Mijn beste aankopen van dit jaar tot nu toe

beste aankopen

Het jaar is nog niet heel lang begonnen, maar ik kan wel zeggen dat ik al een aantal goede aankopen heb gedaan dit jaar. Ik kan wel zeggen dat ik zo goed als alles heb wat ik daadwerkelijk zou willen, maar ik heb er nog iets aan kunnen toevoegen. Eind vorig jaar had ik een cadeaubon gekregen en die besloot ik dit jaar te gaan gebruiken. Zelf had ik me niet voorgenomen dit te kopen dus het is nogal een verrassing dat deze items tussen mijn beste aankopen van dit jaar tot nu toe horen. Ik ga je vertellen welke items dit zijn.

Foto: Shutterstock/Photographee.eu

Beste aankopen van dit jaar

Een airfryer

Een airfryer.. ik wist dat het bestond en heb het weleens bij iemand gezien, maar eigenlijk nooit perse over nagedacht om er zelf een te kopen. Nu had ik dus die cadeaubon gekregen en wist niet zo goed wat ik ervan moest gaan kopen. De webwinkel waar ik dit kon besteden heeft een wisselend assortiment en eerder had ik daar niet echt iets gezien wat ik wilde hebben. En dan nog keuzes maken, dat vind ik het lastige. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een airfryer en wat ben ik er blij mee! Heb al best vaak eten gemaakt met behulp van dat apparaat en gaat perfect. Frikandellen, kroketten, patat, kaassoufflé, speklapjes en loempia’s. Echt een uitkomst voor iemand als ik die niet zo van koken houd :)

Nieuw dekbed

Bij dezelfde webwinkel had had ik verder gekeken omdat ik nog iets tegoed over had van mijn cadeaukaart. Dat was wel tekort om een volledig item daarmee te kunnen betalen, maar je kon ook een bedrag bijbetalen als dat nodig was. En dan weer de keuzes die je moet maken en bedenken wat je echt nodig hebt. Naast de airfryer heb ik gekozen voor een nieuw dekbed. Niet iets wat voor de hand ligt, maar ik vond dat hij na ruim 10 jaar wel als vervanging toe was. De dag dat hij binnenkwam heb ik hem natuurlijk gelijk op mijn bed gelegd en wat een verbetering! Ik heb zo heerlijk geslapen en dat doe ik nog steeds. Dat een nieuw dekbed zoveel verbetering kan brengen ook, heel fijn. Het is dus een hele goede keuze geweest merk ik al.

Interieur items

Ook heb ik dit jaar ook een aantal nieuwe interieur items gekocht waar ik erg blij mee ben. Dit zijn onder andere 2 kleine bijzettafeltjes die ik gebruik als vervanging voor mijn salontafel, een mooi kussen met een groot schedel erop en franjes, een mooie ‘poef’ met een mooie roze velvet bovenlaag en zo nog wat. Het voelt echt goed om mijn huis weer een beetje op te knappen en weer op een andere manier gezellig aan te kleden. Het volgende item dat op mijn verlanglijstje staat is een eettafel met stoelen zodat ik daar lekker aan kan gaan zitten in plaats van op de bank.

Wat zijn jouw beste aankopen van dit jaar tot nu toe?

Lees ook:
Guilty pleasures op tv
Videoland en Judas, wat keek ik en kijk ik op dit moment?
Lucky List #18 woning bezichtigen (daar woont een vriendin nu!)
3 dingen die ik zou willen veranderen