Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)

garnier micellair reinigingswater reining waterproof make-up

Waarom heb ik niet eerder geschreven over deze Garnier Micellair reinigingswater? Dit is een product die ik al meerdere keren opnieuw heb gekocht, gewoon omdat hij zo onwijs fijn is. Eerder gebruikte ik nooit waterproof mascara, maar sinds een tijdje dus wel. De mascara die ik elke dag gebruik is de Catrice Rock Couture mascara, waterproof. Als je waterproof make-up draagt, dan kun je niet zomaar elke willekeurige make-up remover gebruiken. De meesten halen namelijk niet ook waterproof make-up eraf. Ik testte deze dus een hele lange tijd, maar heb er nooit over geschreven. De review van dit Garnier Micellair reinigingswater kun je nu lezen!

Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater 400 ml
Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater
Bekijk de beste aanbieding
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 14:47

Lees ook: Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème

Garnier Micellair reinigingswater

garnier micellair reinigingswater met arganolie

Dit Garnier Micellair reinigingswater is een twee-fase make-up remover. Dat betekent dat je bovenin een flinke laag verzorgende olie ziet zitten (het oranje gedeelte) en het reinigingswater zelf. Het is de bedoeling dat je goed schudt voor je het product gebruikt, zodat beide zich goed met elkaar kunnen mengen. Als je dat hebt gedaan, dan zie je het product zoals op onderstaande foto.

garnier micellair reinigingswater geschud

Het product is dan goed geschud en de olie en het water hebben zich goed met elkaar gemengd. Dat is ook de bedoeling, want op die manier zal het micellaire reinigingswater ook zijn werk doen. Zelf schiet ik altijd wel erg op als het zo geschud is, omdat de olie naar mijn idee vrij snel weer helemaal naar boven gaat. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Eigenlijk heb je niet heel veel product nodig, maar ik doe eigenlijk best wat op mijn wattenschijfje. Niet helemaal doordrenkt, maar wel genoeg product. Op de volgende foto zie je dat ik best wat lagen mascara op heb en dat heb ik verwijdert met die product. Daaronder zie je een oog waarbij ik met het Garnier micellair reinigingswater de mascara eraf gehaald heb.

rock couture mascara
rock couture mascara verwijderd
wattenschijfje

Op de verpakking staat dat je niet hoeft te wrijven en te spoelen. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Je gaat automatisch toch wrijven om het product eraf te halen. Het werkt namelijk niet om je wattenschijfje alleen maar op de mascara te houden en/of te deppen. Ik wrijf dus wel en dat beschadigd in principe mijn wimpers niet, omdat ik het voorzichtig doe. Wel gaat het heel snel en is je mascara (waterproof dus) er heel erg snel af. Ook zegt het product dat het naast dat het de make-up verwijdert, ook direct kalmeert. Dat klopt, mijn gevoelige huid prikt niet en is absoluut niet geïrriteerd. Fijn! Het product belooft ook niet vettig te zijn en dat is ook zo op mijn huid. Mijn huid wordt zacht, maar er blijft echt geen vettige laag achter.

Ingrediënten Garnier Micellair reinigingswater

garnier micellair reinigingswater

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

garnier micellair reinigingswater

Ik hoop dat je naar aanleiding van deze review wel begrijpt waarom het Garnier micellair reinigingswater mijn favoriet is, deze versie met olie althans. Overige heb ik nog niet geprobeerd, maar dat hoeft ook niet. Deze werkt niet alleen perfect voor het verwijderen van waterproof make-up, uiteraard ook voor de niet waterproof make-up. Hij irriteert mijn ogen niet, trekt niet, laat geen vettige laag achter en mijn gezicht voelt gewoon heel lekker zacht. Wat mij betreft komt hij zijn belofte zeker na! Een andere variant is een 2 fase make-up remover van Action!

Onder andere verkrijgbaar bij bol.com en dan heb je een fles van 400ml. Daar doe je een hele tijd mee! Vaak zijn er aanbiedingen bij bol.com, Trekpleister of Kruidvat waarbij je het tweede product gratis krijgt. Tip, het scheelt toch ruim €6,00!

Lees ook:
Essence Instant Volume Boost mascara waterproof
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
Primark shoplog (eenhoorn, nagellak en lip balsem)

Ken jij deze variant Garnier micellair reinigingswater?
Garnier Skin Active Micellair Reinigingswater

----------

Verkrijgbaar bij:

voordeeldrogisterij.nl (€6,38)
bol.com (€10,00)
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 14:47

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *