Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette

action really truly gorgeous eyes eyeshadow palette

Op mijn vrije dag ging ik voor de verandering langs Action terwijl ik behalve kattenbrokken niks nodig had dus ik nam geen mandje mee. Uiteindelijk heb ik 2 handen compleet vol met allemaal spullen en sta moeilijk te doen om het goed vast te kunnen houden. Ik spotte dit Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette en het zag er op het eerste gezicht wel leuk uit. Klein, leuke voorkant en de kleuren op de achterkant zagen er ook wel oké uit. Je weet dat het bij Action vaak allemaal niet zo duur is en daarom nam ik dit kleine oogschaduw palette ook mee. Gewoon om te kijken of het wat is en ook wel een klein beetje om de vormgeving. Ik zou geen blogger zijn als ik hem niet gelijk zou laten zien natuurlijk ­čÖé Kijk mee naar dit Action oogschaduw palette, een hele mond vol.

Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette

action really truly gorgeous eyes eyeshadow palette
action really truly gorgeous eyes eyeshadow palette

En dit is de inhoud van het Action oogschaduw palette. Het zijn wat roze tinten die je ziet zowel in metallic als in matte kleuren. Zelf vind ik de metallic kleuren heel erg mooi van dit palette, dus de eerste bovenaan en de middelste van de tweede rij. Ook is de tweede van boven een metallic roze kleur. Nu was het natuurlijk kijken hoe de swatches zouden zijn van dit Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette. Swatches zeggen meestal al genoeg namelijk. Ook zie je een spiegeltje en 2 applicators met aan de ene kant een sponsje en de andere kant een borsteltje/kwastje. Dit kwastje voelt wel heel hard aan trouwens. De kleuren hebben helaas geen aparte naam per kleur. Nu wil ik natuurlijk de swatches laten zien.

action really truly gorgeous eyes eyeshadow palette swatches rij 1

Zoals je ziet vallen sommige kleuren echt weg en zijn ze ook wel heel poederig. Dit zijn voornamelijk  de matte kleuren. De metallic kleuren uit dit palette, waaronder mijn favorieten, zijn mooi gepigmenteerd en voelen heel zacht en romig aan. Deze lijken veel minder poederig dan de andere matte kleuren. De witte shimmer oogschaduw die je op de laatste foto ziet kan ook wel mooi als highlighter gebruikt worden denk ik. Hij is heel licht en heeft echt mooie shimmer erin.

De swatches fotograferen van dit Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette ging nu wel beter, maar ik moet zeker nog oefenen. Misschien komt het door mijn nieuwe camera, de Canon 750D. Dit kleine palette is zeker wel leuk en kostte maar €2,95. De kleuren in combinatie met de vormgeving zijn dus zeker heel erg leuk en misschien leuk voor de feestdagen voor de meisjes die net beginnen met make-up.

Lees ook:
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
Smashbox cover shot eye palettes
LOV make-up update nieuwe producten
Action adventskalender met Max & More producten (spoiler)

12 Reacties

 1. 5 november 2018 / 23:43

  Ziet er heel leuk uit! Alleen jammer dat de pigmentatie wat minder is.

 2. 3 november 2018 / 17:21

  Wat een leuke popart verpakking heeft deze oogschaduw. Toevallig heb ik ook pas een oogschaduw palette bij Action gekocht. Al heb ik deze nog niet getest.
  Lees het laatste blogbericht van Tessa – NYX, mijn favoriete merkMy Profile

 3. 30 oktober 2018 / 14:07

  Het palette ziet er goed uit en de kleurtjes ook alleen jammer dat de pigmentatie zo weinig voorstelt!

 4. 28 oktober 2018 / 19:56

  Jammer van de textuur en de pigmentatie, het palette ziet er wel erg leuk uit!

 5. 27 oktober 2018 / 21:41

  Ik vind de kleuren er mooi uit zien, prachtige kleur combinatie ook in het doosje. Jammer dat de swatches dan wat tegen vallen.

  • Mariska
   Auteur
   27 oktober 2018 / 22:56

   Ja inderdaad want de kleuren zelf vond ik ook wel heel mooi. Nouja, volgende keer beter ­čÖé

 6. 27 oktober 2018 / 12:29

  Ziet er schattig uit. Ik vind de kleurtjes mooi, maar de pigmentatie wel iets minder. De eerste rij ziet er zo te zien nog het beste uit. Maar voor zo’n prijsje mag je eigenlijk niet klagen ?.

  • Mariska
   Auteur
   27 oktober 2018 / 22:56

   Nee, dat is zo, maar toch jammer als je het koopt dat het niks is. Misschien kan ik er iemand anders blij mee maken.

 7. 27 oktober 2018 / 11:53

  Persoonlijk vind ik de kleuren erg mooi, maar de dekking is echt verschrikkelijk zo te zien.. Wel houd ik de action regelmatig in de gaten hoor, voor een mooi en fijn product!

  • Mariska
   Auteur
   27 oktober 2018 / 22:55

   Ja ze hebben ook best vaak nieuwe producten dus dat is wel leuk om te testen ­čÖé

 8. 26 oktober 2018 / 19:21

  Ik ben niet heel enthousiast.. ze zijn inderdaad wat poederig, sommigen. En de kleuren trekken me ook niet aan. Maar die 2,95 is het absoluut leuk om te kijken of het wat is! Wie weet spot je zo nog een juweeltje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.