Gwen Stefani for OPI – Rock Starlets

gwen stefani for opi

Je hebt al een tijdje geen nagellak meer voorbij zien komen op mijn blog, dus ik heb nu weer een leuk setje om te laten zien. Dit keer is het Gwen Stefani OPI Rock Starlets, Gwen Stefani voor OPI. Een super leuk setje met daarin 4 nagellakjes van ieder 3.75ml aan product. Er zit een roze, donker rood / bruine, gouden glitter en een donker grijs / zwarte kleur lak in. De laatste 2 hebben een satijnen finish, hoe leuk! OPI koop je o.a. bij Douglas .

Lees ook: Catrice Your fresh apri-coat (luxury nudes soft matt)

Gwen Stefani for OPI – Rock Starlets

gwen stefani for opi


Deze set bestaat uit 4 verschillende kleuren nagellak die ook alle 4 totaal niet op elkaar lijken. Zo heb je een roze nagellak met de naam Hey Baby, een donkerrode / bruine kleur met de naam I sing in Color, een mooie gouden glitter nagellak met de naam Love.Angel.Music.Baby en een donkergrijze lak die wel erg naar zwart nijgt met de naam 4 in the morning. Die laatste 2 hebben een satijnen finish! Dat vind ik leuk! Een leuk pakketje van Gwen Stefani OPI Rock Starlets, Gwen Stefani for OPI.

gwen stefani for opi

Hey Baby

gwen stefani for opi
gwen stefani for opi
gwen stefani for opi

Zoals je ziet is dit een beetje een standaard roze kleur. Op de foto heb ik maar 1 laagje gebruikt, dus dekking is wel goed. Op zich vind ik roze altijd wel mooi dus dat komt goed uit, maar niet echt een speciale lak.

4 in the morning

gwen stefani for opi
gwen stefani for opi
gwen stefani for opi

Deze is wel heel apart en vind ik een leuke toevoeging! Dit is een donkere lak die bijna zwart te noemen is en anders heel donker grijs, maar heeft een satijnen finish. Als hij dus opgedroogd is dan is hij een beetje mattig met een satijnen glansje. Echt heel apart en leuk. Je moet er wel van houden van de donkere kleur.

I sing in Color

gwen stefani for opi
gwen stefani for opi i sing in color 2
gwen stefani for opi i sing in color

Deze lijkt in het flesje bruin, maar dat is hij absoluut niet! Hij is echt heel erg donkerrood en dan tegen zwart aan een beetje. Zelf vind ik dit niet echt een kleur die ik vaker zal gaan dragen eigenlijk. Wel is het echt een herfst kleurtje!

Love.Angel.Music.Baby

gwen stefani for opi love angel music baby 1
gwen stefani for opi love angel music baby 2
gwen stefani for opi love angel music baby
gwen stefani for opi rock starlets

Dit is wel mijn favoriet! Ook deze heeft een satijnen finish. Op zich best wel apart een glitterlak met satijnen finish. Hij is mooi! Ja ik denk denk dat ik deze wel vaker ga dragen of gebruiken. Ja, dit lakje en de zwarte vind ik heel apart en ga ik zeker vaker dragen!

gwen stefani for opi  rock starlets

Met dit setje Gwen Stefani OPI Rock Starlets ben ik dus heel erg blij. Dit is een setje met 4 mini’s die ieder 3.75ml aan product bevatten. Hoe duur deze kost weet ik niet omdat ik dit setje heb gewonnen op een andere blog. Normaal gesproken kosten de setjes van OPI met 4 mini’s rond de €15,00.