On the wishlist: Ikea Malm

by Mariska

Al een hele tijd heb ik een oogje op de Ikea Malm collectie. En dan natuurlijk wel in het wit. Al een tijd heb ik een zelf samengesteld Ikea Alex bureau en daar wil ik nu nog meer interieur artikelen van Ikea bij. Op dit moment heb ik een 2 Ikea Alex ladekastjes onder mijn bureau, een Linmon blad in het wit erop, een Ikea Lack tafeltje in het wit voor mijn tv en nog een paar kleine soort van meubeltjes. Die gebruik ik niet echt dus vind ik het vernoemen niet waard. Goed, Ikea Malm. Wit vind ik heel mooi omdat het de ruimte groter doet laten lijken. Qua licht vind ik het heel mooi en accessoires in andere kleuren zullen er echt uitspringen. Prachtig! En toen kwam het gevaar van het kijken op Pinterest en zoeken op de magische woorden ‘Ikea Malm’ en je krijgt tal van zoekresultaten. De foto’s die ik prachtig vind heb ik eruit gepikt en laat ik je in dit artikel zien.

En dit is nog maar een greep uit de prachtige interieurbeelden die je voorbij ziet komen. Ik vind het heel erg mooi om zo’n brede kast, de wat hogere met 6 laden, in mijn slaapkamer neer te zetten en daar leuke lijstjes met foto’s op te zetten bijvoorbeeld. Of gewoon mooie parfumflesjes, mooie make-up of lijstjes met quotes zoals ik nu in mijn woonkamer heb hangen van en op mijn werkplek.

Een bureau heb ik dan nu al en heb ik dan niet meer nodig, maar ik vind het ook erg mooi om mijn tv op een Ikea Malm kast neer te zetten bijvoorbeeld. Zo’n mooie brede kast met ook weer die 6 lades. Al heb ik daadwerkelijk geen flauw idee hoe ik al die kastruimte moet gaan benutten, want zoveel spullen heb ik nou ook weer niet. Ik denk dat ik het vooral zou doen omdat ik het zo mooi vind staan, haha. Ook kun je veel van die ‘hacks’ vinden om het nog net even mooier te laten lijken. Zo kun je de strips in het goud spuiten (of er een sticker overheen plakken), kun je de voor- of bovenkant beplakken met marmerfolie of je maakt er mooie handgreepjes aan. Dat kun je ook wel zien op een van de bovenste foto’s.

Ja, ik ben verliefd en ga denk ik maar alvast sparen!

Lees ook:
Flatlay maken, zo doe ik dat (tips, apps en producten!)
Op zoek naar het perfecte bureau
Poedergeur van Ikea en andere favorieten waxmelts en kaarsen

Wat vind jij van de Ikea Malm serie?

Bovenste foto: Greenvirals.com

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?