5x Makeup Revolution matte lipsticks uit de Lip Advent Calendar

matte lipstick makeup revolution lip advent calendar

De Makeup Revolution Lip Advent Calendar heb ik laten zien en de inhoud daarvan, maar nu wil ik natuurlijk ook de producten laten zien die erin zitten. Er zitten verschillende soorten lip producten in, waaronder verschillende soorten lipsticks, liquid lipstick en lip potloden. Als allereerst laat ik de 5 kleuren Makeup Revolution matte lipsticks zien die in de kalender zitten. Fotogeniek zijn ze zeker en de hulzen vind ik er al heel erg mooi uitzien. Deze zijn zwart met rosé gouden band in het middel en de letters staan er ook in het rosé goud op. Heel chique! Het enige wat minder mooie vind ik de stickers die erop zitten, maar hé, daar staat wel de naam van het product op dus dat is in mijn ogen onmisbaar. Kijk mee naar de Makeup Revolution matte lipsticks!

Makeup Revolution matte lipsticks

makeup revolution matte lipsticks lip advent calendar

Zo zie je goed wat ik bedoel met de ietwat lelijke stickers achterop. Maar ik laat ze lekker zitten omdat ik de namen wil weten van de lipsticks. De kleuren zijn mat en variëren van donkerrood/bruin tot echt een nostalgische rode kleur die ook de naam Nostalgia draagt. Deze kleur kan ik niet los terugvinden op de website van Boozyshop dus weet niet of ze ook los verkrijgbaar zijn. Goed kijk mee naar de lipsticks die ik uiteraard ook heb geswatched.

makeup revolution matte lipsticks lip advent calendar swatches
makeup revolution matte lipsticks lip advent calendar

Van links naar rechts zijn de kleuren: Movie, Poise, Passion, Choose en Nostalgia. Kleuren die mij eigenlijk allemaal wel aanspreken en ik zou kunnen dragen. Ik schrok wel een beetje van de hele donkere kleur Movie en hoewel die heel donkerbruin van kleur lijkt, lijkt hij op mijn lippen meer donker bordeauxrood. Heel erg mooi! Op de bovenstaande foto’s zijn de swatches op dezelfde volgorde als de lipsticks zelf.

Movie

makeup revolution matte lipstick movie swatch

Poise

makeup revolution matte lipstick poise swatch

Passion

makeup revolution matte lipstick passion swatch

Choose

makeup revolution matte lipstick choose swatch

Nostalgia

makeup revolution matte lipstick nostalgia swatch

En dit zijn de Makeup Revolution matte lipsticks op een rij die in de Makeup Revolution Lip Advent Calendar zitten. Ze zijn goed gepigmenteerd en ik vind ook dat ze heel erg romig aanvoelen. Dat voelde ik al bij het aanbrengen op mijn arm voor de swatches, maar ook bij het aanbrengen op mijn lippen. De dekking is erg goed en ze voelen fijn aan op de lippen. Eigenlijk heb ik niet een bepaalde favoriet maar vind ik alle kleuren wel mooi.

Deze Makeup Revolution matte lipsticks bevatten 3.2gram aan product en voor zover ik kan zien zijn deze kleuren niet los verkrijgbaar. Tenminste niet op de website van Boozyshop. Wel vind je veel verschillende lipsticks van Makeup Revolution op de website. De Makeup Revolution Lip Advent Calendar vind je hier voor €34,95.

Lees ook:
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
essence velvet matte lipstick unredsistible & fudgy brownies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *