Makeup Revolution Lip Advent Calendar (de inhoud!)

makeup revolution lip advent calendar

Makeup Revolution Lip Advent Calendar. Jullie hebben de Babor adventskalender voorbij zien komen, de Estee Lauder blockbuster, Aveda adventskalender, Clinique adventskalender en nog een paar, maar ik wilde er toch zelf ook een kopen. Eerder twijfelde ik nog tussen essence en Catrice, maar uiteindelijk bestelde ik bij Boozyshop deze Makeup Revolution Lip Advent Calendar. Een mooie adventskalender met alleen maar lip producten. Dat vond ik wel origineel, leuk en hij was ook erg goed geprijsd als je het mij vraagt. Niet geheel onbelangrijk is dat ik Makeup Revolution wel een heel leuk merk vind en er zelf ook dagelijks producten van gebruik. Nu ga ik de inhoud van deze Makeup Revolution Lip Advent Calendar laten zien aan jullie en oordeel zelf maar of deze de moeite en de prijs waard is :)

Makeup Revolution Lip Advent Calendar

makeup revolution lip advent calendar open

Als je deze mooie kalender van zwart en goud openklapt dan zie je dit. Allemaal verschillende vakjes met nummers erop die de dagen van december aangeven. Eerlijk is eerlijk als ik zeg dat het karton van de kalender erg goedkoop aanvoelt en ook snel stuk gaat. Het is niet echt stevig te noemen. De uitstraling vind ik wel weer heel erg mooi omdat zwart en goud een mooie combinatie is, vind ik. Nu kan ik heel enthousiast zijn, maar wat zeggen ze bij Boozyshop over deze Makeup Revolution Lip Advent Calendar?

Makeup Revolution Lip Advent Calendar wil ieder lipstick lover hebben! Deze leuke kalender helpt jou om af te tellen naar Kerst! Elke dag vind je een nieuwe lip goodie welke nog vegan is ook. Bestel snel en tel in December af naar Kerst met elke dag een nieuwe makeup musthave!

In deze set :5x matte lipstick.
5x cream lipstick.
3x lip gloss.
7x lip liner.
3x matte liquid lipstick.
2x glitter liquid lipstick.

Ik laat de producten zien die erin zitten, maar niet per dag. Dat is dan wel weer een verrassing welk product in welk vakje zit :) Dus een beetje een spoiler en toch ook niet.

makeup revolution lip pencil advent calendar
makeup revolution lipstick advent calendar
makeup revolution lipstick advent calendar 1
makeup revolution liquid lipstick advent calendar

Zoals je ziet is de inhoud dus best wel veel en zeker voor de prijs van €34,95 vind ik dit heel erg goed betaalbaar. Als je van lip producten houdt dan is dit dus zeker een aanrader en zou ik hem zeker aanschaffen. Of voor iemand anders die hiervan houdt is dit een erg leuk cadeau. Ik ben van plan om de producten nog wel in aparte blogposts te laten zien, dus de lipsticks apart, potloden apart etc. Dan zal ik de namen van de producten erbij schrijven en linken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De Makeup Revolution Advent Calendar vind ik dus erg leuk en ben blij dat ik hem heb gekocht. De kleuren van de doos vind ik ook erg leuk, maar erg stevig is hij niet. Dat is op zich wel zonde, maar aan de andere kant doe je er ook weer heel erg weinig mee behalve bij oud papier neerzetten ;)

Ik kocht de Makeup Revolution Lip Advent Calendar bij Boozyshop voor €34,95.

Lees ook:
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
Jeffree Star Gemini
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *