The Body Shop Vanilla Chai body lotion & shower gel

the body shop vanilla chai body lotion & shower gel

Bij The Body Shop kocht ik laatst 2 producten uit de Vanilla Chai collectie . Ik las een aantal reviews en was zo enorm benieuwd geraakt naar de geur dat ik wel moest. Tenminste, je moet niks, maar ik wilde het heel erg graag. Nu heb ik geen Body Shop in de buurt, dus ik gokte het erop. Ik bestelde de Vanilla Chai shower gel en de Vanilla Chai body lotion. Toen ik zag dat het binnen was gekomen rukte ik de verpakking open en ging direct ruiken aan de geur. Zou het echt zo ruiken als ik had verwacht? Hm, aparte geur. Nu ga ik je vertellen wat ik hier precies van vind.

Lees ook: The Body Shop kerstgeuren Vanilla Chai, Frosted Berries & Spiced Apple

The Body Shop Vanilla Chai

the body shop vanilla chai

The Body Shop heeft leuke kerst geuren voor dit jaar, waaronder dus de Vanilla Chai geur. Op de afbeelding hierboven kun je zien waar die lijn uit bestaat. Het liefst wil ik alles bestellen, maar is zo overdreven hè ;) Ik hield het netjes en kocht alleen de body lotion en shower gel, iets wat ik met regelmaat gebruik. Of ik het ga uitbreiden weet ik nog niet.

The Body Shop Vanilla Chai body lotion en shower gel

the body shop vanilla chai body lotion & shower gel

Deze hartverwarmende, uitnodigende rijke geur opent de zintuigen. Romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin je huid zich maar wat graag wil onderdompelen.

Beide producten bevatten 250ml, wat ik een prima inhoud vind. Ik gebruik ze niet echt elke dag, dus ik kan het evengoed een tijdje gebruiken voor het op is met deze inhoud. De geur? Dat was juist even wennen voor mij. Op een of andere manier had ik me een hele andere geur voorgesteld. Niet dat het tegenviel, maar ik moest wel écht wennen. De vanille ruik je zeker en zelf vind ik de bruine suiker heel erg naar voren komen. Nooit had ik iets waar die geur inzat, maar het is wel erg lekker. En lekker zoet. Nu heb ik 3 keer hier mee gedoucht en moet zeggen dat ik wel om ben. Ja, ik vind het een heerlijke geur eigenlijk. Heb nog even getwijfeld om hem weg te geven aan mijn volgers als ik het niks zou vinden, maar helaas :) ik ga het nog even lekker zelf gebruiken!

the body shop vanilla chai body lotion & shower gel

Ik gebruik niet zo heel vaak body lotion, maar als ik het gebruik wil ik wel dat het lekker stevig is van structuur. Dat is deze ook zeker en dit zie je rechts op mijn hand. Links zie je de structuur van de douche gel. Die is ook best wel stevig en smeert goed uit. Je hebt niet heel veel nodig om veel schuim te krijgen. Vind ik fijn, lekker zuinig! De geur ruik je heel erg goed onder de douche, maar had wel wat langer mogen blijven hangen van mij. De body lotion daarentegen ruik je wel en is erg aanwezig. Het smeert erg fijn uit en het voedt mijn huid ook lekker. De geur blijft lekker lang hangen. Ik betrap mezelf erop dat ik vaak eventjes aan mijn arm ruik, haha. Dus je kunt wel zeggen dat ik het heel fijn vind.

the body shop vanilla chai body lotion
the body shop vanilla chai shower gel

Zelf ben ik altijd wel heel erg benieuwd of die verpakkingen van doucheproducten ook handig zijn voor in de douche. Glas bijvoorbeeld vind ik helemaal niks. Deze zijn goed! De bovenste dop is een pomp dop van de body lotion en de shower gel heeft gewoon een handige klik dop. De flesjes zijn van plastic en daar is helemaal niets op aan te merken. De opdruk zit als het ware ‘in’ de flesjes gedrukt, dus je hebt ook geen last dat het etiket eraf gaat door de warmte en het vocht. Helemaal prima dus!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

the body shop vanilla chai body lotion shower gel 4

Boven mijn verwachting ben ik dus te spreken over deze beide Vanilla Chai producten. Moest eerst wel erg wennen aan de geur maar dat is helemaal goedgekomen. Nu ga ik het liefst, naast mijn geliefde Shea producten, met deze Vanilla Chai producten onder de douche. Heerlijke verwarmende geur vind ik dit.

Vanilla Chai body lotion kost €10,00 voor 250ml en de Vanilla Chai shower gel kost €7,00 voor 250ml. Wat mij betreft prima prijzen voor deze limited edition. Hoe lang dit verkrijgbaar is durf ik niet te zeggen, omdat het een limited edition is.

Lees ook:
Shoplog Body Shop, Prijsmepper, Xenos & katten halsband
Mijn favoriete producten van nu (stijltang, Lidl en Primark)
Cashmere Haze body lotion & Cashmere Haze body wash by H&M

Heb jij al wat uit deze Body Shop Vanilla Chai collectie? Of misschien een andere Kerst geur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *