Inhoud Boozyshop mysterybag Black Friday 2019

boozyshop mysterybag black friday 2019

Zo, de afgelopen dagen was het ontzettend druk op mijn blog en werd er gezocht op de Boozyshop mysterybag van 2019 en even later ontving ik dat er ook een mysterybag zou zijn voor Black Friday. Tja, die heb ik dan ook maar besteld. Of naja, ik heb een bestelling geplaatst waar de Boozyshop mysterybag voor Black Friday bij zou zitten. Ik laat hem nu direct aan je zien na binnenkomst omdat mensen zo benieuwd zijn blijkbaar 🙂 Dit is dus wel een spoiler!

Boozyshop mysterybag Black Friday inhoud

boozyshop mysterybag black friday 2019

En dit is de inhoud van de Boozyshop mysterbag die je op Black Friday (en een paar dagen ervoor al) bij je bestelling kreeg als je voor €50 of meer bestelde. Ik had al wat in gedachten om te bestellen en toen je deze erbij zou krijgen deed ik dat natuurlijk direct. Een cadeau bij je bestelling vind ik altijd wel erg leuk en zeker als het ook nog producten zijn die je gebruikt. Alles zal ik hieronder even linken.

Ik vind het een best leuke inhoud moet ik zeggen en er zitten ook echt wel producten in die ik ga testen en ga gebruiken. De makeup spons ga ik sowieso gebruiken. Die gebruik ik nu al om mijn foundation aan te brengen. Ook is de kwast uit de Boozyshop mysterybag natuurlijk heel fijn.

Wat vind jij van de inhoud van de Boozyshop mysterybag van Black Friday?

8 Reacties

 1. 3 december 2019 / 21:01

  Wat een mooie inhoud. Die palettes zien er ook erg goed uit!

 2. 30 november 2019 / 08:04

  Ik kreeg er inderdaad ook een mail over, eigenlijk geen idee waarom, haha; ik heb nog nooit iets bij Boozyshop besteld. De inhoud is zeker leuk, ik gebruik sinds kort een kwast om foundation aan te brengen. Voorheen deed ik dat altijd gewoon met mijn vingers, maar het resultaat is inderdaad wel mooier met een kwast. Zo’n sponsje heb ik nog nooit gebruikt.

  • Mariska
   Auteur
   30 november 2019 / 11:11

   Bij mij werkt een sponsje juist beter omdat ik het deppend aanbreng. Anders teveel last van plekjes met een kwast. Gek dat je dan wel die mail krijgt, haha.

 3. 29 november 2019 / 15:33

  De inhoud ziet er heel mooi uit! Tof pakket 🙂

 4. 29 november 2019 / 13:48

  Ik zag het ook in mijn mail, maar had het nog niet bekeken. Ziet er mooi uit, en zo een make-up spons is altijd fijn om te hebben!

  • Mariska
   Auteur
   30 november 2019 / 11:10

   Ja zo’n spons gebruik ik altijd en voor mij een must om foundation aan te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.