Flamingo mok, gouden ananas en meer prachtige items

flamingo mok gouden ananas rad bag

Fotograferen voor mijn blog vind ik echt heel erg leuk om te doen en krijg er ook steeds meer plezier van. Nu mocht ik een aantal dingen uitzoeken bij Radbag en dat vond ik natuurlijk super vet! Ze hebben vaak allemaal leuke items, leuke gadgets en dus ook hele fotogenieke producten zoals een flamingo mok, gouden ananas spaarpot en een heuse eenhoorn ringhouder. Maak me gek! In dit artikel ga ik je laten zien wat ik heb uitgekozen en daarbij konden mooie foto’s natuurlijk niet ontbreken.

Flamingo mok

flamingo mok radbag

Deze flamingo mok zag ik op de website staan en kon ik dus écht niet weerstaan. Deze moest ik bestellen. Dat zal wel komen omdat flamingo’s tegenwoordig helemaal in zijn, maar natuurlijk ook omdat hij roze is en gewoon té leuk. Daarbij vind ik het ook echt zo’n heerlijke grote mok om uit te drinken en mooi voor op de foto. Dat zie je wel aan deze foto’s ;) Ik heb een idee dat je deze vaak voorbij gaat zien komen.

Gouden ananas spaarpot

gouden ananas spaarpot radbag

Een gouden ananas vond ik al langer leuk en heb gekeken of ik er een DIY van kon maken. Dat is helaas niet gelukt en toen zag ik deze. Hup, in het winkelmandje. Ik vind het ook erg leuk staan bij elkaar roze en goud als je het zo op de foto ziet. In het echt natuurlijk ook :) Hij is leuk om neer te zetten, maar deze gouden ananas is ook nog eens een spaarpot! Handig voor al je kleingeld. Hij is groot genoeg dus je kunt lekker veel sparen op een mooie manier. Win win situatie. Hoewel de items die ik heb besteld in de categorie vrouw vallen (vind ik), valt de gouden ananas wel mee. Dit is natuurlijk een leuk cadeau voor zowel de man als een vrouw.

Eenhoorn ringhouder & katten mok

eenhoorn ringhouder radbag

En sinds kort begin ik ook een liefde te krijgen voor eenhoorns. Zelf heb ik er niet heel veel items van, alleen een kaars. Deze vond ik dan ook wel erg leuk. Ik draag normaal wel ringen, maar de laatste tijd niet omdat ik last heb van m’n vingers. 1 + 1 = 2, dus kan ik op deze manier mooi mijn ringen bij elkaar houden met dit hele schattige bakje.

De katten mok vond ik ook erg leuk. Hij kijkt nu zo (zoals je op de foto ziet) als er niets in de mok zit. Zodra hij warm wordt gaan de oogjes van de kat dicht. Hoe leuk! Hij mag niet in de vaatwasser dus je moet hem wel met het handje afwassen. Op zich niet heel erg omdat het maar 1 item is. Of ik hier uit ga drinken weet ik niet. Vind hem veel te leuk staan zo op m’n bureau :)

Lees ook:
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
10 opblaasbare eenhoorn en andere leuke items
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?

Wat vind jij het leukste item? De flamingo mok, gouden ananas of een ander item?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *