Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

On the wishlist: Ikea Malm

ikea malm

Al een hele tijd heb ik een oogje op de Ikea Malm collectie. En dan natuurlijk wel in het wit. Al een tijd heb ik een zelf samengesteld Ikea Alex bureau en daar wil ik nu nog meer interieur artikelen van Ikea bij. Op dit moment heb ik een 2 Ikea Alex ladekastjes onder mijn bureau, een Linmon blad in het wit erop, een Ikea Lack tafeltje in het wit voor mijn tv en nog een paar kleine soort van meubeltjes. Die gebruik ik niet echt dus vind ik het vernoemen niet waard. Goed, Ikea Malm. Wit vind ik heel mooi omdat het de ruimte groter doet laten lijken. Qua licht vind ik het heel mooi en accessoires in andere kleuren zullen er echt uitspringen. Prachtig! En toen kwam het gevaar van het kijken op Pinterest en zoeken op de magische woorden ‘Ikea Malm’ en je krijgt tal van zoekresultaten. De foto’s die ik prachtig vind heb ik eruit gepikt en laat ik je in dit artikel zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dit is nog maar een greep uit de prachtige interieurbeelden die je voorbij ziet komen. Ik vind het heel erg mooi om zo’n brede kast, de wat hogere met 6 laden, in mijn slaapkamer neer te zetten en daar leuke lijstjes met foto’s op te zetten bijvoorbeeld. Of gewoon mooie parfumflesjes, mooie make-up of lijstjes met quotes zoals ik nu in mijn woonkamer heb hangen van en op mijn werkplek.

Een bureau heb ik dan nu al en heb ik dan niet meer nodig, maar ik vind het ook erg mooi om mijn tv op een Ikea Malm kast neer te zetten bijvoorbeeld. Zo’n mooie brede kast met ook weer die 6 lades. Al heb ik daadwerkelijk geen flauw idee hoe ik al die kastruimte moet gaan benutten, want zoveel spullen heb ik nou ook weer niet. Ik denk dat ik het vooral zou doen omdat ik het zo mooi vind staan, haha. Ook kun je veel van die ‘hacks’ vinden om het nog net even mooier te laten lijken. Zo kun je de strips in het goud spuiten (of er een sticker overheen plakken), kun je de voor- of bovenkant beplakken met marmerfolie of je maakt er mooie handgreepjes aan. Dat kun je ook wel zien op een van de bovenste foto’s.

Ja, ik ben verliefd en ga denk ik maar alvast sparen!

Lees ook:
Flatlay maken, zo doe ik dat (tips, apps en producten!)
Op zoek naar het perfecte bureau
Poedergeur van Ikea en andere favorieten waxmelts en kaarsen
Nail Art by NailTalk met Orly

Wat vind jij van de Ikea Malm serie?
Bovenste foto: Greenvirals.com

 

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 19 januari 2018 / 06:24

  Groot fan van. M’n tv staat er op binnenkort verhuis ik en Malm gaat mee.

 2. 19 november 2017 / 10:29

  Ik heb twee bruinzwarte Malm kasten op mijn ‘blogkamer’ staan. I-de-aal. Vooral met die opbergdozen erin, Skubb heten ze volgens mij, die zijn helemaal lade-vullend. Ik wil er nog wel een keer mooie deurknopjes opmaken van Zara home. Dat geeft toch nét even een wat luxer effect.
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Zenner Winter chicMy Profile

 3. 18 november 2017 / 10:12

  Ik vind de Malm serie heerlijk tijdloos: het past al-tijd overal bij en is nog multifunctioneel ook. Superfijn!

  • Mariska
   Auteur
   17 november 2017 / 17:19

   Ja inderdaad, daar zou ik hem dan ook voor gebruiken 🙂

 4. 16 november 2017 / 13:03

  Ik vind dit ook echt zo’n gaaf model, je kunt er echt leuke dingen mee doen in je interieur!
  Lees het laatste blogbericht van Amy – Update: Fitbit BlazeMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   16 november 2017 / 20:08

   Ja klopt en je kunt ook zoeken op ‘hacks’ dan krijg je superveel leuke dingen!

 5. Yara
  16 november 2017 / 12:07

  Ik heb zelf de toilettafel van malm en 2 malm kasten en ik ben er nog altijd blij mee! Ik wist alleen niet dat de Malm kasten ook gebruikt konden worden als bureau, dat is iets nieuw voor mij.
  Liefs,
  Yara

  • Mariska
   Auteur
   16 november 2017 / 20:07

   Oh dat klinkt ook wel heel erg leuk hoor moet ik zeggen 🙂