Lush Retread haar conditioner voor droog haar

lush retread haarconditioner

Sinds ik mijn haren weer in de krul heb gezet door permanent, heeft het ook veel meer verzorging nodig. Door de vloeistof die gebruikt wordt met permanent beschadigd je haar en wordt het droog. Ooit had ik Lush Retread al eens gebruikt en die kocht ik nu dus ook weer. Het beloofd heel veel verzorging te geven voor beschadigde haren. Precies wat ik nodig heb dus! Ik kocht hem een paar weken geleden en wil graag laten weten hoe ik over deze haar conditioner denk en wat mijn ervaring hiermee is.

Lees ook: Lush Curly Wurly kokos shampoo

Lush Retread haar conditioner voor droog haar

lush retread haar conditioner

Als je je haren de vernieling in hebt geholpen en je hebt geen tijd om het op te lossen, grijp dan naar Retread. Alles wat je nodig hebt, tot je weer een kappersbeurt kunt betalen. Voeding met meloen, yoghurt en jojoba- en olijfolie. En de onweerstaanbare geur van viooltjes en sinaasappel. Minder geschikt voor fijn haar. BRON: lush.nl

Je kunt zowel op de verpakking lezen als zien op de website dat het goed zou zijn voor beschadigd haar. Ook staat er dat het minder geschikt is voor fijn haar (en dat heb ik), maar toch merk ik niet dat het vervelend is voor mijn haar. Het is wel een vrij dikke conditioner dus ik snap wel dat ze het erbij zetten.

lush retread haar conditioner
lush retread haar conditioner

Als je de pot van Lush Retread opent dan zie je deze substantie. Het is absoluut niet vloeibaar dus. Het is vrij dik en de geur die er vrij komt is echt goddelijk lekker. Alleen voor de geur al zou ik hem kopen en dat is geen grap. Er zit namelijk verse cantaloupe meloen in! Die geur is heerlijk lekker fris en bevat ook heel veel vitamine C. Dit zou vooral de haren goed voeden en zou zorgen voor gezonde lokken. Dit merk ik ook wel als ik dit heb gebruikt.

lush retread haar conditioner 4

Je kunt dus eerst je haren wassen en vervolgens de Lush Retread conditioner in je haren smeren. Er staat dat je een ruime hoeveelheid moet gebruiken, maar dit vind ik altijd lastig. De pot mag dan wel groot zijn maar als je altijd een grote hoeveelheid pakt, is hij natuurlijk ook zo leeg. Dat lijkt me niet de bedoeling. Zelf pak ik altijd voldoende zodat ongeveer vanaf de helft van mijn hoofdhuid tot onder in de puntjes helemaal goed is ingesmeerd. Op die manier is het wel goed te doen en toch ook goed verdeeld. Verder vind je er ook nog wat tips en uitleg over de ingrediënten die ze hebben gebruikt. Heel uitgebreid en fijn om te lezen!

Ingrediënten

lush retread haar conditioner 3

Uiteraard vind je er ook een groot gedeelte met daarop alle ingrediënten die gebruikt zijn. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik absoluut geen idee heb van alle ingrediënten, maar naar mijn idee ziet het er wel goed uit. Er zitten toch wel veel natuurlijke producten in en dat is voor beschadigd haar heel erg fijn. Wat ik ook fijn vind is dat er ook Nederlandse namen bij staan van de ingrediënten, maakt het toch makkelijker te begrijpen.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

lush retread haar conditioner 5

Zelf ben ik enorm tevreden over Lush Retread en heb hem nu voor de tweede keer. Ik merk dat het mijn haar ook echt goed voedt en de heerlijke geuren blijft super lang hangen. Als je verder geen haarlak etc. gebruikt dan ruik je het zeker nog een aantal dagen! De pot bevat 245 gram aan product en kost €15,75. Dat is op zich best wel wat geld, maar het werkt echt fantastisch voor droog haar. En dus ook voor permanent en krullen. Uiteraard alleen verkrijgbaar in een Lush winkel of online bij Lush.

Lees ook:
Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen
Lush Lemony Flutter


TIP:
Je kunt het ook in je haar smeren en een nacht laten zitten en de volgende ochtend uitspoelen. Hij is namelijk ook prima te gebruiken als haarmasker!

Geverifieerd door MonsterInsights