Lidl beauty producten

lidl beauty lipgloss

Je zult het wel op verschillende blogs al voorbij hebben zien komen; Lidl is het beauty schap best wel aan het uitbreiden! Ik kan niet zeggen dat ik dat heel erg vind moet ik zeggen. Zo schreef Aranka al een lovend artikel over de Cien Lidl Eye Make-up remover en kocht ik zelf een aantal Cien lipsticks van Lidl. Ook zag ik verschillende artikelen verschijnen in de Lidl bij ons in het dorp en kreeg ik ineens een persbericht met daarin de Lidl beauty producten die ze gaan uitbrengen. Dat ga ik natuurlijk met jullie delen! 🙂

Lees ook: Cien nagellak remover zonder aceton

Beauty Banners

Lidl beauty producten

Vanaf nu hoef je niet meer naar de drogist of parfumerie om je beautyvoorraad aan te vullen. De Cien beautycollectie van Lidl is uitgebreid met ruim
50 verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam en haar. Daarnaast vind je in het schap nu ook trendy make-up. Herkenbaar… Je hebt alles gevonden wat je nodig hebt bij de supermarkt maar dan moet je alsnog naar de drogist om mascara en make-up remover te kopen. Om het de shopper nog makkelijker te maken heeft Lidl het beautyassortiment van Cien flink uitgebreid. Zowel voor hem als haar vind je er allerlei verschillende
verzorgingsproducten – veel meer dan enkel een dagcrème of handzeep.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe Keratine haarverzorgingslijn, geïnspireerd op professionele hair care. Of handige minimaatjes zonnecrème en deospray voor in de strandtas of naar de sportschool. Er zijn ook special care verzorgingsproducten, zoals een voedend gezichtsmasker en heerlijke badoliën of een zijdezachte handcrème met een verfrissend aroma van Aziatische kersenbloesem.

Toegevoegde beauty producten van Lidl

lidl beauty bad producten
lidl beauty producten
lidl beauty gezicht producten
lidl beauty haar producten
lidl hand verzorging
lidl lipgloss en lipstick | DoorMariska
lidl mascara foundation lipgloss | DoorMariska
lidl foundation nagellak | DoorMariska

Nieuw: ook make-up bij Lidl
Op de ‘cosmetica-afdeling’ van Lidl vind je vanaf nu ook Cien make-up, zoals nagellakken in trendy tinten als Red Carpet. Ook voor zomerse lipgloss, lipsticks en verschillende tinten BB Crème kun je bij Lidl terecht. Alles voor de kleine prijsjes die je van Lidl gewend bent, vanaf € 0,59 tot € 3,99.

Ja, ik vind dat deze Lidl beauty producten zijn goedgekeurd! Zelf heb ik alleen nog de nagellak geprobeerd en heb ik laatst reinigingsdoekjes gekocht die ik aan het testen ben. Uiteraard ben ik wel van plan om nog meer Lidl beauty producten te gaan proberen, want dat past precies hier op mijn blog 🙂

Lees ook:
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses
Vegan make-up kwasten van Hema

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook