Trekpleister micellair water waterproof

trekpleister micellair water waterproof

Sinds kort heb ik mijn Catrice Rock Couture mascara weer herontdekt en gebruik ik nog steeds mijn Garnier micellair water om deze waterproof mascara te verwijderen. Deze is best wel aan de prijs vind ik zelf want je betaald gauw zo’n €6,00 a €7,00 en ik kocht het dan ook altijd alleen in de aanbieding. Nu ben ik door mijn voorraad heen en wilde ik een andere. De Alvira 2 fasen make-up remover is helaas niet meer bij Action en nu kwam ik de Trekpleister micellair water waterproof tegen. Interessant, want kon ik hem mooi gebruiken om te testen, mijn mening te delen op mijn blog en voor maar een paar euro. Lees maar mee als je hier interesse in denkt te hebben!

Trekpleister micellair water waterproof

trekpleister micellair water waterproof
trekpleister micellair water waterproof

Dit Trekpleister micellair water waterproof is een fles van 400ml wat best wel een mooie hoeveelheid is. Het product is doorzichtig en de grote dikke roze laag bovenop is de olielaag. Deze Trekpleister micellair water zegt long lasting én waterproof make-up gemakkelijk te verwijderen. Het bevat komkommerextract, pro-vitamine B5 & verzorgende oliën en is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Dat komt mooi uit want ook een droge en gevoelige huid heb ik en dat wordt altijd wat erger in de koudere perioden van het jaar. Al met al dus op mijn lijf geschreven om te proberen en dat heb ik gedaan. Direct toen ik het in huis had gehaald. Zal hij mijn Garnier micellair reinigingswater verslaan?

trekpleister micellair water waterproof gebruiksaanwijzing en ingredienten

Hierboven zie je de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing. Door het licht op mijn camera was het heel erg fel en bijna onleesbaar geworden, dus met het contrast en licht aanpassen heb ik het zo wel leesbaar gekregen. Wel fijn om te weten of er iets in zit waar je niet tegen kunt natuurlijk. Wat er bij het kopje gebruiksaanwijzing staat lijkt me op zich vrij logisch. Dit lijkt me hetzelfde als bij andere reinigers en niet specifiek bij deze Trekpleister micellair reiniger. Dat je het goed moet schudden is wel heel belangrijk omdat de olielaag zicht moet mengen met het water om een goede reiniging te krijgen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Het schudden gaat prima en je hebt al snel voldoende product op je watjes. Dat is natuurlijk heel fijn, maar kijk wel uit dat je er niet teveel in een keer opspuit want dat had ik wel en dan druppelt het langs je gezicht eraf en op de grond. Het verschil tussen deze Trekpleister micellair water en die van Garnier vind ik dat je het bij deze enorm uitsmeert (bijvoorbeeld de mascara wat ik heb getest) en bij die van Garnier lijkt het een soort van magnetisch. Bij deze van Trekpleister worden je ogen wel gereinigd maar je moet daarna echt nog wel met een watje het zwarte van je gezicht halen. Bij die van Garnier is dat heel erg weinig omdat veel aan je watje blijft ‘plakken’. Maar hij is stukken goedkoper en dan maakt het me niet zoveel uit. Hij is evengoed ook wel zuinig in gebruik en je haalt het echt heel gemakkelijk van je ogen af, alleen het ‘schoonmaken’ daarna is wel een punt.

Al met al ben ik dus tevreden over het resultaat, de hoeveelheid en de prijs. Je betaalt voor 400ml €2,99 wat ik helemaal niet duur vind. Je kunt hem ook online bij Trekpleister webshop kopen.

Lees ook:
Essence Instant Volume Boost mascara waterproof
Mijn dagelijkse make-up en make-up tasje
Starskin VIP The Gold Mask (luxe!) review
Action reinigingsdoekjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *