Catrice Brown Collection

by Mariska

De assortimentsupdate van Catrice is al in gang, zo blijkt bij het filiaal van Trekpleister bij mij op het dorp. Daar kocht ik de Essence Cubanita nagellak al, maar ook zag ik daar de Catrice Brown collection staan. Zelf had ik eerlijk gezegd nog niet alle producten bekeken die in het nieuwe assortiment kwamen, dus het was best een verrassing. Normaal ben ik nooit zo van de bruine lakjes, maar deze vond ik er wel heel mooi uitzien. De rosé gouden dop vind ik dan ook erg mooi, net als de letters C en A. De Catrice Brown collection bestaat uit 5 lakjes, ik laat er 4 zien.

Catrice Brown collection

De laatste trendkleur bruin is een lust voor het oog op de nagels: met het Brown Collection Nail Lacquer assortiment lak je je nagels in prachtige bruintinten met of zonder glans. De nagellakjes in bijzonder mooie kleuren bieden een hoogglans finish, zijn verrijkt met acai olie en zijn al oogverblindend voordat je ze hebt aangebracht dankzij de elegante rosé gouden verpakking.

Fashion Addicted

catrice brown collection fashion addicted
catrice brown collection fashion addicted

De eerste nagellak van de Catrice Brown Collection is Fashion Addicted en is een mooie ietwat donkerbruine kleur waarin je goed de shimmer ziet zitten. Voor de herfst vind ik dit altijd ontzettend mooie kleuren en ook deze is mooi. Het valt me direct op dat de substantie heel erg fijn is en goed lakt. Om hem mooi dekkend en donker te maken heb je wel 2 laagjes nodig. Dat draag ik ook op de foto’s.

Sophisticated Vogue

catrice brown collection sophisticated vogue
catrice brown collection sophisticated vogue 1

Sophisticated Vogue is een lichtere bruine kleur en lijkt op mijn nagels wel een beetje streperig. Dit kan natuurlijk komen door mijn lak kunsten, maar ik denk eerder omdat het ook een soort metallic lakje is. Nu ben ik daar zelf nooit zo gek op. Ook deze lak bevat miniscuul kleine shimmer en dat is dan wel weer mooi. Als het alleen shimmer was geweest vond ik hem wel heel leuk.  Dekt ook in 2 laagjes.

Goddess of Bronze

catrice brown collection goddess of bronze
catrice brown collection goddess of bronze 1

Goddess of Bronze is natuurlijk echt een bronze kleur. Mij doet hij echt denken aan roest en laat dat nu precies een kleur zijn die ik absoluut niet mooi vind. Zo ook deze kleur, het is absoluut niet mijn favoriet. Deze heeft net als de vorige ook een soort metallic finish en dat in combinatie met de kleur vind ik echt niet mooi. Wel is het echt weer een herfstkleur die me doet denken aan de vallende bladeren op de weg. Dat dan weer wel ;) Van dit lakje heb je ook 2 laagjes nodig.

Unmistakable Style

catrice brown collection unmistakable style
catrice brown collection unmistakable style 1

Ze zeggen wel eens dat ze al het moois voor het laatste bewaren en dat ben ik er in dit geval zeker mee eens. Unmistakable Style is dan ook echt mijn favoriet van deze Catrice Brown collection. Het is een hele mooie donkerbruine kleur met wat grovere en meer aanwezige shimmer. Dit vind ik ook echt een mooie en ietwat chique kleur misschien wel. Ook weer die 2 laagjes, maar dat maakt het dan ook wel mooi af.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Hoewel ik dus normaal niet zo van de bruine kleuren ben, vind ik de Catrice Brown Collection wel heel mooi en dan met name de laatste. Oké en de eerste. Dat zijn mijn favorieten. Ik vind het rosé gouden detail erg mooi (wellicht mooi als foto prob) en de lakjes zijn qua structuur ook fijn. Lakt goed en mooi.

Ik kocht dit bij Trekpleister , maar het is ook bij Kruidvat verkrijgbaar. Het is erin gekomen sinds de assortimentswisseling dus hoe lang het blijft is de vraag. Het kost €2,59 per flesje van 10ml.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Hema festival collectie make-up producten
Lidl waterproof mascara van Cien
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Wat vind jij van deze kleuren nagellak, welke vind je het mooist?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?