Secrets by nature bestelling (lekkere waxmelts!)

by Mariska

Al een hele tijd ken ik Agnetha van Secrets by Nature en zo nu en dan bestel ik daar dan ook wel eens wat. Ooit bijvoorbeeld de Cosnature volume shampoo met geur van granaatappel en ook best wel vaak Secrets by Nature waxmelts. Eerder had ze heerlijke blauwe, frisse waxmelts, maar helaas zijn die er niet meer. Gelukkig heb ik er nog wel wat op voorraad :) Het was weer eens tijd om een nieuwe bestelling te plaatsen. Dat had ik even geleden ook al gedaan en heb toen heerlijke waxmelts ontdekt! De bestelling heb ik zelf betaald, dus er is niets gesponsord. Ben gewoon erg enthousiast over deze webwinkel :)

Secrets by nature waxmelts bestelling

secrets by nature waxmelts bestelling

Waxmelts zijn sfeermakers in huis. Het roept herinneringen op, geeft een frisse geur en vooral omdat het lekker is. De waxmelts van One with Nature en Aroma Wax Melts (valt ook onder O.W.N) zijn vegan en echte aanraders voor mensen die niet tegen andere waxmelts kunnen.

Op dit moment zijn er 12 geuren waxmelts aanwezig in de webshop. Niet alle geuren spraken mij direct aan, maar er waren zeker geuren die ik wilde proberen. Eerder had ik eens een kaars van Oscar & Babette met homemade applepie geur en die vond ik zo ontzettend lekker. Dus toen zag ik de waxmelt “Grandma’s Cookies” en wist dat ik die wilde bestellen. Daar had ik er een of twee van besteld om te proberen, maar bij de eerste was ik al om. Heerlijk en een echte geur zoals je verwacht bij de naam. Daarbij ben ik gek op alles wat naar meloen ruikt of naar meloen smaakt, dus het was vrij logisch dat ik ook de meloengeur bestelde. Deze heb ik nog niet gebrand, maar de geur is heerlijk lekker fris. Ben benieuwd hoe deze ruikt als ik hem in mijn brandertje doe. Daarnaast spraken de geuren Vintage Perfume en Vanilla Pudding me ook wel aan. Een parfumgeur en een mierzoete geur van de vanille en pudding combinatie.

secrets by nature waxmelts

De Secrets by Nature waxmelts zitten verpakt in kleine, stevige en vrolijke doosjes van stevig plastic. Op het dekseltje staat leuk en vrolijk afgebeeld om welke geur het gaat. Het is ook best wel een grote waxmelt die je met gemak in tweern zou kunnen snijden om er extra lang over te kunnen doen. Dit doe ik zelf niet. Ik doe de hele waxmelt direct in de brander en dat past gelukkig ook. De geuren die ik heb gebrand zijn best sterk aanwezig en gaan ook een hele tijd mee.

secrets by nature waxmelts

De Secrets by Nature waxmelts bevatten 22 gram aan product en hebben zo’n 8 branduren. Deze kosten €1,75 per stuk. De wax melts van Aroma Wax Melts zijn met de hand gemaakt in Slovenïe. De wax melts bestaan voor 100% uit plantaardige was, bevatten eco verf, en de geuren zijn vervaardigd in Zwitserland.
De waxmelts bevatten geen paraffine, ftalaten (phthalates), parabenen, lood & zink. Het product en de ingrediënten zijn dierproefvrij.

Lees ook:
De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!
Favoriete geurkaarsen
Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember
Vegan en dierproefvrije waxmelts van Secretsbynature

Kennen jullie Secrets by Nature al?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?