L’oreal Julianne’s delicate rose

l'oreal julianne's delicate rose

L’oreal julianne’s delicate rose review! Vrijdag voelde ik me niet zo geweldig en na mijn halve dag werken dook ik direct mijn bed in. Daar heb ik ook de hele middag gelegen en nog een paar uur geslapen. Ook wilde ik weer eens een paar kleine bestellingen doen bij Boozyshop en The Makeup Spot. Daar heb ik al eerder besteld en ben daar erg tevreden over. Meestal kijk ik in de sale en koop daar wat dingetjes en dat deed ik nu ook. Een nagellak die ik bestelde was L’oreal Julianne’s delicate rose. Zelf heb ik heel weinig van L’oreal en daarom bestelde ik deze. Ook uit de sale ;) Roze is natuurlijk altijd goed!

Lees ook: Primark nagellak Chianti & Ballerina

L’oreal Julianne’s delicate rose

l'oreal julianne's delicate rose

Op zich is het een redelijk klein flesje in vergelijking met Catrice en Essence. De kleur vind ik echt geweldig en ook de vormgeving vind ik wel mooi eigenlijk. Had deze volgens mij nog niet eerder gezien in de winkels, maar misschien wel op blogs op het moment dat het uit zou komen. Een mooie roze, beetje fuchsia kleur, die echt wel een beetje van je nagels afspat. Super mooi vind ik hem!

l'oreal julianne's delicate rose

De lak dekt echt verrassend goed en eigenlijk zou je met 1 laagje prima uitkomen. Echter vind ik het altijd mooier om er 2 laagjes op te doen en dat heb ik ook op de foto gedaan. Sorry, mijn nagelriemen heb ik een beetje geblurd ;) Met 2 laagjes dekt hij perfect. De structuur is heel erg fijn en ook het kwastje is iets breder waardoor ik het heel fijn vind werken. Nooit eerder had ik volgens mij een lakje van L’oreal, maar ik vind het toch wel erg fijn werken. Ook droogt hij best wel snel tot mijn verbazing!

L’oreal is te koop bij bol.com. Ik denk dat ik de laatste heb gekocht, haha! Bij The Makeup Spot betaalde ik €3,95 voor dit lakje en hij bevat 5ml aan lak.

Lees ook:
Mijn dagelijkse make-up en make-up tasje
Catrice Spectra Light nail polish
4x Hema nagellak

Hebben jullie wel eens nagellak van L’oreal? Waarom wel of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *