Primark Midnight Mauves palette + make-up look

primark midnight mauves eyeshadow palette

Het Primark Midnight Mauves oogschaduw palette heb ik alweer even liggen. Deze kocht ik namelijk toen ik naar de MAC Pretty Shine Things preview night ging en de Primark ongeveer tegenover de Bijenkorf zit. Een leuk oogschaduw palette met daarin donkere en wat lichtere kleuren waarvan de donkere mij het meeste aanspreken. Mijn ogen zijn heel helder blauw en ik vind donkere kleuren mezelf wel het mooiste staan als ik mag kiezen. Aangezien ik nog niet een beauty guru ben die een ooglook zo even uit haar mouw schudt, heb ik toch mijn best gedaan om een complete make-up look te maken dus ook met andere make-up erbij. Alle producten die ik heb gebruikt heb ik ook onderin het artikel met daarin de link naar het product en de links naar de reviews als ik daar over heb geschreven. Kijk mee naar dit Primark Midnight Mauves palette.

Primark Midnight Mauves eyeshadow palette

primark midnight mauves eyeshadow palette
primark midnight mauves eyeshadow palette

1e rij: Glow, Ruby, Mauve, Plum, Ivory – 2e rij: Pink Rose, Jewel, Magic, Walnut, Galaxy

primark midnight mauves eyeshadow swatches 1
primark midnight mauves eyeshadow swatches 2

De swatches van het Primark Midnight Mauves palette zien er wat mij betreft prima uit. Van de eerste rij vallen de lichtste kleuren helaas wel weg, maar die zou je ook als highlighter in de binnenste ooghoek kunnen gebruiken of wellicht heel licht op je wangen of als basis. Zoals ik al eerder zij trokken de donkere kleuren mij het meeste aan, zoals de zwarte met mooie paarse glitter. Misschien iets te donker maar mooi vind ik hem zeker. De donkerbruine kleuren ook trouwens. Goed, kijk mee naar mijn make-up look de oogschaduw kleuren die ik heb gebruikt. Ook heb ik een ‘voor’ foto gemaakt zodat je ziet wat het verschil is :)

primark midnight mauves eyeshadow palette makeup before
primark midnight mauves eyeshadow palette makeup look 1

Voor de ooglook heb ik Magic (bordeauxrood) kleur als onderste kleur gebruikt met daarboven Jewel een beetje daarin over laten lopen. Op de onderste wimper rand heb ik geen oogpotlood gebruikt maar de mooie zwarte Galaxy die ook paarse glitter heeft. Zoals ik al zei ben ik absoluut geen pro, maar ik vind hem aardig goed gelukt al zeg ik het zelf! Oefenen kan natuurlijk nooit kwaad maar ik vind het erg leuk deze kleuren te mixen met elkaar. Het pigment is goed en de kleuren zijn mooi te blenden.

Voor deze look heb ik gebruikt:

 • Primark Midnight Mauves oogschaduw palette
 • NYC Cheek Glow in 649 Prospect Park Rose
 • Makeup Revolution kwastenset
 • Meeki Eyeshadow primer
 • Makeup Revolution Skin Kiss highlighter in Ice Kiss*
 • essence Prime+ Studio mattifying+ pore minimizing primer*
 • essence camouflage+ healthy glow concealer in 10 light ivory*
 • essence #insta perfect liquid make-up in 30 #funny ivory*
 • Catrice eyebrow pencil in taupe
 • essence volume hero mascara – review*
 • essence lash princess mascara
 • Karl Lagerfeld liquid lipstick in Merengue – review

Dit Primark Midnight Mauves oogschaduw palette vind ik dus wel geslaagd qua pigment en de mooie kleuren die erin zitten. Het brengt makkelijk aan en ik heb ook bijna geen last van fall out gehad. Onder de oogschaduw heb ik wel gebruik gemaakt van een oogschaduw primer als basis. Voor dit palette betaalde ik (uit mijn hoofd) €4,00 en dat vind ik het palette meer dan waard. Ik weet zeker dat je met die palette ook hele mooie ooglooks kunt maken voor de feestdagen. Ook hoop ik dat jullie het leuk vonden dit te lezen en te bekijken, want er komen nog veel meer beauty artikelen aan! :)

Lees ook:
Primark volume & texture spray review
Action Really truly gorgeous eyes oogschaduw palette
Makeup Revolution Lip Advent Calendar (de inhoud!)
5x Makeup Revolution matte lipsticks uit de Lip Advent Calendar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *