Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy eyeshadow palette

door Mariska

Het Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy eyeshadow palette was binnen no time overal uitverkocht. Niet zo gek want het ziet er echt wel heel erg mooi uit. Een vriendin bestelde dit palette wel en ik moet hem ‘lenen’ om foto’s te maken van de swatches en het palette zelf. Een ooglook helaas niet, maar kijk maar even mee naar de swatches en de kleuren die er in het palette zitten. En dan hoor ik natuurlijk graag wat jij ervan vindt 🙂

Jeffree Star x Shane Dawson Conspiracy palette swatches

Je ziet op de bovenste foto al het uiterlijk van het Conspiracy palette van Jeffree Star x Shane Dawson en hier zie je de kleuren aan de binnenzijde. Het uiterlijk van de doos waar het inzit vind ik echt super vet. Het is stevig, heel mooi en ziet er absoluut luxe uit. Daar betaal je natuurlijk ook wel voor. De kleuren zijn erg afwisselend. Van heel fel geel en roze tot heel donker en shimmery kleuren. Er zitten zeker kleuren in die ik zo zelf zou hebben gebruikt.

conspiracy eyeshadow palette jeffree star x shane dawson
Ranch – My pills – Tanacon – Diet root beer – Just a theory – Spiraling

Dit zijn de swatches van de eerste rij in het palette en zijn zeker kleuren die mijn favorieten zijn. Ranch is bijvoorbeeld heel mooi als highlighter voor aan de binnenkant van je oog. My Pills valt helaas een beetje weg op de huid maar is wel goed gepigmenteerd. Just a theory en Spiraling zijn toch wel mijn favorieten van deze rij.

conspiracy eyeshadow palette jeffree star x shane dawson
Conspiracy – Pig-ment – Food videos – Trisha – Cheese dust – Flaming hot

Dit zijn de kleuren van de tweede rij en ik moet zeggen dat dit niet echt mijn kleuren zijn. Conspiracy vind ik wel mooi, een beetje groen met shimmer. De rest is leuk voor op een feestje, haha. Ondanks dat de kleuren niet echt voor mij zijn, zijn ze wel super goed gepigmenteerd ook. Kijk hoe die felgele en die oranje kleuren eruit springen! Mijn favoriet uit deze rij met swatches is denk ik toch Conspiracy.

conspiracy eyeshadow palette jeffree star x shane dawson
What’s the tea? – Diet cola – Not a fact – Sleep paralysis – Illuminatea – My ride’s here

En dit is de laatste rij met swatches uit het Conspiracy eyeshadow palette. Ook hier heb ik wel weer hele duidelijke favorieten. Diet cola, Sleep paralysis en Illuminatea vind ik prachtig! De bordeauxrode Not a fact ook wel, alleen zou ik die wel lastiger vinden om in een ooglook te verwerken. My ride’s here is echt heel zwart, maar ook wel weer heel vet.

Op dit moment is het Conspiracy eyeshadow palette van Jeffree Star x Shane Dawson overal wel uitverkocht. Hij kost rond de €60, mocht hij nog ergens online verschijnen de komende tijd. Ik vond hem te mooi om niet te laten zien op mijn blog 🙂

Lees ook:
OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette review + swatches
The Little Mermaid highlighter palette van Primark
Primark Midnight Mauves palette + make-up look

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Suzanne 2 december 2019 - 13:38

Wat een prachtige en bijzondere kleuren!

Reageer
Samantha 2 december 2019 - 11:31

Die ooglook komt helemaal goed! Maken binnenkort gewoon een nieuwe afspraak 🙂 Gelukkig woon je dichtbij haha.

Reageer
Daphne - verdraaidmooi 2 december 2019 - 09:06

Het zijn echt prachtige en bijzondere kleuren! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar een look van je met dit palette.

Reageer
Deb 1 december 2019 - 18:13

Hij is prachtig. Vooral de eerste rij oogschaduws zijn helemaal mijn kleuren. Jammer dat het palette nu al uitverkocht is. Tof dat je ‘em wel ff mocht lenen om aan ons te laten zien.

Reageer
bychristiana 1 december 2019 - 16:10

Oh wauw, dit is inderdaad wel een heel bijzonder pallet. Prachtig zeg, met die afbeeldingen erin. Ik vind vooral de laatste swatches ook heel gaaf.

Reageer
Babs 1 december 2019 - 14:33

Illuminatea vind ik een heel interessante kleur! Wat een gaaf palette met al die afbeeldingen erin. Jammer dat je geen ooglook kon maken, best benieuwd hoe die kleuren staan bij jou!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.