Lush Curly Wurly kokos shampoo

by Mariska

Naast de Lush Retread conditioner die ik je eerder deze week liet zien, gebruik ook Lush Curly Wurly kokos shampoo. Deze is heel erg verzorgend voor krullen en dat is precies wat ik nodig heb nu. Deze heb ik nog niet eerder gebruikt maar was hier enorm benieuwd naar. Deze bestelde ik dus al vrij snel toen ik mijn permanent had laten zetten om het zo snel mogelijk goed te kunnen verzorgen. Ik gebruik hem dus alweer een paar weken en laat je weten wat ik ervan vind en wat mijn ervaring met Lush Curly Wurly is.

Lees ook: Lush Retread haar conditioner

Lush Curly Wurly kokos shampoo

lush curly wurly kokos shampoo

Lush Curly Wurly zit in dezelfde pot als Lush Retread conditioner. Een grote zwarte pot met zowel op de deksel als op de voorzijde tekst. Ook vind je achterop weer de ingrediënten, door wie het product is gemaakt en de gebruiksaanwijzing van het product. Ook vind je op de achterzijde weer wat tips en wat feitjes over het product. Dat doet Lush wel goed vind ik! De structuur is echter wel heel erg wennen.. het is namelijk best wel dik en er zitten klontjes in. Klinkt vies, maar is het niet.

lush curly wurly kokos shampoo
lush curly wurly kokos shampoo
lush curly wurly kokos shampoo

Curly Wurly is het tropische zusje van Big om je krullen te kalmeren (maar mensen met stijl haar gebruiken het ook omdat het ontzettend veel glans geeft). Het haalt de pluis uit je haren met een voedende mix van cacaoboter, kokosboter en avocadoboter. De kleine stukjes die je er in vindt, zijn stukjes kokos. Spoel uit en je zachte haren geuren naar vanille en voelen als zijde. bron: lush.nl

Het is dus een vrij dikke structuur en er zitten een soort van klontjes in. Die klontjes zijn te verklaren, want dat is namelijk kokos! Kokos is heel erg verzorgend en daarom zit dit uiteraard in deze shampoo. Kokos zorgt ervoor dat het je droge krullen voedt en extra glans geeft. Precies wat ik op dit moment nodig heb natuurlijk. Ik vind het namelijk niet prettig als ik van die schapen krullen krijg die enorm pluizig zijn. Deze shampoo werkt daar goed bij.

lush curly wurly kokos shampoo

Een ding; hij ruikt wel heel erg sterk! Zodra je de deksel eraf draait komt de kokosgeur je echt direct tegemoet en is best sterk. Hier moest ik heel erg aan wennen omdat kokos nu niet bepaald een van mijn favoriete geuren is. Nu ben ik er wel aangewend en gebruik ik het zo’n beetje elke dag / om de dag, net wanneer mijn haar gewassen moet worden. Het is prima te doen en de geur blijf je nog wel lang in je haren ruiken als je niets anders gebruikt. Zelf vind ik het nu niet meer storend.

Ingrediënten

lush curly wurly kokos shampoo
lush curly wurly kokos shampoo 6

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

lush curly wurly kokos shampoo 8

Zelf vind ik Lush Curly Wurly heel erg fijn, al is het wel erg wennen qua aanbrengen door de stukjes kokos erin. Je moet er ook op letten dat je het goed uitspoelt en dat alle klontjes er ook uit zijn. Deze lossen namelijk niet op bijvoorbeeld. Mijn haren verzorgt hij, in combinatie met Lush Retread, heel erg goed. Voor mijn droge en beschadigde haar is dit op dit moment de perfecte combinatie. Op zich is hij best wel zuinig en heb je niet zo heel veel nodig. Deze pot bevat 245 gram aan product en kost €16,75. Wederom best wel prijzig maar ik heb het er voor over op dit moment. Uiteraard alleen bij Lush verkrijgbaar in de winkel of online bij Lush .

Lees ook:

Lush Twilight shower gel – Lush Kitchen

Lush Whoosh shower jelly

Lees meer Lush artikelen.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?