Vegan en dierproefvrije waxmelts van Secretsbynature

door Mariska

Ja, ik bestelde weer bij Secretsbynature.nl en dat deed ik al eerder. Eerder bestelde ik waxmelts die ik nog steeds op voorraad heb en tussendoor plaatste ik ook nog bestellingen die ik niet heb laten zien. Mijn waxmelts waren nu weer een beetje op aan het gaan en mijn voorraad werd kleiner. Persoonlijk vind ik waxmelts altijd lekkerder dan geurkaarsen omdat er meer geur vanaf komt. Dit zijn vegan waxmelts die ook nog eens dierproefvrij zijn, heerlijk ruiken en ook hele leuke verpakkingen hebben. Dusdanig leuke verpakkingen zodat je ze kunt gebruiken om bijvoorbeeld je productfoto’s leuker te maken of cadeau te geven aan iemand die hier erg van houdt. Dus tijd om jullie deze superleuke verpakkingen van deze vegan waxmelts te laten zien.

Vegan waxmelts van One with Nature Candles

vegan waxmelts dierproefvrij secretsbynature

Er zijn nog meer leuke verpakkingen en lekkere geuren, maar ik koos voor de geuren die je op de foto ziet. De geuren zijn: Melon, cookies, caramel, kiwi, hazelnut, happy holidays, en vanilla. Dit vond ik wel genoeg om te bestellen voor een keer en te proberen voor ik er meerdere zou bestellen. De geuren die je niet op de foto ziet staan en die er nog wel zijn: peach, lavender, jasmine, orchid, tropical, honey, cinnamon, cherry en berries. Zo zie je maar dat er keuze genoeg is. Ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd maar degene die ik tot nu toe gebrand heb zijn kiwi en caramel. Kiwi is echt heel lekker fris en fruitig. Caramel lijkt iets minder sterk aanwezig te zijn, maar je ruikt wel echt het zoete ervan en zelf vind ik dit heerlijk.

vegan waxmelts dierproefvrij secretsbynature

In een doosje zitten 4 vegan waxmelts. Deze zijn niet super groot en je kunt er denk ik zelfs 2 gebruiken die je tegelijk in de brander kunt doen. Zelf doe ik er 1 tegelijk en wacht ik tot de geur minder aanwezig is en dan gooi ik er een bij. De geur blijft niet dagenlang hangen, maar zeker wel een paar uur en dat valt me zeker niet tegen. De website geeft aan 10 uur en dat zou heel goed kunnen. Zelf zet ik ze aan zodra ik thuis ben, doe m’n ding en blaas ze uit als ik naar bed ga. Als ik ze de volgende dag weer aanzet dan ruik ik het nog dus de 10 uur zou zomaar kunnen. Dit heb ik niet precies bijgehouden. Vind je de verpakkingen niet super leuk? En natuurlijk de vegan waxmelts zelf in roosjes.

vegan waxmelts dierproefvrij secretsbynature

Achterop de doosjes van de waxmelts kun je nog wat aanvullende informatie vinden. Daarop staat duidelijk dat je het uitsluitend gebruikt met een waxmelt brander, wat waarschuwingen en informatie van het bedrijf OWNCandles.com. Lijkt allemaal vanzelfsprekend maar toch wel goed dat het op de verpakking wordt gezet.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Zelf ben ik dus zeer tevreden over dit merk en heb al eerder waxmelts van dit merk gehad. Bij mijn andere bestelling waren ze van een ander merk, maar ook deze zijn vegan. Ik vind de doosjes gewoon super leuk en de geuren zijn echt heerlijk! Ik moet ook echt rustig aan doen om ze niet allemaal achter elkaar op te branden hoe gek dat ook klinkt. Ze ruiken echt zo lekker en helemaal niet te sterk waarvan je misselijk wordt. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want voor een doosje met daarin 4 waxmelts betaal je €2,39 wat ik zelf niet heel duur vind.

De waxmelts van One with Nature Candles worden gemaakt van 100% plantaardige was. De geurolie wordt vervaardigd in Zwitserland. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van ftalaten en parabenen.Deze vegan waxmelts van het merk One with Nature Candles koop je bij secretsbynature.nl.

Lees ook:
Flamingo mok, gouden ananas en meer prachtige items
Vegan make-up kwasten van Hema
Oscar & Babette Goodmorning Coffee & Homemade Apple Pie
Ontbijtrecept: Vegan yoghurt bowl met aardbeien

Ken jij deze waxmelts al? Wat zijn jouw favoriete geuren?

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Deb 22 maart 2018 - 21:24

De doosjes zijn inderdaad heel fotogeniek! Ik kende dit merk nog niet trouwens dus ben blij dat je je review deelt want ik brand zelf heel graag waxmelts. Momenteel vooral van Yankee Candle maar die zijn niet heel goedkoop, dus ik ga deze de volgende keer zeker bestellen!

Reageer
Lieke van Veen 22 maart 2018 - 17:46

Ik kende deze waxmelts nog niet. Die verpakkingen doen me een beetje denken aan Happy Socks.

Reageer
Julie 19 maart 2018 - 10:34

Wat zien die verpakkingen er leuk uit! En de geuren klinken ook al zo lekker! 🙂 Het klinkt ook echt als een goed merk, dierenproefvrij en vegan!

Reageer
Mariska 22 maart 2018 - 08:36

Gewoon eens proberen, het is ook niet heel duur (vind ik).

Reageer
Jessica J. 19 maart 2018 - 08:24

Ik wist helemaal niet dat deze tegenwoordig in zo’n leuke doosjes zitten! Mijn twee doosjes zijn nog oud en ‘saai’ – toch in vergelijking met die van jou. 😉

Reageer
Mariska 22 maart 2018 - 08:35

Ja hiervoor had ik een andere geur van dit merk ook in zo’n doosje en die was inderdaad ook ‘saai’. Dit is veel leuker 🙂

Reageer
Romy 18 maart 2018 - 18:31

Wat een bijzondere geuren zitten erbij. Vooral de vanille lijkt me heerlijk! Zowel de verpakkingen als de waxmelts zelf zien er erg leuk uit. Ik kan me voorstellen dat je deze graag brandt voor wat extra geur en sfeer in huis 🙂

Reageer
Mariska 22 maart 2018 - 08:34

Ze zijn ook echt super leuk! 🙂 Heb ze al vaak aan staan de laatste dagen en de geuren zijn heerlijk.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.