Catrice Brown Collection

door Mariska

De assortimentsupdate van Catrice is al in gang, zo blijkt bij het filiaal van Trekpleister bij mij op het dorp. Daar kocht ik de Essence Cubanita nagellak al, maar ook zag ik daar de Catrice Brown collection staan. Zelf had ik eerlijk gezegd nog niet alle producten bekeken die in het nieuwe assortiment kwamen, dus het was best een verrassing. Normaal ben ik nooit zo van de bruine lakjes, maar deze vond ik er wel heel mooi uitzien. De rosé gouden dop vind ik dan ook erg mooi, net als de letters C en A. De Catrice Brown collection bestaat uit 5 lakjes, ik laat er 4 zien.

Catrice Brown collection

De laatste trendkleur bruin is een lust voor het oog op de nagels: met het Brown Collection Nail Lacquer assortiment lak je je nagels in prachtige bruintinten met of zonder glans. De nagellakjes in bijzonder mooie kleuren bieden een hoogglans finish, zijn verrijkt met acai olie en zijn al oogverblindend voordat je ze hebt aangebracht dankzij de elegante rosé gouden verpakking.

Fashion Addicted

catrice brown collection fashion addicted
catrice brown collection fashion addicted

De eerste nagellak van de Catrice Brown Collection is Fashion Addicted en is een mooie ietwat donkerbruine kleur waarin je goed de shimmer ziet zitten. Voor de herfst vind ik dit altijd ontzettend mooie kleuren en ook deze is mooi. Het valt me direct op dat de substantie heel erg fijn is en goed lakt. Om hem mooi dekkend en donker te maken heb je wel 2 laagjes nodig. Dat draag ik ook op de foto’s.

Sophisticated Vogue

catrice brown collection sophisticated vogue

Sophisticated Vogue is een lichtere bruine kleur en lijkt op mijn nagels wel een beetje streperig. Dit kan natuurlijk komen door mijn lak kunsten, maar ik denk eerder omdat het ook een soort metallic lakje is. Nu ben ik daar zelf nooit zo gek op. Ook deze lak bevat miniscuul kleine shimmer en dat is dan wel weer mooi. Als het alleen shimmer was geweest vond ik hem wel heel leuk.  Dekt ook in 2 laagjes.

Goddess of Bronze

Goddess of Bronze is natuurlijk echt een bronze kleur. Mij doet hij echt denken aan roest en laat dat nu precies een kleur zijn die ik absoluut niet mooi vind. Zo ook deze kleur, het is absoluut niet mijn favoriet. Deze heeft net als de vorige ook een soort metallic finish en dat in combinatie met de kleur vind ik echt niet mooi. Wel is het echt weer een herfstkleur die me doet denken aan de vallende bladeren op de weg. Dat dan weer wel 😉 Van dit lakje heb je ook 2 laagjes nodig.

Unmistakable Style

Ze zeggen wel eens dat ze al het moois voor het laatste bewaren en dat ben ik er in dit geval zeker mee eens. Unmistakable Style is dan ook echt mijn favoriet van deze Catrice Brown collection. Het is een hele mooie donkerbruine kleur met wat grovere en meer aanwezige shimmer. Dit vind ik ook echt een mooie en ietwat chique kleur misschien wel. Ook weer die 2 laagjes, maar dat maakt het dan ook wel mooi af.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Hoewel ik dus normaal niet zo van de bruine kleuren ben, vind ik de Catrice Brown Collection wel heel mooi en dan met name de laatste. Oké en de eerste. Dat zijn mijn favorieten. Ik vind het rosé gouden detail erg mooi (wellicht mooi als foto prob) en de lakjes zijn qua structuur ook fijn. Lakt goed en mooi.

Ik kocht dit bij Trekpleister, maar het is ook bij Kruidvat verkrijgbaar. Het is erin gekomen sinds de assortimentswisseling dus hoe lang het blijft is de vraag. Het kost €2,59 per flesje van 10ml.

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
Hema festival collectie make-up producten
Lidl waterproof mascara van Cien
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Wat vind jij van deze kleuren nagellak, welke vind je het mooist?

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Alyssa 6 augustus 2017 - 16:50

Vind die eerste erg mooi!

Reageer
Nicole 5 augustus 2017 - 22:20

Ik moet zeggen dat ik wel eens mooiere lakjes heb gezien, maar ze zien er zeker niet slecht uit!

Reageer
Dana 5 augustus 2017 - 00:01

Bruin is een kleur die ik niet zo snel zou op doen, maar de laatste vind ik wel erg mooi 🙂

Reageer
Rachel 4 augustus 2017 - 21:44

wauw ik vind ze geweldig ik hou ook echt van bruine tinten!

Reageer
priscilla 4 augustus 2017 - 19:27

Dit soort kleuren draag ik graag in de herfst 🙂 Heel mooi! De verpakkingen vind ik trouwens ook erg mooi.

Reageer
Deb 4 augustus 2017 - 19:06

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik zelf weinig bruine tinten draag qua nagellak, maar ik vind deze wel erg chique. Voor mij springen Unmistakable Style en Goddess of Bronze eruit.

Reageer
teddy 4 augustus 2017 - 15:52

mwah, dit zijn niet echt mijn kleurentjes. Wel heb je mooie foto’s gemaakt!

Reageer
Mariska 4 augustus 2017 - 18:00

Dank je wel Teddy! 🙂

Reageer
Joyce - LemonyLifeNL 4 augustus 2017 - 15:46

Ik ben er toch niet zo enthousiast over, het zijn niet echt mijn kleuren!

Reageer
TypischKim 4 augustus 2017 - 15:16

Hmm, dit zijn toch niet zo mijn kleurtjes! Ik ben wel benieuwd naar de matt lip creams van deze collectie.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.