The Wet Brush

the wet brush

Iedereen wel bekend: een bos vol klitten waar geen borstel of kam tegen op kan. Of fijn en kwetsbaar haar wat al genoeg te verduren heeft. Het team van The Wet Brush hoorde deze schreeuwen om hulp en ontwikkelde een collectie unieke en professionele haarborstels. De haarborstels van The Wet Brush lijken op een gewone borstel, maar zijn duidelijk zoveel meer. Niet geheel onbelangrijk: de borstels komen in meerdere hebberig makende printjes en kleuren. Denk aan onder andere ‘Bombshell Blue’, ‘Mermaid Glitter Green’ en ‘Purple Rose Skull’.

Patent op Intelliflex borstelharen en SoftTips Polymeer

De borstels van The Wet Brush zijn ingezet met IntelliFlex borstelharen. Deze gepatenteerde borstelharen zijn uitermate dun, sterk en flexibel. Wat resulteert in bescherming voor het haar, een betere doorbloeding van de hoofdhuid en een borstel die met minimale inspanning door je haar, knopen en klitten glijdt. De uiteinden van de IntelliFlex borstelharen op The Wet Brush bevatten SoftTips Polymeer waardoor klitten en knopen makkelijk te verwijderen zijn, zonder dat ze het haar breken of beschadigen. Daarnaast voorkomt het dagelijks borstelen met een borstel van The Wet Brush klitten vanaf het begin en voorkom je hiermee onhandelbaar haar. De gepatenteerde borstelharen buigen rondom de knopen, halen deze er zachtjes uit zonder het haar te breken en zijn geheel pijnloos. Het resultaat? Gezonder haar zonder klitten, gespleten haarpunten zijn verleden tijd en minder haaruitval. The Wet Brush is zowel op nat als droog haar te gebruiken en is ook uitermate geschikt voor extensions, pruiken en kroeshaar.
De Amerikaanse eigenaar van The Wet Brush is een trotse vader van drie dochters en zoals voor elke vader, was het ook voor hem een uitdaging om hun haar te doen. Mede door zijn frustratie en uitdagingen met hun volle bossen haar ontwikkelde hij The Wet Brush: om het leven van elke vader met dochters wat makkelijker te maken.

Het assortiment bestaat uit meerdere varianten:

Originals Pro Detangler: het originele model – €14,95
Originals Lil’ Detangler: de kleine variant van het originele model, ideaal voor kinderen en makkelijk mee te nemen – €9,95

Vanaf deze zomer verkrijgbaar:
Water Color: Limited Edition variant van het originele model met een waterverfprint – €14,95
Flex Dry: Limited Edition model met een uniek, flexibel design en een open borstelkop wat het droog
föhnen van het haar nog makkelijker maakt, een ultralicht en hittebestendig model – €14,95

The Wet Brush is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en de beter gesorteerde drogisterijen. Kijk voor meer informatie over The Wet Brush op Thewetbrush.com
‘Buy Professional… Be Professional

Lees ook:
De beste tips om je haar te wassen!
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
12 redenen waarom je bestelt bij de Xenos webwinkel
Vegan make-up kwasten van Hema

Geverifieerd door MonsterInsights