Primark Midnight Mauves palette + make-up look

door Mariska

Het Primark Midnight Mauves oogschaduw palette heb ik alweer even liggen. Deze kocht ik namelijk toen ik naar de MAC Pretty Shine Things preview night ging en de Primark ongeveer tegenover de Bijenkorf zit. Een leuk oogschaduw palette met daarin donkere en wat lichtere kleuren waarvan de donkere mij het meeste aanspreken. Mijn ogen zijn heel helder blauw en ik vind donkere kleuren mezelf wel het mooiste staan als ik mag kiezen. Aangezien ik nog niet een beauty guru ben die een ooglook zo even uit haar mouw schudt, heb ik toch mijn best gedaan om een complete make-up look te maken dus ook met andere make-up erbij. Alle producten die ik heb gebruikt heb ik ook onderin het artikel met daarin de link naar het product en de links naar de reviews als ik daar over heb geschreven. Kijk mee naar dit Primark Midnight Mauves palette.

Primark Midnight Mauves eyeshadow palette

primark midnight mauves eyeshadow palette
primark midnight mauves eyeshadow palette

1e rij: Glow, Ruby, Mauve, Plum, Ivory – 2e rij: Pink Rose, Jewel, Magic, Walnut, Galaxy

primark midnight mauves eyeshadow swatches 1
primark midnight mauves eyeshadow swatches 2

De swatches van het Primark Midnight Mauves palette zien er wat mij betreft prima uit. Van de eerste rij vallen de lichtste kleuren helaas wel weg, maar die zou je ook als highlighter in de binnenste ooghoek kunnen gebruiken of wellicht heel licht op je wangen of als basis. Zoals ik al eerder zij trokken de donkere kleuren mij het meeste aan, zoals de zwarte met mooie paarse glitter. Misschien iets te donker maar mooi vind ik hem zeker. De donkerbruine kleuren ook trouwens. Goed, kijk mee naar mijn make-up look de oogschaduw kleuren die ik heb gebruikt. Ook heb ik een ‘voor’ foto gemaakt zodat je ziet wat het verschil is 🙂

primark midnight mauves eyeshadow palette makeup before

Voor de ooglook heb ik Magic (bordeauxrood) kleur als onderste kleur gebruikt met daarboven Jewel een beetje daarin over laten lopen. Op de onderste wimper rand heb ik geen oogpotlood gebruikt maar de mooie zwarte Galaxy die ook paarse glitter heeft. Zoals ik al zei ben ik absoluut geen pro, maar ik vind hem aardig goed gelukt al zeg ik het zelf! Oefenen kan natuurlijk nooit kwaad maar ik vind het erg leuk deze kleuren te mixen met elkaar. Het pigment is goed en de kleuren zijn mooi te blenden.

Voor deze look heb ik gebruikt:

 • Primark Midnight Mauves oogschaduw palette
 • NYC Cheek Glow in 649 Prospect Park Rose
 • Makeup Revolution kwastenset
 • Meeki Eyeshadow primer
 • Makeup Revolution Skin Kiss highlighter in Ice Kiss*
 • essence Prime+ Studio mattifying+ pore minimizing primer*
 • essence camouflage+ healthy glow concealer in 10 light ivory*
 • essence #insta perfect liquid make-up in 30 #funny ivory*
 • Catrice eyebrow pencil in taupe
 • essence volume hero mascara – review*
 • essence lash princess mascara
 • Karl Lagerfeld liquid lipstick in Merengue – review

Dit Primark Midnight Mauves oogschaduw palette vind ik dus wel geslaagd qua pigment en de mooie kleuren die erin zitten. Het brengt makkelijk aan en ik heb ook bijna geen last van fall out gehad. Onder de oogschaduw heb ik wel gebruik gemaakt van een oogschaduw primer als basis. Voor dit palette betaalde ik (uit mijn hoofd) €4,00 en dat vind ik het palette meer dan waard. Ik weet zeker dat je met die palette ook hele mooie ooglooks kunt maken voor de feestdagen. Ook hoop ik dat jullie het leuk vonden dit te lezen en te bekijken, want er komen nog veel meer beauty artikelen aan! 🙂

Lees ook:
Primark volume & texture spray review
Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette
Makeup Revolution Lip Advent Calendar (de inhoud!)
5x Makeup Revolution matte lipsticks uit de Lip Advent Calendar

Gerelateerde artikelen

24 reacties

Evelien 2 januari 2019 - 20:33

Oh wow, wat een pigmentatie die donkere kleuren. Dat verbaast me echt! Prachtige ooglook, donkerrood is zo mooi daarvoor.

Reageer
Maaike 25 december 2018 - 00:53

Mooie palette. En je make up heb je echt heel mooi gedaan!

Reageer
Petra 21 december 2018 - 11:52

Waauw, wat een prachtig palette! Mooie look ook heb je gemaakt!

Reageer
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 20 december 2018 - 13:18

Wauw! Wat een mooi product!
Zelf weet ik alleen nog niet of ik het ook zal gaan kopen omdat ik al zoveel van dit soort kleuren in huis heb.
Mooie look maakte je er mee.

Reageer
Mariska 20 december 2018 - 19:46

Thanks Angela! Ja het is een heel leuk palette voor die prijs.

Reageer
Rachel 19 december 2018 - 22:39

Mooie kleuren combinaties zeg, en je hebt er een mooie look mee gemaakt!

Reageer
Mariska 20 december 2018 - 19:50

Thanks Rachel! ♥

Reageer
Deb 19 december 2018 - 17:29

Heel mooi palette en vind je look echt prachtig geworden! Deze kleuren staan je echt super goed. Ook je lipstick staat er top bij.

Reageer
Mariska 20 december 2018 - 19:51

Thanks! Ja m’n eerste ‘echte’ look en zoveel leuke reacties 🙂

Reageer
bychristiana 19 december 2018 - 08:06

Dit zijn op zich kleuren die ik zelf niet zo gauw zou pakken / uitkiezen, maar als ik de look bij jou dan zie, vind ik het wel oprecht erg mooi. Die kleur op je lippen is ook prachtig, een mooie combinatie!

Reageer
Mariska 20 december 2018 - 19:51

Thanks! Ja die is van Karl Lagerfeld waar ik laatst over schreef.

Reageer
Romy 18 december 2018 - 21:57

Ik vind het echt wel een mooi palette en een mooie ooglook! Wat een prachtige tinten oogschaduw. Dat doet Primark goed! 🙂

Reageer
Mariska 19 december 2018 - 07:50

De producten van de Primark zijn echt zo slecht nog niet 🙂

Reageer
Sonja Van de Sande 18 december 2018 - 19:06

Potjandozie wat een geweldig mooi palette! Die pigmentatie is tha Bomb!

Reageer
Mariska 19 december 2018 - 07:49

Ja zeker, thanks!

Reageer
Tessa 18 december 2018 - 17:10

Mooie look heb je gemaakt met dit palette

Reageer
Mariska 19 december 2018 - 07:49

Thanks Tessa!

Reageer
Kelly 18 december 2018 - 16:02

Ik vind het pigment niet heel denderend, maar voor de prijs is het zeker niet slecht!

Reageer
Daisy 18 december 2018 - 14:39

Mooi palette, maar ik heb al veel vergelijkbare kleuren, dus ik skip deze. Love the look die je gemaakt hebt en fijn dat je eronder zet welke producten je gebruikt hebt, want ik was benieuwd naar de highlighter.

Die Meeki eyeshadow primer heb ik vorige week bij de Action gekocht en ik was verbaasd over de goede kwaliteit. En dat voor maar 89 cent!

Reageer
Mariska 19 december 2018 - 07:49

Die highlighter krijg ik veel vragen en complimentjes over, haha! Hij is echt ook heel mooi. En ben het met je eens over die primer 🙂

Reageer
Daphne - verdraaidmooi 18 december 2018 - 10:32

Vooral de tinten uit de tweede rij zien er echt heel mooi uit. Mooie look ook!

Reageer
Mariska 19 december 2018 - 07:48

Dankjewel Daphne! 🙂

Reageer
Iris - Thebeautymagazine.nl 18 december 2018 - 07:45

Wat een leuk palette. De kleuren zijn heel mooi warm. Ik vind dat de Primark soms best wel toffe producten heeft. Vooral de paletten en de lipsticks worden steed beter.

Reageer
Mariska 19 december 2018 - 07:48

Ja klopt, paletten en lipsticks zijn wel van goede kwaliteit.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.