Mijn week in foto’s #9 (2 nieuwe tattoos en Angelo Kelly)

Weer tijd voor een week in foto’s! In vorige week in foto’s heb je kunnen zien dat ik een drankje ging doen en weinig deed daarnaast, maar deze week was dat wel anders! Een hoop leuke dingen meegemaakt maar ook een hele grote domper. Wel meer leuke dingen dan stomme dingen, maar je kan niet altijd 6 gooien.. zoals de uitspraak is die ik altijd gebruik. Goed ik laat deze leuke week natuurlijk zien en begin er steeds meer aan te wennen om foto’s te maken gelukkig :) De week begint op zondag en eindigt op zaterdag zodat ik op zondag mijn week online kan zetten. Je ziet o.a. iets moois van Angelo Kelly terug :)

Zondag

week in fotos 9 dierenpark amersfoort witte tijger

Ik kan al een tijdje onbeperkt bellen en dat vind ik soms veel handiger dan maar de hele tijd te appen. Dus ik belde mijn zusje zondagochtend of ze nog wat ging doen en toen kwamen we met het idee om naar Dierenpark Amersfoort te gaan. De foto’s van Dierenpark Amersfoort heb je kunnen zien en ik vond het super vet dat we de witte tijger hebben gespot. Hoewel die wel ergens achterin lag kon ik hem toch mooi op beeld krijgen door de goede zoom. Eenmaal thuis at ik een loempia en deed verder vrij weinig.

Maandag

week in foto's 9 cbr

Maandag ben ik in de ochtend vrij en hang weer aan de telefoon bij het CBR. 9 jaar geleden ben ik mijn rijbewijs ooit eens kwijtgeraakt (eigen schuld) en mijn rijbewijs verloop 1 april, morgen dus. In december ben ik al gestart met het traject en de datum voor reactie was 9 mei. Dat zou betekenen dat ik ruim een maand zonder rijbewijs moest doen en dat is onmogelijk in verband met werk. Uiteindelijk donderdag goed bericht gehad en alles helemaal goed, kom ik te laat op het gemeentehuis waardoor ik geen spoedaanvraag meer kan doen en ik tot dinsdag/woensdag moet wachten. Zucht. In de avond eet ik deze kant en klaar maaltijd van aardappelpuree, stoof peertjes en suddervlees. Ik vond het heerlijk!

Dinsdag

week in foto's 9 blond amsterdam mok loreal blog spullen

Dinsdag was ik gewoon aan het werk de hele dag en maakte alleen deze foto van mijn Blond Amsterdam mok op het werk. Ik deed deze op Instagram en stelde de vraag het kaartje. Dat deed ik voorheen in blogartikelen, de vragen van de Pickwick Tea Topics beantwoorden en ga ik nu zo af en toe doen op Instagram. Ook ging ik in mijn pauze even naar Trekpleister en kocht wat producten die ik wilde uitproberen. Als het goed is gaan ze allemaal nog wel voorbij komen op mijn blog :) Ik was wel erg benieuwd naar de Paradise Extatic primer, omdat ik de Paradise Extatic waterproof mascara ook heb.

Woensdag

week in foto's 9 zachtgekookt ei en gebakje

Deze dag begon ik met een heerlijk zachtgekookt eitje die ik de avond ervoor al had gekookt. Doe dat wel vaker als ik bijvoorbeeld ’s avonds nog ergens trek in heb en dan kook ik gelijk voor de volgende ochtend. Op mijn werk was iemand jarig en kregen we dit leuke en vooral lekkere gebakje. Die was best wel foto waardig :)

week in foto's 9 slinger met schelpen en rituals

Ik had bij Douglas iets besteld maar werd bij een DHL servicepunt afgeleverd. Dacht dat het donderdag was maar het pakketje was er dus nog niet. In die bloemenwinkel zag ik deze leuke slinger met schelpen hangen en kocht die daar wel voor in mijn tuin. Die hangt nu mooi aan de muur :) En ik stapte de drogist in Volendam nog binnen om te kijken wat er in de aanbieding was. Wilde wel iets van Rituals scoren maar die deed niet mee.. uiteindelijk ben ik zonder wat te kopen weg gegaan.

Donderdag

week in foto's 9 clinique dagcreme khloe kardashian x malika haqqweek in foto's 9 clinique dagcreme khloe kardashian x malika haqq

Donderdag kon ik mijn pakketjes ophalen die ik bestelde. Last minute bestelde ik woensdagavond nog een dagcrème van Clinique bij bol.com. Best boven mijn budget voor mijn doen, maar ik las goede reviews en geschikt voor de droge en gevoelige huid. Tot nu toe ben ik heel tevreden en ga er nog wel over schrijven denk ik. Ook bestelde ik de BECCA Khloé Kardashian x Malika Haqq glow letters. Er was 25% korting bij Douglas en ik wilde ook eens wat proberen van BECCA en deze combi leek me leuk en was niet al te duur. Hier komt zeker een review van. Kijk nou in die grote dozen waarin het geleverd wordt..

Vrijdag

Vrijdag gingen we naar Bocholt in Duitsland, want daar kwam Angelo Kelly (van The Kelly Family) handtekeningen geven en op de foto. Dit was evengoed nog 2.5 uur rijden, maar wel het meest dichtbij omdat het altijd in Duitsland is. De foto vind ik zelf leuk en sta er zelf ook wel leuk op én ik heb een handtekening. Mijn zusje liet een cd signeren en ik een dvd en daarnaast vroeg ik of hij een handtekening wilde zetten op een blanco papiertje omdat ik dit als tattoo wilde laten zetten. Ook vroeg ik een zin uit het nummer “I can’t help myself” omdat wij toen fan geworden zijn en toen schreef hij ‘kiss me goodby’ (jep, ik zie de spelfout ;) ) Je kunt je voorstellen dat ik hier heel erg blij mee ben! Eindelijk een tattoo van Angelo Kelly, mijn favoriet :)

week in foto's 9 lohmar sunset paarse red bull

Op de terugweg maakte we een omweg die uiteindelijk veel verder van huis bleek te zijn dan gedacht. We kwamen wel deze prachtige zonsondergang tegen op een berg waar je uit kijkt op het stadje. We moesten 3.5 uur naar huis rijden, haha. Deze paarse Red Bull hebben ze dus niet in Nederland en wel in Duitsland en is goddelijk lekker.

Zaterdag

week in foto's 9 tattoo angelo kelly en rood hart

En vandaag (wanneer ik dit op zaterdag typ) informeerde ik bij de tattooshop in Volendam wat het zou kosten om de handtekening op mijn arm te laten zetten en wanneer ik terecht kon. Ik mocht even langskomen en hij kon gelijk gezet worden. Tada, dit is hem! Ook wilde ik al lang een rood hartje op mijn middelvinger en voor een tientje meer kreeg ik deze erbij dus dat heb ik gedaan. Smaken verschillen, I know, maar ik ben er super blij mee. Op mijn linkerarm wil ik namelijk allemaal dingen laten zetten die iets voor mij betekenen of betekend hebben in mijn leven, dus een soort memory wall.

Ken jij Angelo Kelly nog? 

Lees ook:
Mijn mooiste en beste momenten van 2018
Mijn beste aankopen van dit jaar tot nu toe
Events, bloggen, concertkaartjes voor volgend jaar en gewoon gelukkig zijn
Hier haal ik mijn meeste inkomsten uit voor mijn blog (+ cijfers!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *