Makeup Revolution Lip Advent Calendar (de inhoud!)

makeup revolution lip advent calendar

Makeup Revolution Lip Advent Calendar. Jullie hebben de Babor adventskalender voorbij zien komen, de Estee Lauder blockbuster, Aveda adventskalender, Clinique adventskalender en nog een paar, maar ik wilde er toch zelf ook een kopen. Eerder twijfelde ik nog tussen essence en Catrice, maar uiteindelijk bestelde ik bij Boozyshop deze Makeup Revolution Lip Advent Calendar. Een mooie adventskalender met alleen maar lip producten. Dat vond ik wel origineel, leuk en hij was ook erg goed geprijsd als je het mij vraagt. Niet geheel onbelangrijk is dat ik Makeup Revolution wel een heel leuk merk vind en er zelf ook dagelijks producten van gebruik. Nu ga ik de inhoud van deze Makeup Revolution Lip Advent Calendar laten zien aan jullie en oordeel zelf maar of deze de moeite en de prijs waard is 🙂

Makeup Revolution Lip Advent Calendar

makeup revolution lip advent calendar open

Als je deze mooie kalender van zwart en goud openklapt dan zie je dit. Allemaal verschillende vakjes met nummers erop die de dagen van december aangeven. Eerlijk is eerlijk als ik zeg dat het karton van de kalender erg goedkoop aanvoelt en ook snel stuk gaat. Het is niet echt stevig te noemen. De uitstraling vind ik wel weer heel erg mooi omdat zwart en goud een mooie combinatie is, vind ik. Nu kan ik heel enthousiast zijn, maar wat zeggen ze bij Boozyshop over deze Makeup Revolution Lip Advent Calendar?

Makeup Revolution Lip Advent Calendar wil ieder lipstick lover hebben! Deze leuke kalender helpt jou om af te tellen naar Kerst! Elke dag vind je een nieuwe lip goodie welke nog vegan is ook. Bestel snel en tel in December af naar Kerst met elke dag een nieuwe makeup musthave!

In deze set :5x matte lipstick.
5x cream lipstick.
3x lip gloss.
7x lip liner.
3x matte liquid lipstick.
2x glitter liquid lipstick.

Ik laat de producten zien die erin zitten, maar niet per dag. Dat is dan wel weer een verrassing welk product in welk vakje zit 🙂 Dus een beetje een spoiler en toch ook niet.

makeup revolution lip pencil advent calendar
makeup revolution lipstick advent calendar

Zoals je ziet is de inhoud dus best wel veel en zeker voor de prijs van €34,95 vind ik dit heel erg goed betaalbaar. Als je van lip producten houdt dan is dit dus zeker een aanrader en zou ik hem zeker aanschaffen. Of voor iemand anders die hiervan houdt is dit een erg leuk cadeau. Ik ben van plan om de producten nog wel in aparte blogposts te laten zien, dus de lipsticks apart, potloden apart etc. Dan zal ik de namen van de producten erbij schrijven en linken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De Makeup Revolution Advent Calendar vind ik dus erg leuk en ben blij dat ik hem heb gekocht. De kleuren van de doos vind ik ook erg leuk, maar erg stevig is hij niet. Dat is op zich wel zonde, maar aan de andere kant doe je er ook weer heel erg weinig mee behalve bij oud papier neerzetten 😉

Ik kocht de Makeup Revolution Lip Advent Calendar bij Boozyshop voor €34,95.

Lees ook:
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
Jeffree Star Gemini
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm

14 Reacties

 1. 27 november 2018 / 12:29

  Mooie kalender en mooie kleuren hebben de lip producten ook !

 2. 27 november 2018 / 12:19

  Mooie inhoud heeft deze adventskalender! Ik ben ook heel benieuwd naar je review van de individuele producten want heb zelf nog geen ervaring met dit merk, maar als jij zegt dat het goed is wil ik er wel meer vanaf weten ;-)!

  Ps. Mooie en sfeervolle foto’s heb je gemaakt trouwens! Ik was laatst ook bezig om foto’s te maken van een adventskalender, maar vond het nog best lastig nog omdat het zo’n groot ding is. Uiteindelijk wel gelukt, maar kostte best wat moeite 😉 complimenten daarom voor jouw mooie foto’s en sfeervolle achtergrond!
  Lees het laatste blogbericht van Deb – In de mix: 6 nieuwe ORLY Breathable Treatment & Color nagellakkenMy Profile

 3. 26 november 2018 / 20:40

  Wow die is echt wel zijn geld waard. Mooi al die producten erin, vooral omdat ze ook fullsize zijn. Benieuwd naar de reviews ervan.

 4. 26 november 2018 / 20:12

  Ahh wat een mooie inhoud! Als lipstick junkie kan ik hier heel enthousiast van worden, ben wel erg benieuwd naar de pigmentatie en kwaliteit van deze producten x

 5. 26 november 2018 / 19:59

  Ik vind het een mooie inhoud! Zeker voor die prijs 🙂

 6. Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl
  26 november 2018 / 12:17

  Leuke kalender 🙂 De prijs is ook prima voor wat je krijgt! Zelf heb ik ook een MUR advent kalender gekocht voor een giveaway binnenkort.

  • Mariska
   Auteur
   26 november 2018 / 11:17

   Er zitten wel kleuren in die heel erg op elkaar lijken maar niet dezelfde naam hebben. Ik zal snel een artikel plaatsen met de lipsticks en lip penselen.

   • 26 november 2018 / 17:11

    Leuk! Ben erg benieuwd. Lipsticks zijn mijn favoriete producten omdat ik daar altijd tegen kan. Ik heb vaak dat ik niet goed tegen oogschaduw of gezichtspoeders kan
    Lees het laatste blogbericht van Tessa – Product in de spotlight: LipstickMy Profile

 7. 26 november 2018 / 10:23

  Wat een mooie inhoud! Als ik aan advent kalenders denk dat is chocolade het eerste wat in me opkomt. Leuk dat de merken hier zo mee omgaan. De prijs is idd erg fijn. Ik weet met dit soort cadeau’s alleen nooit wanneer je dat nou moet geven of krijgen omdat het eigenlijk niet echt meer leuk is om met kerst te geven. Dan is het natuurlijk al te laat.

  • Mariska
   Auteur
   26 november 2018 / 11:20

   Ja ik denk toch rond Thanksgiving. Heb ik even opgezocht en dat is in Amerika bijvoorbeeld dan rond 22 november. Maar in Nederland, tja.. gewoon eind november als cadeau 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.