer. Of gewoon van die mooie ronde lampjes zoals je wel eens ziet rondom de spiegel. Dat vind ik ook zo mooi! Bij een huurhuisje kun je gelukkig op zich wel kiezen voor een badkamermeubel dus ik zou daar nog wel een van een mooi houtsoort willen hebben. Waar je dan heel mooi je handdoeken kunt oprollen zoals in een sauna bijvoorbeeld ;) En natuurlijk een mooi douchegordijn. Ik heb er eens eentje gehad van Marilyn Monroe van Xenos. Maar deze van Xenos is ook mooi!

Fornuis met oven

Normaal zou ik met een kleine kookplaat ook wel genoegen nemen, maar ik ben nu zo gewend aan een oven dat ik ook echt een fornuis wil. Dat ik voor mezelf warme broodje kan maken op de zondagochtend of gewoon lekker pizza eten als ik daar zin in heb. Op zich zijn de fornuizen niet zo heel erg duur en vaak is er tweedehands ook wel het een en ander te vinden wat er nog heel erg knap uitziet. Dit staat dan ook wel redelijk hoog op mijn lijstje om te kopen. Natuurlijk zijn er nog tal van dingen die je lekker uit de oven kunt eten en wie weet dat ik ooit mijn bak skills wil opkrikken met het maken van koekjes, haha! Dat heb ik sinds de basisschool volgens mij niet meer gedaan…

Sfeerhaard

Wat ik eigenlijk ook al tijden wil ik zo’n sfeerhaard, omdat een open haard gewoon niet kan in een huurhuis. Zo’n sfeerhaard geeft dan toch een heel erg gezellig idee in de huiskamer. Dan zo’n nep velletje ervoor en romantiek ten top ;) Misschien dat de kat het heerlijk vind om daarop te leggen. Ja, dat zou ik ook graag willen!

Lees ook:
Hoe ziet mijn droom badkamer eruit?
Een beetje privacy in mijn slaapkamer en huis
Het leed dat een sociale huurwoning zoeken heet
Maar ik ben 32 en heb geen kinderwens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *