Vegan make-up kwasten van Hema

vegan make-up kwasten

Er zijn vanaf nu maar liefst 22 verschillende vegan make-up kwasten. Van een exclusieve Kabuki brush tot een speciale contouring kwast om licht/donker accenten aan te brengen maar ook handige oogschaduwkwastjes in verschillende maten (small/large). Er zijn bovendien meerdere varianten voor de beste applicatie ‘op maat’ van foundation, eyeliner, lipstick en poeders.

Lees ook: Hoe ik mooier en beter mijn foundation aanbreng

Nieuw in het assortiment zijn de Stippling Brush, een foundationkwast met twee verschillende haarlengtes voor een luchtige, natuurlijke finish; en de Buffing Brush, een ronde compacte kwast waarmee je foundation meer dekkend kunt aanbrengen in ronddraaiende bewegingen alsof je de huid ‘polijst’.

100% vegan make-up kwasten

HEMA make-upkwasten zijn op basis van synthetisch materiaal zonder gebruik van dierenhaar. Behalve diervriendelijk, is dit materiaal ook bevorderlijk voor het resultaat.

  • Vloeibare make-up zoals foundation en concealer hecht beter met een synthetische make-up kwast. Natuurlijk dierenhaar absorbeert een vloeibare emulsie, zoals mensenhaar ook zou doen, waardoor de make-up minder goed hecht.
  • Synthetische kwasten zijn makkelijker te reinigen en drogen sneller.
  • De sterke maar zachte haartjes zorgen dat een product geleidelijk aan de huid wordt afgegeven.
  • Kwasten met dierenhaar kunnen huidallergieën veroorzaken.

TIP

Alle HEMA vegan make-up kwasten zijn voorzien van een gratis netje. Dit zorgt ervoor dat de kwast netjes blijft en niet vuil wordt door stof van buitenaf. Toch moeten kwasten moeten regelmatig gereinigd worden zodat restjes make-up maar ook talg en bacteriën goed verwijderd zijn. Gebruik je de kwasten elke dag, probeer ze dan minstens één keer per week schoon te maken met een speciale, milde make-upkwasten reiniger, zoals de Brush Cleaner van HEMA.
De vernieuwde make-upkwasten lijn is vanaf 29 mei 2017 verkrijgbaar in de HEMA filialen en online. De prijzen variëren van € 3 tot € 6.

Lees ook:
Wortel courgette soep, een veganistisch lunchrecept
Catrice A gallon of melon
Hema popcorn met tompouce smaak

Koop jij deze vegan make-up kwasten?
Geverifieerd door MonsterInsights