Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Lidl beauty producten

lidl beauty lipgloss

Je zult het wel op verschillende blogs al voorbij hebben zien komen; Lidl is het beauty schap best wel aan het uitbreiden! Ik kan niet zeggen dat ik dat heel erg vind moet ik zeggen. Zo schreef Aranka al een lovend artikel over de Cien Lidl Eye Make-up remover en kocht ik zelf een aantal Cien lipsticks van Lidl. Ook zag ik verschillende artikelen verschijnen in de Lidl bij ons in het dorp en kreeg ik ineens een persbericht met daarin de Lidl beauty producten die ze gaan uitbrengen. Dat ga ik natuurlijk met jullie delen! 馃檪

Lees ook: Cien nagellak remover zonder aceton

Beauty Banners

Lidl beauty producten

Vanaf nu hoef je niet meer naar de drogist of parfumerie om je beautyvoorraad aan te vullen. De Cien beautycollectie van Lidl is uitgebreid met ruim
50 verzorgingsproducten voor het gezicht, lichaam en haar. Daarnaast vind je in het schap nu ook trendy make-up. Herkenbaar… Je hebt alles gevonden wat je nodig hebt bij de supermarkt maar dan moet je alsnog naar de drogist om mascara en make-up remover te kopen. Om het de shopper nog makkelijker te maken heeft Lidl het beautyassortiment van Cien flink uitgebreid. Zowel voor hem als haar vind je er allerlei verschillende
verzorgingsproducten – veel meer dan enkel een dagcrème of handzeep.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe Keratine haarverzorgingslijn, geïnspireerd op professionele hair care. Of handige minimaatjes zonnecrème en deospray voor in de strandtas of naar de sportschool. Er zijn ook special care verzorgingsproducten, zoals een voedend gezichtsmasker en heerlijke badoliën of een zijdezachte handcrème met een verfrissend aroma van Aziatische kersenbloesem.

Toegevoegde beauty producten van Lidl

lidl beauty bad producten
lidl beauty producten
lidl beauty gezicht producten
lidl beauty haar producten
lidl hand verzorging

Nieuw: ook make-up bij Lidl
Op de ‘cosmetica-afdeling’ van Lidl vind je vanaf nu ook Cien make-up, zoals nagellakken in trendy tinten als Red Carpet. Ook voor zomerse lipgloss, lipsticks en verschillende tinten BB Crème kun je bij Lidl terecht. Alles voor de kleine prijsjes die je van Lidl gewend bent, vanaf € 0,59 tot € 3,99.

Ja, ik vind dat deze Lidl beauty producten zijn goedgekeurd! Zelf heb ik alleen nog de nagellak geprobeerd en heb ik laatst reinigingsdoekjes gekocht die ik aan het testen ben. Uiteraard ben ik wel van plan om nog meer Lidl beauty producten te gaan proberen, want dat past precies hier op mijn blog 馃檪

Lees ook:
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses
Vegan make-up kwasten van Hema

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. 20 mei 2016 / 13:58

  Heel leuk dat lidl ook make-up producten heeft!!
  Lees het laatste blogbericht van Eva – PastelMy Profile

 2. Eilish
  19 mei 2016 / 23:07

  Ik ben er echt heel benieuwd naar! Ik vind t iig leuk dat ze dit doen!
  Lees het laatste blogbericht van Eilish – The power of make-upMy Profile

 3. 19 mei 2016 / 22:40

  Wat leuk dat Lidl nu ook steeds meer gaat verkopen! Ben eigenlijk wel benieuwd naar de lipgloss en de nagellak, snel maar eens kijken bij onze Lidl.

 4. 19 mei 2016 / 21:55

  Wat leuk en interessant ook dat de Lidl zoveel beauty- producten verkoopt. Ik heb alleen bij de Lidle bij mij dit niet gezien, dus ga nog maar eens goed kijken de volgende keer dat ik er ben.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Essence The Gel Nail Polish | 13 Forgive MeMy Profile

 5. Crafty Time | Janneke
  18 mei 2016 / 22:20

  Super leuk dat ze zijn uitgebreid met beauty producten! Ik ben erg benieuwd en ga het zeker ook eens testen! xx
  Lees het laatste blogbericht van Crafty Time | Janneke – Review | Essence Wake Up Spring BlushMy Profile

 6. Mandy
  18 mei 2016 / 21:05

  Heb het nog nooit zien liggen, maar ik kom dan ook niet zo heel vaak bi j Lidl. Moet zeggen dat de producten er wel leuk uitzien.De nagellakjes zou ik wel willen proberen bijvoorbeeld 馃檪
  Lees het laatste blogbericht van Mandy – Curacao Vlog 3 鈥 Een tattoo!?My Profile

 7. 18 mei 2016 / 20:15

  Ik denk dat ik dan weer een gare Lidl bij ons in het dorp heb. Want volgens mij hebben ze heel weinig beauty producten. -x-
  Lees het laatste blogbericht van Marushi – Mijn 6 verslavingen.My Profile

  • Mariska
   Auteur
   19 mei 2016 / 08:44

   Bij mij zijn ze het volgens mij nu pas aan het aanvullen. Die make-up remover waar Aranka over vertelde, heb ik bij ons helaas ook nog niet gezien en was ik wel het meest benieuwd naar!

 8. 18 mei 2016 / 20:06

  Bij mijn Lidl hebben ze meestal niet zo veel beauty producten. Ik ben wel benieuwd naar de maskers. Als ik die tegenkom ga ik ze zeker proberen.
  Lees het laatste blogbericht van Annette – Nagels #26My Profile

 9. Melanie de Caluwe
  18 mei 2016 / 15:08

  Leuk! Ga de volgende keerdat ik boodschappen doe zeker even kijken bij de Lidl hier in de buurt 馃檪