Videoland en Judas, wat keek ik en kijk ik op dit moment?

videoland, wat keek ik en kijk ik nu?

Eerlijk is eerlijk; Netflix heb ik niet en ik word er ook niet warm van. Ik ben meer van de Nederlandse series, films en docu’s (waarschijnlijk een onpopulaire mening haha), dus heb ik Videoland. Ooit schreef ik al over de serie Echte Penoze van Videoland wat ik heel interessant vond en nu vond ik het tijd om meer te vertellen over wat ik kijk op Videoland. Eigenlijk kijk ik het met vlagen, de ene week heel vaak en de andere week veel minder. Net hoe druk ik het heb en wat ik nog graag wil zien. Oké, komt ‘ie!

Lees ook: Famke Louise Videoland documentaire, mijn mening!

Foto Shutterstock/Africa Studio

Judas op Videoland

Naar deze serie kijk ik echt enorm uit! Vanaf 6 januari is deze verfilming te zien die gebaseerd is op het verhaal van Willem Holleeder en het boek Judas dat geschreven is door zijn zus. Ik heb die verhalen altijd heel interessant gevonden en heb zelf het boek Dagboek van een getuige ook gelezen. Het boeit me enorm en ben ook super benieuwd hoe de serie is vormgegeven, wie de acteurs en actrices zijn en gewoon het geheel. Ik kan echt niet wachten tot 6 januari!

Moccro Maffia

Dit soort dingen vind ik ook super interessant en ben dan ook begonnen met deze serie. Heb nu een paar afleveringen gezien maar ik vind het best lastig om erin te komen, als je snapt wat ik bedoel. Ik wil zeker de hele serie nog afkijken, maar ik moet dan wel het goede moment vinden om er echt goed voor te gaan zitten. Volgens mij is deze serie ook gebaseerd op echte gebeurtenissen en ook dat vind ik interessant, net zoals Judas.

Soof 2

Ook heb ik alles van Soof gekeken wat er te vinden is op Videoland en was dan ook benieuwd naar Soof 2. Eerlijk gezegd viel die een beetje tegen. Ik had het idee dat ik er zo doorheen was (niet gek ) en dat er een open einde was. Alsof er nog iets gaat gebeuren en niet alle verhaallijnen zijn afgelopen. Kan er niet echt mijn vinger opleggen. Verder vond ik het leuk om naar te kijken, maar niet beter of leuker dan de films of de vorige serie.

Vooruitkijken

Ook ben ik er sinds kort achter dat vooruitkijken toch wel erg makkelijk is! Ik volg bijvoorbeeld (als een van de weinigen geloof ik) nog steeds Goede Tijden Slechte Tijden en dat wil ik graag ook elke dag zien. Alleen ga ik ook graag naar de sportschool in de avond waardoor ik het mis. Nu ga ik vaak op een zondagmiddag lekker op de bank zitten en ga ik de hele volgende week alvast vooruitkijken. Dit heb ik ook zo gedaan met het Rotterdam Project en Verslaafd, hele mooie en interessante series. Nooit gedacht dat ik dat zou doen, omdat ik het altijd een beetje overdreven vond. Kom ik nu dus op terug, haha! Het is echt een uitvinden en op die manier vind ik zelf dat ik meer tijd heb voor andere dingen door de week, omdat ik niet perse thuis blijf om die series te kijken die ik volg.

Heb jij Videoland of Netflix en waar kijk jij naar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *