Oscar & Babette Goodmorning Coffee & Homemade Apple Pie

oscar & babette geurkaarsen

Vaker heb ik al laten vallen dat ik echt gek ben op alles wat met geurkaarsen te maken heeft. Het merk Oscar & Babette kende ik alleen van naam en had daar dus nooit iets van geprobeerd. Naar aanleiding van een persbericht mocht ik een keuze maken en ontving ik 2 heerlijke geuren. Namelijk ‘Goodmorning Coffee’ en ‘Homemade Apple Pie’. Hoewel ik niets met koffie heb zoals je hebt kunnen lezen, was ik wel heel erg benieuwd naar de geur. Als allereerst heb ik ‘Homemade Apple Pie’ gebrand en na die uitgeblazen te hebben stak ik ‘Goodmorning Coffee’ aan. Naar mijn idee heerlijke geuren voor de herfst! Zoals nu.. als ik lekker achter mijn bureau zit en het regent buiten.

Bij de natuurlijke geurkaarsen van Oscar & Babette® vormen de persoonlijke favoriete geurbelevingen en aangenaam olfactorische (jeugd)herinneringen van de ontwikkelaars een belangrijke bron van inspiratie. Hul je huis deze winter in de heerlijke warme geuren van nostalgie, balans, opwekkende sinaasappel, of koffie met appeltaart en kaneel met de EcoSojawas Geurkaarsen ‘Nostalgia’, ‘Meditation’, ‘Orange Happiness’, ‘Homemade Apple Pie’ en ‘Goodmorning Coffee’ van dit vrolijke Nederlandse lifestylelabel!

Oscar & Babette Goodmorning Coffee

oscar & babette goodmorning coffee
oscar & babette good morning coffee

Allereerst de Goodmorning Coffee! Wat is deze lekker zeg. Dit had ik totaal niet verwacht, mede omdat ik dus niet zo van koffie hou. Hij is lekker aanwezig en als ik weer terugkom in mijn slaapkamer waar ik hem brand, dan ruikt mijn hele kamer ernaar. Zelf hou ik van de wat zwaardere en aanwezige geuren dus dit vind ik een pluspunt. ’s Ochtends drinken wij nooit koffie, dus ik kan je niet zeggen of ik hem daadwerkelijk naar net gezette koffie vind ruiken, haha. De geur is echt heel erg lekker, niet superzwaar, maar wel lekker aanwezig. Je ruikt wel iets van mokka erin terug. Hij is lekker voor de herfst en nu dat ik dit typ staat hij lekker naast mij te branden terwijl het buiten regent. Naar mijn idee ruikt hij meer naar aroma.

Oscar & Babette Homemade Apple Pie

oscar & babette homemade apple pie
oscar & babette homemade apple pie

Homemade Apple Pie was de eerste geur die ik aanstak toen ik zag dat ik deze kaarsen binnen had gekregen. Zo ontzettend benieuwd was ik hier naar! Ik hou enorm van de geur (en smaak) van appeltaart en vind dat ook wel iets herfstachtig hebben. Direct 3 lonten in de brand en hup. Het duurde even voordat de geur loskwam, maar in 1 woord heerlijk! Echt helemaal wat je denkt bij appeltaart. Deze vulde wederom mijn slaapkamer en was ook wel aanwezig. De geur is echt perfect! Eigenlijk vind ik het zonde om hem zo snel op te branden, maar ik weet zeker dat hij best snel al op zal zijn.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

oscar & babette geurkaarsen

Zo kiezen ze heel bewust voor natuurzuivere, daar waar mogelijk (gecertificeerd) biologische, maar sowieso biologisch afbreekbare ingrediënten. De producten bevinden zich in recyclebare verpakkingen. Tijdens het verzenden ervan, kiest men ook bewust voor vulmateriaal (op basis van maïszetmeel) dat ons milieu niet onnodig belast.

Ik ben blij dat ik dit merk heb leren kennen en ben ook erg benieuwd geraakt naar de andere geuren. De verpakking vind ik simpel maar leuk. Een tinnen blikje met daarin 3 lontjes waardoor het mooier en gelijkmatiger opbrandt. Vind het ook fijn dat je de informatie vind op de leuke verpakking, zoals de branduren, de ingrediënten en een goede omschrijving van de geur. Omdat ze in een mooi tinnen blikje zitten kun je ze ook gemakkelijk opruimen zonder dat de lontjes zullen beschadigen.

Deze geurkaarsen zijn verkrijgbaar via de website van Oscar & Babette. Beide geuren in dit blik zijn ongeveer 110 gram en hebben zo’n 15 branduren. Deze kaarsen kosten €7,95 per stuk. Deze komen uit de ‘Joyful Emotions’ lijn, waar je nog meer geuren vindt zoals Fairy Flowers, Fresh Greens, Heavenly Fresh Cotton, Orange Happiness, Rose Petals en Sea Shore. Naast deze lijn heb je nog meer geurlijnen.

Lees ook:
Vegan en dierproefvrije waxmelts van Secretsbynature
Treaclemoon One Ginger Morning limited edition
Favoriete geurkaarsen
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *