Karl Lagerfeld liquid lipsticks Merengue & Modern Muse

karl lagerfeld liquid lipstick merengue & modern muse

Zoals jullie wellicht al hebben opgemerkt zie je veel meer beauty op mijn blog. Ik bestel meer producten zelf om uit te proberen en waaronder deze Karl Lagerfeld liquid lipsticks in Merengue & Modern Muse. Een merk waar ik normaal niet echt over na zou denken, maar deze waren in de sale en ik kon het niet weerstaan. De korting én de super leuke verpakking trokken mij over de streep om ze te kopen, want het was maar liefst 50% korting bij Douglas. Karl Lagerfeld liquid lipsticks had ik ook nog niet echt gezien op blogs en juist ook daarom vond ik het leuk om ze te testen en er wel over te schrijven. Ik heb ze getest en schrijf er nu mijn review over.

Karl Lagerfeld + ModelCo introduceert een limited edition make-upcollectie.De Lip Lights Liquid Matte Lipstick is een volledig dekkende vloeibare lippenstift met een langdurige, hoog-gepigmenteerde kleur. De voedende en romige formule droogt onmiddellijk na het aanbrengen om een rijke, matte dekking te geven. Lip Lights Liquid Matte Lipstick heeft een ingebouwd licht en een spiegel voor een perfecte applicatie, elke keer opnieuw.

Karl Lagerfeld liquid lipsticks

karl lagerfeld liquid lipstick merengue & modern muse

De kleuren van de Karl Lagerfeld liquid lipsticks zijn (links) Modern Muse en (rechts) Merengue. Een koele, ietwat paarse kleur en een roze nude kleurige lipstick. Er waren op dat moment in totaal 3 kleuren en deze 2 spraken mij het meeste aan. En niet alleen de kleuren maar de verpakking vond ik ook zo leuk! De dop in de vorm van het hoofd vind ik super leuk en niet kinderachtig bijvoorbeeld. En dat is het niet het enige. Ik kwam erachter toen ik ze wilde swatchen dat er ook een spiegeltje op zit en als klap op de vuurpijl zitten er dus lichtjes in de dop bij de applicator zodat je ook in het donker goed kunt zien en ze mooi kunt aanbrengen. Zoiets had ik echt nog nooit gezien.

karl lagerfeld liquid lipstick merengue & modern muse lichtjes
karl lagerfeld liquid lipstick merengue & modern muse spiegel

Kijk nou hoe leuk en handig dit eruit ziet? Voor mij voelen de Karl Lagerfeld liquid lipsticks zo ook echt heel erg luxe aan door de spiegel, de lichtjes en de leuke dop. Maar dat zegt natuurlijk nog niks over het product zelf. Ze beloven veel pigment, goede dekking en natuurlijk zou je hem niet moeten voelen zitten. Tijd om op mijn lippen te smeren, te lagen drogen, te eten en wat te drinken voor de ultieme test. En dat deed ik. Wederom heb ik foto’s gemaakt zonder verdere make-up en alleen de liquid lipsticks op mijn lippen. Kijk mee!

Merengue

karl lagerfeld liquid lipstick merengue swatch
karl lagerfeld liquid lipstick merengue swatch close up

Merengue bestelde ik omdat het er op de foto erg uitzag dat het een mooie roze nude kleur zou zijn die ik elke dag zou kunnen dragen en niet al te opvallend zou zijn. Niets is daaraan gelogen en hij is prachtig voor elke dag. Hij brengt heel erg makkelijk aan en je voelt hem ook zo goed als niet zitten en dat is heel erg fijn. Er zit geen chemische smaak aan maar een beetje een vanille zoete smaak? Ik kan het niet goed omschrijven. Het pigment is heel erg goed en na het drinken van een glas water zit het er nog helemaal op en het geeft niet af. Na het eten van een broodje is het wat gesleten aan de binnenzijde van mijn lippen, maar zeker niet op een storende manier.

Modern Muse

karl lagerfeld liquid lipstick modern muse swatch | DoorMariska
karl lagerfeld liquid lipstick modern muse swatch close up | DoorMariska

Modern Muse is een koele paarse tint die ik ook erg mooi vind. Hij doet me een beetje denken aan Jeffree Star Androgyny en die heeft m’n zusje en heb ik al eens gedragen. Ik vind hem mezelf zeker niet misstaan en voor een avondje uit kan het prima. Deze brengt net zo fijn aan als Merengue en blijft ook net zo goed zitten. Ook dekt hij goed door de goede pigmentatie en voel je hem niet op je lippen zitten. De kwaliteit is dus precies hetzelfde waar ik erg blij mee ben.

Ik ben erg blij met de Karl Lagerfeld liquid lipsticks en verwacht ze dan ook veel te gaan gebruiken. Het gemak van het aanbrengen, het goede pigment en het niet voelen zitten op je lippen is voor mij echt een top product. Normaal zijn deze €19,99 bij Douglas en nu kostte ze €10,00 per stuk wat ik dus een hele mooie prijs vind.

Lees ook:
essence velvet matte lipstick unredsistible & fudgy brownies
W7 liquid kiss lipstick Basque
Miss Sporty Lip Millionaire
Sigma Venom liquid lipstick review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook