Sinterklaas cadeaus inspiratie beauty

sinterklaas cadeau inspiratie beauty

Het is weer bijna de feestelijkste maand van het jaar, namelijk december! Het leek me leuk om eens een artikel te maken over Sinterklaas cadeaus inspiratie omdat ik zelf ook ervaar dat het soms nog best lastig is om iets voor iemand te kopen. Tegenwoordig vieren wij het niet meer, maar ik kan me voorstellen dat er genoeg zijn die het wel gezellig samen vieren. Of het nu is met kleine kindjes of dat je spelletjes doet met vrienden en surprises maakt. In dit Sinterklaas cadeau inspiratie artikel laat ik wat producten in de categorie beauty zien die erg leuk zijn om te geven of natuurlijk om jezelf cadeau te geven 😉 Hé, goede reden om te beauty shoppen dacht ik zo!

Parfum

sinterklaas cadeaus inspiratie parfum

Parfum doet het altijd wel goed denk ik, voor zowel mannen als vrouwen. Op de bovenstaande foto zie je Thierry Mugler Aliën, Calvin Klein Eternity Night en de Shea eau de toilette van The Body Shop. Dit is een greep uit mijn favorieten. Je hebt tijdens de feestmaand ook vaak leuk samengestelde cadeausets met daarin bijvoorbeeld een parfum, body lotion en douchegel. Gekke is dat je vaak dan nog goedkoper uit bent dan dat je het los koopt. Of, wat nog mooier is, dat de hele set goedkoper is dan het parfum zelf los. Vaak heb je dit bij Douglas en ICI Paris XL.

Make-up

sinterklaas cadeaus inspiratie beauty

Als we toch in het segment van de vrouwen terecht komen, dan doe je het ook altijd goed om leuke beauty producten aan te schaffen. Hierboven zie je het Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette, de Catrice Brown collection nagellak en de Catrice Rock Couture mascara. Het oogschaduw palette is helaas limited edition maar moet nog in de winkels komen! Met veel plezier gebruik ik zelf altijd nog de Catrice Rock Couture mascara en ook de Catrice nagellak in bruintinten zijn erg mooi. Mocht je niet precies weten wat voor make-up product jouw lootje, moeder, zus of vriendin leuk vindt, dan kun je natuurlijk ook altijd gewoon een tegoedbon geven. Op die manier kunnen ze zelf een mooi product aanschaffen.

Beauty

sinterklaas cadeaus inspiratie beauty

Mocht je niet zoiets als make-up willen geven, maar wel iets uit het segment beauty, dan zijn er natuurlijk nog talloze andere mogelijkheden. Op de bovenstaande foto zie je een limited edition handcrème van Yves Rocher, handcrème limited edition handcrème van Etos en nieuwe gezichtsmaskers van Kruidvat. De prijzen hiervan zijn lekker budget en de producten van Yves Rocher zijn limited voor de kerst en daar hebben ze ook leuke geschenkverpakkingen van. Winkels als Etos, Kruidvat, Trekpleister en andere drogisterijen hebben vaak iets goedkopere producten dan een Douglas bijvoorbeeld. Het is wat meer budget en ook met een klein budget kun je leuke producten vinden.

Mocht je op zoek zijn naar iets heel anders kun je altijd kijken in de sidebar waar ik mijn favoriete webshops heb neergezet. Wellicht brengt dat je op een ander goed idee!

Lees ook:
10 favoriete beauty producten (o.a. Jeffree Star)
Essence Grey Matters (I love trends – The Darks)
Lidl beauty producten
Origineel cadeau voor mannen, deze ken je nog niet!

Wat hoop jij voor Sinterklaas cadeaus te krijgen?

COMMENTS

 • Ik word altijd heel gelukkig als ik een parfum krijg die ik al heel lang wil. Of douglas bonnen zodat ik zelf nieuwe makeup kan uitzoeken! Hihi! Leuke tips!

 • Goede tips! Ook handig voor de kerst 😀

 • Wij vieren geen Sinterklaas, maar mocht ik het wel doen, dan gaf ik volgens mij iedereen zo’n klein The Body Shop-setje. Mijn moeder zal me waarschijnlijk weer een hoop chocolade toestoppen, dat kan ze om de een of andere reden nooit laten, haha!

 • Wat een hoop fijne tips! Zelf vind ik het vooral altijd heerlijk om parfum cadeau te geven (of krijgen hihi ). En mooie make-upjes doen het ook altijd goed.

 • Je geeft zeker handig tips! Vooral die parfums dat je laat zien lijken me top!

 • Wij slaan sint dit jaar over omdat we met kerst naar Parijs gaan, maar ik vind het met sint vooral leuk om ‘kleine’ cadeautjes te geven. Met kerst vind ik het altijd leuk om een wat luxer cadeau te geven, en natuurlijk om te vragen, zoals een parfum, een geurkaars of iets van kleding.

 • Maskertjes and stuff doen het altijd goed met Sinterklaas. Voor dames sla je de plank dan niet vaak mis. Vind het voor mannen altijd wel lastiger om wat leuks te bedenken. The struggle is dan heel erg real!

 • Alien is altijd goed, zeker in deze tijd van het jaar! Ik ben momenteel een wishlist aan het maken voor de feestdagen, maar die is tè groot haha.

 • Handige tips! Ik heb zelf al veel goede dingen gehoord over het parfum Alien.
  Liefs,
  Yara

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *