LORÉAL Paradise Extatic mascara waterproof review

by Mariska

Al een aantal keer las ik lovende reviews over de Loréal Paradise Extatic mascara en dan niet de waterproof versie. Laatst ontdekte ik dat er dus nu ook een waterproof versie is van deze mascara en die trok direct mijn aandacht. Ik heb namelijk ooit gelezen bij Serena van Beautylab dat waterproof mascara de hele dag goed blijft zitten en je wimpers gekruld blijven door een laagje dat er overheen zit. Dat had ik ook ondervonden met de Catrice Rock Couture mascara dus dat ik deze Loréal Paradise Extatic mascara in waterproof versie wilde proberen stond vast. En dat wilde ik snel dus ik kocht hem. En dan nu mijn review!

Lees ook: Maybelline Total Temptation mascara

Loréal Paradise Extatic Mascara waterproof

l'oreal paradise extatic mascara waterproof pinterest

In tegenstelling tot de niet waterproof versie met een lichtroze huls heeft deze een mooie aqua metallic huls met witte gestippelde letters en een rosé gouden dop. Nu maakt het mij over het algemeen niet echt uit hoe een verpakking eruit ziet maar deze vind ik wel mooi. Eigenlijk vind ik stiekem de roze variant mooier, maar je kan helaas niet altijd 6 gooien. Zelf ben ik altijd op zoek naar een mascara die mijn wimpers veel volume geeft, mooi dik aanzet en gewoon mijn wimpers krult en gekruld laat de rest van de dag. Dit resultaat behaal ik alleen met een waterproof mascara. Met een niet waterproof mascara zit het een uur gekruld en daarna zakt het in. En na de lovende reviews gelezen te hebben was ik zeer benieuwd.

l'oreal paradise extatic mascara waterproof borstel

Het borsteltje van de Loréal Paradise Extatic mascara vind ik niet perse apart of heel goed. Het is een normaal borsteltje met gewoon wat zachtere haartjes die ik het liefst heb. Dit heb ik namelijk liever dan zo’n kammetje met kunststof harde ‘haartjes’. Op een of andere manier vind ik dit gewoon fijner werken. Dus het borsteltje is niet iets waarom je deze mascara perse zou moeten kopen :) Maar er zijn natuurlijk wel een aantal redenen waarom je deze mascara wel zou moeten kopen en die ga ik je nu vertellen.

l'oreal paradise extatic mascara waterproof swatch

Ik zie dat op de foto mijn linkeroog niet zo heel scherp is maar je ziet wel goed wat ik bedoel. Deze mascara is heel goed op te bouwen, separeert mijn wimpers goed in de verschillende lagen, geeft veel volume en blijft de hele dag zo zitten. Voor ik de Loréal Paradise Extatic mascara aanbracht heb ik wel mijn wimpers gekruld met een wimper krultang. Normaal gesproken doe ik dat niet met ‘normale’ mascara omdat de krul toch altijd weer uit mijn wimpers zakt na een tijdje. Met een waterproof mascara zoals deze blijft het echt perfect zitten.

Hoewel ik de laatste tijd heel erg was van de budget mascara’s zoals essence en Catrice, is dit nu wel een van mijn favorieten geworden. Hij is zo fijn! Eraf halen is wel een dingetje, maar dat doe ik met de Garnier micellaire reiniger met arganolie. Je hebt wel echt een reiniger nodig met olie omdat je het er anders gewoonweg niet af krijgt. Ook de waterproof test heeft hij doorstaan tijdens het douchen. Na het douchen zat deze waterproof mascara van Loréal echt nog perfect op mijn wimpers.

De L’óreal Paradise Extatic mascara is verkrijgbaar in de webshop van Douglas .

Lees ook:
Essence super curl volume mascara eye opening
W7 absolute lashes mascara
Goddess of Love triple baked highlighter van I Heart Makeup

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?