10 favoriete beauty producten (o.a. Jeffree Star)

favoriete beauty producten

Jeffree Star is my favorite! Normaal gesproken gebruik ik vaak dezelfde producten en koop ik deze telkens weer opnieuw. Nu heb ik weer een paar nieuwe favorieten erbij gekregen van zowel producten die ik opgestuurd kreeg als producten die ik zelf had gekocht. Van sommigen staat zelfs als een review online dus daar zal ik even naar linken zodat je de hele review kunt lezen.  Dit keer zijn het onder andere de merken Lovea, Oral-B, Yves Rocher en producten van de Lidl. Maar ook niet te vergeten mijn nieuwe pareltje van Jeffree Star! Kijk mee en misschien zit er ook wel iets leuks voor jou tussen 🙂

Lees ook: Shea Body Butter – The Body Shop

Jeffree Star Gemini

jeffree star gemini liquid lipstick

Jeffree Star Gemini heb ik nog niet zo heel lang geleden gekocht en ben er zo blij mee! Het is een kleur die je wel echt ziet, maar ook wel weer een neutrale kleur. Ik zou het omschrijven als normale lipkleur, alleen dan iets donkerder. Heb hem al vaak opgehad tijdens het uitgaan en concerten van The Kelly Family en hij blijft ook prima zitten. Zo blij mee en weet zeker dat ik meer kleuren ga kopen.

Thierry Mugler Aliën

thierry mugler alien

Ook is Thierry Mugler Aliën nog steeds een favoriet. Ik heb dit parfum al zo vaak opnieuw gekocht dat ik de tel kwijt ben. Ook heb ik ooit eens Yves Saint Laurent Manifesto geprobeerd om te kijken of dat misschien iets was. Ondanks dat die ook heerlijk was kwam ik toch weer bij Aliën uit. Een paar weken terug was de 90ml in de aanbieding bij bol.com en heb hem dan ook gelijk aangeschaft 🙂 Hij komt toch wel op, haha!

Etos Journey of beauty*

etos journey of beauty

Naar aanleiding van een persbericht van Etos kwam ik aanraking met deze producten. Er zijn verschillende lijnen waarvan ik deze producten heb ontvangen. Ook hoort er nog een scrub bij maar die heb ik nog niet gebruikt. De douche foam (links) is heel fijn en fris maar maakt mijn huid niet perse zachter. De doucheolie(rechts) ruikt echt zo lekker tropisch en maakt mijn huid ook heerlijk zacht, ook na het afdrogen. Maar het product dat ik het meeste heb gebruikt is de middelste en dat is de body olie. Die is zo fijn! Buiten het feit dat hij lekker ruikt maakt hij mijn huid zacht. In de koudere periode afgelopen maanden heb ik hem ontzettend vaak gebruikt en hielp ook echt mijn huid weer te hydrateren en minder schilferig te maken. Echt een aanrader!

Senta Action & Lovea body lotion*

10 favoriete beauty producten (o.a. Jeffree Star)

Over de Sento body lotion van Action heb ik al eerder een review geschreven en het is nog steeds een favoriet. Net zoals de body olie van Etos heb ik deze ook vaak gebruikt om me helemaal in te smeren met het koude weer. Op een gegeven moment kreeg ik zoveel jeuk van m’n droge huid en werd het echt vervelend. Deze zeer goedkope body lotion heeft me echt geholpen! De Lovea body lotion voor een extra droge huid kwam ook goed van pas. En hoewel het zeg maar een soort van niet verantwoord is in beauty land om om body lotion op je gezicht te smeren, deed ik dat toch met deze van Lovea. Mijn huid raakte niet geïrriteerd, prikte niet en werd niet rood, maar werd juist wel gevoed. Op Twitter heb ik meerdere mensen deze tip gegeven en ben benieuwd of het bij hen ook werkte  🙂

Oral-B*, Cien haarlak en Yves Rocher volume spray

10 favoriete beauty producten (o.a. Jeffree Star)

Laatst lag er ineens een perspakketje met 2 tandpasta’s van Oral-B in mijn postbus! Nog nooit eerder iets van ontvangen, maar het merk Oral-B kende ik natuurlijk al wel. Ik ontving deze voor gevoelige tanden en nog een andere. Deze voor gevoelige tanden heb ik momenteel in gebruik en ben er heel tevreden over. Na tandartsbehandelingen heb ik ook écht gevoelige tanden gekregen en ik merk dat deze tandpasta daarvoor wel fijn is als ik het vergelijk met anderen die ik heb gebruikt.

Naast de Yves Rocher volume shampoo en conditioner waar ik ooit een review over schreef heb ik ook deze Yves Rocher volume spray toen besteld. De laatste tijd gebruik ik deze vaker omdat mijn haren veel gezonder zijn. Het is niet meer zo droog en dood en dan staat het veel mooier om mijn fijne haar volume te geven met dit product.

De Cien nagellak (huismerk van Lidl), heb ik laatst gekocht omdat ik van mijn andere haarlak enorme jeuk kreeg op mijn hoofdhuid en omdat die net te sterk was. Als ik een klein spuitje deed had ik de hele dag een kapsel a la Beatrix en dat hoeft van mij niet. Deze van Cien geeft mij zo goed als geen jeuk (waarom weet ik niet), ruikt heerlijk (echt!) en geeft mijn haar gewoon wat volume in plaats van een baksteen op mijn hoofd.

Hebben jullie ook een favoriet uit dit artikel?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook