Inhoud Boozyshop mysterybag Black Friday 2019

Zo, de afgelopen dagen was het ontzettend druk op mijn blog en werd er gezocht op de Boozyshop mysterybag van 2019 en even later ontving ik dat er ook een mysterybag zou zijn voor Black Friday. Tja, die heb ik dan ook maar besteld. Of naja, ik heb een bestelling geplaatst waar de Boozyshop mysterybag voor Black Friday bij zou zitten. Ik laat hem nu direct aan je zien na binnenkomst omdat mensen zo benieuwd zijn blijkbaar :) Dit is dus wel een spoiler!

Boozyshop mysterybag Black Friday inhoud

boozyshop mysterybag black friday 2019

En dit is de inhoud van de Boozyshop mysterbag die je op Black Friday (en een paar dagen ervoor al) bij je bestelling kreeg als je voor €50 of meer bestelde. Ik had al wat in gedachten om te bestellen en toen je deze erbij zou krijgen deed ik dat natuurlijk direct. Een cadeau bij je bestelling vind ik altijd wel erg leuk en zeker als het ook nog producten zijn die je gebruikt. Alles zal ik hieronder even linken.

Ik vind het een best leuke inhoud moet ik zeggen en er zitten ook echt wel producten in die ik ga testen en ga gebruiken. De makeup spons ga ik sowieso gebruiken. Die gebruik ik nu al om mijn foundation aan te brengen. Ook is de kwast uit de Boozyshop mysterybag natuurlijk heel fijn.

Wat vind jij van de inhoud van de Boozyshop mysterybag van Black Friday?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *